Önkéntesek nászútja

Önkéntesek nászútja

Sokan ahelyett, hogy dőzsölnek a tengerparton, homokzsákot pakolnak, élelmiszert fuvaroznak és megosztják szeretetüket másokkal: gyerekekkel, felnőttekkel és állatokkal is. Élőlényekkel, akiknek nagy szükségük van az emberségre.

Székelyföld csodái

Székelyföld csodái

Románia magyarok lakta vidékei híresek vendéglátásukról, varázslatos tájaikról. Időtlen, múlt századi romantika gyökerezik a százéves fákban, csörgedezik a kristálytiszta forrásokból.

Téli nászút

Téli nászút

Sokan fogadnak örök hűséget egymásnak nyáron, de egyre népszerűbben a téli esküvők is... sajátos varázsuk van, ami csak még tovább fokozható egy havas tájon eltöltött, csodás nászúttal!

Nászút Kelet-Magyarországon

Nászút Kelet-Magyarországon

Debrecen, Hajdúszoboszló és Nyíregyháza. Három nagy bástya országunk keleti részén. Legyen vallási központ, fürdőparadicsom vagy legendás állatpark otthona, ott a helyetek!

Budapest márpedig megér egy nászutat!

Budapest márpedig megér egy nászutat!

A főváros sokak számára csak egy a sok közül. Itt élnek, dolgoznak és töltik mindennapjaikat ugyanúgy... most megmutatom, hogy ez a csodálatos város milyen érdekes lehet, ha nem városlakó szemmel, hanem turistaként nézünk rá.

Karibi nászút

Karibi nászút

Sokaknak az abszolút álomnászút helyszíne a Karib-tenger világa, a mesés szigetek egyike. A nap itt mindig forrón süt, a tenger kellemesen meleg, és sosem fogy el a koktél!

Alpesi rafting

Alpesi rafting

Az alpesi rafting, vagy népszerűbb nevén vadvízi evezés, egy összetett extrém sport. Általában egy hosszú hétvégés program, melyben Ti és a természet tökéletes szimbiózisban él.

Nászút a Grand Canyonban

Nászút a Grand Canyonban

Az Egyesült Államokbeli Arizona állam rejti a világ talán legcsodálatosabb szurdokvölgyét. Egyre többen választják nászutas célpontként, nem csoda, hiszen amellett, hogy izgalmas helyszín, páratlan természeti látványosság!

Kenuval a Tiszán

Kenuval a Tiszán

Ez úttal az ország második legnagyobb folyójára csábítunk Titeket. A nászút alkalmával izgalmas lehet egy sportos, adrenalinban bővelkedő vízi túra, ahol csak Ti és a természet a főszereplők.

Háborgó mélység

Háborgó mélység

Mindenki ismeri a mélységből nagy robajjal, forró lávával kísért vulkánkitöréseket. Félünk tőle ugyan, de elkápráztat bennünket ez a hatalmas, csodálatos természeti képződmény, mely évmilliók történetét tárja szemünk elé.

Stoppal az Alföldön

Stoppal az Alföldön

Magyarország legnagyobb kiterjedésű tája az Alföld. Rengeteg felfedezésre váró helyet, történetet és kultúrát rejt magában. Ahhoz, hogy minden szegletét megismerjétek, bizony nem lehet csak úgy, busszal leruccanni ide. Pakoljátok meg a túratáskát, és induljon a...

Budapesttől a Fekete-tengerig

Budapesttől a Fekete-tengerig

A Duna a második leghosszabb folyam az öreg kontinensen, a Volga után. A németországi Fekete-Erdő kis patakocskáiból ered, és a Fekete-tengerbe torkollik. A fővárosból gyakran indítanak hajókat a Duna-deltához, mely a világ egyik legszebb vidéke. Ti is...

Bakancsban az ország felett - Kék túra Magyarországon

Bakancsban az ország felett - Kék túra Magyarországon

Magyarországot számos túraútvonal, tanösvény és gyalogos erdei út szövi át. Ezek közül a legnagyobb és a leghíresebb a Kéktúra útvonal, mely kis hazánkat nyugat-kelet irányban szeli át. Ha végigjárjuk a több mint ezer kilométeres útvonalat, talán megértjük...

Biciklivel a Balaton körül

Biciklivel a Balaton körül

A Balaton minden magyar érzésű ember egyik kedvenc üdülőhelye. Sokan mégis megunják arra hivatkozva, hogy a vízen kívül nincs ott semmi. Természetesen mi szeretnénk erre rácáfolni, hiszen aki nem talál a magyar tengeren programot, az bizony vessen magára!

Vitorlás szerelem a Balatonon

Vitorlás szerelem a Balatonon

A Balatont valahogy mindig hófehér vitorlás hajókkal képzelem el. Így vagy ezzel Te is? Szívesen elhajóznál a naplementében szerelmeddel a magyar tenger habjain?

Arborétumok, füvészkertek, csillagvizsgálók

Arborétumok, füvészkertek, csillagvizsgálók

Szerencsénkre Magyarországon is kiemelt figyelmet fordítanak természeti örökségeink védelmére. Messzebb tájakat is megismerhetsz, hiszen a hazai arborétumokban, füvészkertekben több itthon nem őshonos növény is megtalálható. Ha pedig a Földön túl is érdekel az...

A rómaiak Sopianae-ja, a mi Pécsünk

A rómaiak Sopianae-ja, a mi Pécsünk

Pécs megyei jogú város, országunk ötödik legnagyobb teleülése és 2010 kulturális fővárosa. Történelmi kincsekben gazdag, kultúrája sokrétű... ebben a városban garantáltan mindenki talál magának programot.