Kiszállásos esküvő

Kiszállásos esküvő

A Szabó Imre Hair and Beauty Magyarországon egyedülálló exkluzív szolgáltatást indított el, hogy megkönnyítsék, teljessé és stressz mentessé tegyék az esküvő előtti felkészülést a szépségápolás tekintetében A menyasszonyok, vőlegények, koszorúslányok...

Rövid hajjal is elegánsan

Rövid hajjal is elegánsan

A rövid hajú hölgyek számára is rengeteg alternatíva létezik, hogy elegáns, klasszikus, bohém, romantikus, vintage vagy éppen merész és modern frizurával ragyogjanak a Nagy Napon! Megmutatjuk, hogyan!

Esküvő a vendégek szemszögéből

Esküvő a vendégek szemszögéből

Habár a nagy nap valóban a vőlegényről és a gyönyörű menyasszonyról szól, vendégsereg nélkül nem lenne olyan fergeteges a mulatság. Íme, néhány tipp, amellyel alkalomhoz illően jelenhetsz meg egy esküvőn.

A tökéletes frizura

A tökéletes frizura

Maga a frizura speciálisabb, hiszen kifejezetten egy alkalomra készül, valamint komplexebb és nehezebb munkafolyamat, melynek kivitelezése tervezést és számos tényező figyelembe vételét igényli...

2015 esküvői körömtrend

2015 esküvői körömtrend

Amikor az ifjú pár kimondja a boldogító igent, következik a gyűrűhúzás. Ekkor minden szem a menyasszony kezére szegeződik és nem csak a gyönyörű gyűrűt látják, hanem a kéz ápoltságát is, sőt ez az esemény nagyon sok fotón is szerepel!

Testi-lelki egyensúlyban

Testi-lelki egyensúlyban

Fontos, hogy a nagy esküvői előkészületben se felejtsünk el egy kis időt szakítani magunkra! Egy relaxáló, nyugtató fürdő, egy kényeztető masszázs vagy egy frissítő kezelés visszazökkenthet minket lelki egyensúlyunkba.

Testkezelések és fogyókúra

Testkezelések és fogyókúra

Közeleg a Nagy Nap és szeretnél megszabadulni felesleges kilóidtól? Eszedbe se jusson kemény sanyargatásra kényszeríteni a tested! Mozogj sokat, táplálkozz egészségesen és felejtsd el a hizlaló nasikat! Vágj bele, segítünk!

Az esküvői parfüm

Az esküvői parfüm

Már majdnem minden megvan: ruha, frizura, smink, köröm, cipő, kistáska... Aztán a homlokunkra csapunk: a parfüm! Az illat, amely menyasszonyként az egyik legromantikusabb kellék.

Átváltoztatjuk program menyasszonyoknak

Átváltoztatjuk program menyasszonyoknak

A Szabó Imre Szalonok több mint 30 éve várják a szépülni vágyó menyasszonyokat Buda szívében. és Pesten a Duna partján. A tradicionális értékeket és a legújabb trendeket ötvözve, maximális elégedettséget szeretnénk elérni vendégeink részéről.