Extrém, színes menyasszonyi ruhák

Extrém, színes menyasszonyi ruhák

2015 nagy trendje a színes menyasszonyi ruha. Hazánkban még kevésbé merik bevállalni az ifjú arák, de külföldön már nagy népszerűségnek örvend. Teremtsünk itthon is trendet, színes ruhát minden menyasszonynak!

Gót esküvő - Amikor a menyasszony feketét visel

Gót esküvő - Amikor a menyasszony feketét visel

A gót kultúra több évtizede ütötte fel fejét világunkban. Megjelenése óta töretlen népszerűségnek örvend, ez a sokak által sötétnek tartott modern kulturális irányzat. Ezúttal azt szeretnénk bemutatni Nektek, hogyan tartják esküvőjüket a stílus képviselői.

Cosplay Wedding II.- Szuperhősök ihlette esküvő

Cosplay Wedding II.- Szuperhősök ihlette esküvő

A vőlegényed is egy igazi szuperhős? Egyértelműen Te vagy számára a megtestesült szupernő? Akkor Nektek találták ki a legújabb esküvői őrületet a Cosplay Wedding szuperhős változatát! Jöhet a piros, a sárga és kék minden mennyiségben... vajon megmentitek a...

Extrém menyasszonyi csokrok

Extrém menyasszonyi csokrok

Ha igazán extrém esküvőre vágysz nem elég a merész dekoráció és a szokatlan ruhaköltemény. Minden részletnek tökéletesnek kell lennie, minden kiegészítőnek az esküvőd és stílusod vagányságát kell tükröznie. Az egyik legfontosabb elem pedig a csokrod, így...

Disney esküvők

Disney esküvők

A legtöbb menyasszony (és szalagavatóra készülő tinilány) álma, hogy esküvője napján tündököljön, külseje kifogástalan legyen, és az összes figyelem rá és párjára irányuljon. Ennek a kellékei például a hosszú, sok esetben abroncsos ruhaköltemény,...

Őrült esküvők

Őrült esküvők

Hazánkban az extrém esküvők nem jellemzőek, ellenben más országokban már sportot és versenyt űznek abból, hogy minél kirívóbb ilyen jellegű nagy napot szervezzenek.

Roma menyegző

Roma menyegző

Nemzetiségi esküvőket bemutató sorozatunk egy különleges pontjára érkezett. A roma kultúrából, szokásokból és hagyományokból kaphatunk egy kis ízelítőt, mely garantáltan színes, mozgalmas és érdekes.

Szerb esküvő

Szerb esküvő

Azok, akik nyomon követik sorozatunkat tudják, hogy minden részben valamely nemzetség esküvői szokásait, hagyományait próbáljuk bemutatni. A következő választásunk Szerbiára, a szerb esküvői hagyományokra, szokásokra esett.

Görög esküvő

Görög esküvő

Ha meghalljuk a görög esküvő kifejezést, mindenkinek a " bazi nagy görög lagzi" jut eszébe. Ennek most utána járunk, hogy valóban igazak e ezek a kifejezések, milyen is egy igazi görög lakodalom.

Téli esküvők varázsa

Téli esküvők varázsa

Hazánkban még elég merésznek tartják azokat a párokat, akik a téli hónapok során szándékoznak házasságot kötni. Ne kell rögtön arra gondolnunk, hogy biztosan jön a baba és sürgős lett a dolog, mert aki részt vett már téli esküvőn, az tudja, hogy ilyen meleg,...

Olasz esküvő

Olasz esküvő

Sorozatunkat folytatva, továbbra is különböző nemzetek esküvői szokásait, hagyományait próbáljuk bemutatni. Következő állomásunk a napfényes és "hangos" Olaszország, ismerjük meg egy kicsi közelebbről az ő nagy napjuk jellemzőit.