Esküvői hajtrendek: Fonott tincsek

Esküvői hajtrendek: Fonott tincsek

A menyasszony frizurája sok kérdést felvet, milyen legyen a színe, a formája, mi az ami igazán trendi és jól is áll az arcformámhoz? Nézzük meg együtt a fonott esküvői frizurákat és válassz közülük Neked tetszőt!

2016-os őszi-téli körömtrendek

2016-os őszi-téli körömtrendek

A nők mindig is a figyelem középpontjában voltak, vannak és lesznek is... Nagyon fontos, hogy a kezük, körmük ápoltságára is hangsúlyt fektessenek. Nézzük meg együtt, mi most a trendi a körömdivat területén!

Esküvői frizurák 2016 ősz-tél

Esküvői frizurák 2016 ősz-tél

Ezúttal a nagy napon viselt alkalmi és esküvői frizurákról lesz szó. Habár jócskán benne vagyunk a 2016-os szezonban, egy gyors áttekintés azonban nem árt, hogy tisztában legyünk a stílusok változatosságáról, méghozzá a haj hosszúsága és formája szerint is.

Esküvői körömtrend 2016

Esküvői körömtrend 2016

Amikor az ifjú pár kimondja a boldogító igent, következik a gyűrűhúzás. Ekkor minden szem a menyasszony kezére szegeződik és nem csak a gyönyörű gyűrűt látják, hanem a kéz ápoltságát is, sőt ez az esemény nagyon sok fotón is szerepel!

Göndör frizuratrendek 2016 ősz - tél

Göndör frizuratrendek 2016 ősz - tél

A göndör haj áldás és átok is lehet egyben. Az egyenes hajjal rendelkező nők mindig göndört szeretnének és állandóan hullámosítják frizurájukat, a természetes göndör hajúak pedig biztos, hogy egyenesre vágynak. Nézzük meg a 2016-os göndör hajtrendeket!

Rövid hajtrendek 2016 ősz - tél

Rövid hajtrendek 2016 ősz - tél

Az elején nehéz bevállalni, hogy megválj hosszú hajzuhatagodtól, ám lehetséges, hogy tudtod nélkül sokkal jobban illik az arcformádhoz a rövidebb haj. Nézzük meg együtt milyen trendi frizurák közül választhatsz, ha rövid a hajad!

Hajszíntrendek 2016 ősz

Hajszíntrendek 2016 ősz

Nem csak gyönyörű, de egyben divatos is szeretnél lenni? Cikkünkben most segítünk Neked a választásban, nézzük, mi fogja 2016-ban leginkább megdobogtatni a menyasszonyok és vőlegények szívét hajszínt tekintve!

Pasztell hajszíntrend 2016 ősz-tél

Pasztell hajszíntrend 2016 ősz-tél

A pasztell szín idén nagyon hódít a hajakon, ez a hűvösebb hónapokban sem lesz másképp. Feltűnő, egyedi színek ezek, melyek sokakat megdöbbent, mások viszont egyenesen imádják az új trendet. Nézzük meg melyek ezek a hajszínek, árnyalatok...

Esküvői sminktrendek 2016 ősz - tél

Esküvői sminktrendek 2016 ősz - tél

Minden menyasszony szeretne gyönyörű lenni élete Nagy Napján. A szépség alapja pedig az egészséges arcbőr, a profi smink és frizura... Megmutatjuk a 2016-os őszi - téli sminktrendeket, hogy típusodnak és stílusodnak megfelelő, trendi sminkben pompázhass az oltár...

Extrém esküvői frizurák

Extrém esküvői frizurák

Minden menyasszony vágyik arra, hogy a "Nagy napon" magabiztos és gyönyörű legyen. A ruha, a smink, a kiegészítők mind-mind ezt a célt szolgálják, azonban vannak olyan menyasszonyok is, akik egyéniségüket, egyediségüket is megakarják mutatni a hajkoronában is......

Trendi vőlegény frizura

Trendi vőlegény frizura

A vőlegények számára is elengedhetetlen a jó megjelenés a Nagy Napon, erről sem szabad megfeledkeznünk! Kíváncsi vagy, melyek a legújabb trendek? Megmutatjuk!

Fátyol vagy kalap?

Fátyol vagy kalap?

A menyasszonyi ruhát kiegészítő fátyollal kifejezheted egyéniségedet, ha pedig valami különlegesre vágysz akkor a kalap megoldások közül választhatsz. Megmutatjuk, 2016-ban melyek a legtrendibb variációk!