Esküvői Biblia - Esküvői Kézikönyv

Trendi mennyasszonyi ruhák 2012-ben

szerző: Menyegzőlap|2012. Június 22., Péntek 10:37

A divattervezők már tavaly megálmodták, hogy 2012-ben milyen színű és fazonú ruhákban fognak tündökölni a divatra érzékeny és a divatot követni akaró menyasszonyok. Lássuk, melyek azok a részletek, amelyek trendivé tehetik a nagy napon viselt ruhakölteményeket.

A divattervezők már tavaly megálmodták, hogy 2012-ben milyen színű és fazonú ruhákban fognak tündökölni a divatra érzékeny és a divatot követni akaró menyasszonyok.

Lássuk, melyek azok a részletek, amelyek trendivé tehetik a nagy napon viselt ruhakölteményeket.

A tavalyi év legragyogóbb esküvője címet valószínűleg Kate Middleton és Vilmos herceg egybekelése tudhatta magáénak, és ebben nem kis szerepe volt Kate feledhetetlen mennyasszonyi ruhájának, amit Sarah Burton, az Alexander McQueen divatház tervezője kreált.

A ruha romantikus csipke ujja számos tervezőt inspirálhatott, ugyanis a 2012-es mennyasszonyi divatot bemutató „Fashion Week”-en ez az ujj megoldás abszolút slágernek számított, hiszen ki ne akarna igazi királynőként tündökölni a saját esküvőjén.

Trendi mennyasszonyi ruhák 2012-ben

csipkés ujj

Azok a hölgyek, akik nem gondolkodnak hosszú ujjú ruhában, de szeretnék bevetni a csipkét, mint a romantika és a sejtelmesség egyik kellékét, idén akkor lesznek a legdivatosabbak, ha olyan ruha mellett voksolnak, amelyik a dekoltázst finoman elfedő, leheletfinom, áttetsző csipkével vagy tüllel gazdagított nyakkivágást alkalmaz. Az eredmény romantikus, lágy és nagyon elegáns.

Trendi mennyasszonyi ruhák 2012-ben

áttetsző nyakkivágás

A csipke és a tüll feltűnik a ruha fölött viselt, rövidebb vagy hosszabb boleró-szerű felsőrészeken. Ezekkel nagyon egyedivé tehető a menyasszonyi viselet, mivel az egyébként váll nélküli ruhákat diszkrétebbé teszi például egy templomi esküvőre. Később pedig levehető, így a tánc hevében kimelegedett menyasszony már szinte egy másik öltözékben jelenik meg a násznép előtt.

Trendi mennyasszonyi ruhák 2012-ben

boleró

Készüljön a ruha csipkéből, tüllből, esetleg selyemből idén nagyon trendinek számít, ha nem a megszokott fehér vagy csonthéj színű anyag adja az alapját, hanem az ugyancsak romantikus hatást biztosító púderszín, lila, sápadt- vagy barackrózsaszín valamely árnyalata.

Ha valaki ragaszkodik a jól bevált fehér ruhához kiegészítheti azt színes övvel vagy derékra kötött színes rózsával vagy masnival. A derekat kiemelő selyem szalag azonban nemcsak pasztellszínben, hanem feketében is felkapott az idén. A sötét-világos kontraszt fokozza az ünnepélyességet és mellesleg optikailag karcsúsítja a mennyasszony derekát is. A teljesen fekete ruha is megjelent a kifutókon, de ez Magyarországon még nem igazán elfogadott, azonban alkalmi eseményekre remekül hasznosítható ötlet.

Trendi mennyasszonyi ruhák 2012-ben

rózsaszín

A szabásvonalat illetően újdonságként jelenik meg az idei divatban, hogy a szoknyarész a csípőnél duplán szabott, vagyis olyan mintha a hosszú szoknya fölött, még egy rövidebb másik kis szoknya is helyet kapott volna. Ez a lépcsőzetes fazon segíthet a széles csípő elfedésében, mindemellett vidám és újszerű hatást kelt.

Trendi mennyasszonyi ruhák 2012-ben

lépcsőzetes szoknya

Azok a feleség jelöltek, akik szeretnék a szexi énjüket is felszínre hozni a nagy napon, választhatnak a ravaszul elhelyezett szoknya hasítékok, a romantikus kis masnikkal vagy ráncolással enyhén megemelt, bokát megmutató fazonok közül. Trendinek számítanak a hátat szabadon hagyó, mesterien szabott és díszített ruhaköltemények is.

Trendi mennyasszonyi ruhák 2012-ben

elől nyitott

Trendi mennyasszonyi ruhák 2012-ben

feltűzött alj

Trendi mennyasszonyi ruhák 2012-ben

szexi hát

Akik inkább a pompázatosabb, habosabb hatást kedvelik, az idei kínálatban felfedezhetnek szabászati szempontból érdekes mennyasszonyi ruhákat. Ugyanis a tervezők az alsószoknya anyagából dolgozva, szinte háromdimenziószerűen kidomborodó, „térbeli ruhák” megalkotásakor nem spóroltak az anyaggal. Hatás ropogós, friss, levegős és nagystílű. Ezek a darabok nemcsak esküvőkön, de bálokon is remek választásnak bizonyulnak.

Trendi mennyasszonyi ruhák 2012-ben

báli fazon

Bármelyik idei trendet is követjük a ruha kiválasztásakor, ne feledjük, hogy a legfontosabb szempont az, hogy közel álljon a személyiségünkhöz és csodálatosan ragyogónak érezzük magunkat benne.

J�t�konys�g az esk�v�n
• Menyegzolap.hu által ajánlott szolgáltatók •
  • Szervezéshez tudnivalók

Letölthető anyagok / bannerek

Ha szívesen feltennéd, oldaladra valamelyik bannerünket az alábbiak közül válaszd ki weboldaladhoz leginkább illőt és az
oldalad forrásába szúrd be a kiválasztott banner alatti sort. Bannereink >>>

Kiemelt Partnereink
  • Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google
  • iWiW