Hogyan válasszam ki a zenekart az esküvőre?

Hogyan válasszam ki a zenekart az esküvőre?

Mi kell a jó hangulathoz egy esküvőn? Hogyan válaszd ki a megfelelő zenekart az esküvőre? Milyen zenei terv kell a Nagy Napra? Erre és még sok hasonló kérdésre adunk választ jelen cikkünkben. Tarts Velünk és tudd meg, melyek a zenekar választás alapjai!

Kihagyhatatlan fotók az esküvőn

Kihagyhatatlan fotók az esküvőn

Vigyázz, kész, csíz! Igen ám, de mikor, hogyan és miről? Egy jó fotós tudja a kérdéseidre a választ, de mindenképpen hasznotokra válik, ha Ti is ismeritek mik azokat a jellegzetes, fontos és meghitt pillanatokat, amikről muszáj felvételt készíteni.

Milyen esküvői járművet válasszak?

Milyen esküvői járművet válasszak?

Nem is gondolnánk, mennyi minden múlik az esküvői jármű választásán, hiszen ez meghatározza a nagy "belépőtöket"! Természetesen ennek is megvan az etikettje... Íme, néhány ötlet és tipp, hogy megtaláljátok a tökéletes járművet!

Járművek az esküvőn

Járművek az esküvőn

A téma esküvői jellegével együtt is szinte leszűkíthetetlen. A járműveink sokszínűségének egyedül a képzelet és az anyagi keret szab határokat. Légyen az földön, vízen, vagy levegőben (Léghajón tartott esküvő ötlete) mindenre van mód.

Örömteli esküvő gyerekkel?! Lehetséges!

Örömteli esküvő gyerekkel?! Lehetséges!

Egy közeli barát, vagy családtag esküvője mindig nagy esemény az ember életében. Ti, menyasszony és a vőlegényként hosszú hónapokon át, akár 1 éven keresztül tervezitek a nagy napot. Legyen tökéletes a díszítés, az étel, a menyasszonyi ruha és a szertartás....

Milyen zenét válasszak az esküvőmre?

Milyen zenét válasszak az esküvőmre?

Jelen cikkünkben a ceremónia különböző részeihez segítünk kiválasztani a megfelelő zenéket, melyeket akár azonnal meg is tudsz hallgatni - így gyorsan és egyszerűen válogathatjátok ki a Nektek tetsző dalokat.

Az esküvői jármű virágdíszei

Az esküvői jármű virágdíszei

Nincs olyan ember, akinek ne lenne egy kellemes élménye egy esküvői menettel kapcsolatban. Ha máskor nem is, de gyermekkorunkban biztos felkaptuk a fejünket egy-egy kurta, autóduda szóra, vagy kürtjelre. Kíváncsian futottunk az ablakhoz, vagy fordultunk az út szélén a...

Variációk vendégszállításra

Variációk vendégszállításra

Korábban már sokan foglalkoztunk a különféle esküvői járművekkel. De mivel főleg a Pár szállító eszközét vettük górcső alá, mutatunk most Nektek néhány alternatívát a násznép szállítására.

Hamupipőke hintója

Hamupipőke hintója

Az esküvői járművek kiválasztásánál nagyon sok szempontot figyelembe kell vennünk. Régen a falu templomába gyalogszerrel is el lehetett jutni, de mára már komoly távolságok is szóba kerülnek, így más alternatíva után néztünk.

Lurkók a lagziban

Lurkók a lagziban

Nincs esküvő gyerekek nélkül, hiszen minden családban van legalább egy gyermek. De mi lesz a velük, amíg a szülők mulatnak? Ki fog rájuk vigyázni? Interjúnkból értesülhetsz mindenről!

Esküvői selfie őrület

Esküvői selfie őrület

A selfie után itt az új őrület: a welfie - azaz esküvői selfie! Az önarckép ezen formája olyan népszerű témája fényképeinknek, hogy már selfie-kiállítást is szerveztek. Íme néhány ötlet, tanács, hogyan készítsd trendi, romantikus vagy épp őrült welfiet!

Gyermekfelügyelet az esküvőn

Gyermekfelügyelet az esküvőn

Hívjunk-e gyerekeket az esküvőre? Ha igen, akkor ki vigyáz rájuk? Két fontos kérdés, és egy egyszerű válasz: gyermekfelügyelet. Így senkinek sem kell lemondani a pozitív élményről, amit csak a gyerekek nyújthatnak!

TTD-Trash the Dress fotózás

TTD-Trash the Dress fotózás

A TTD, az esküvői fotózás egyik új iránya, mely igazán kreatív és romboló is egyben. Magyarországon még gyermekcipőben jár ez az irányzat, de vannak akik már hallottak róla, sőt talán ki is próbálták.