Menyegzolap.hu - Címkék

dekoráció

Milyen legyen az asztaldekoráció

Milyen legyen az asztaldekoráció

Egy esküvői dekoráció fontos része az asztaldekoráció. A teremben használt színek, anyagok, formákhoz kell igazodniuk, így még szebb, mutatósabb lesz. Az asztaldíszítés hatása nagymértékben függ az abrosz, az alátétek, dekorcsíkok, szalvéták megválasztásától.

A jég, mint dekorációs elem

A jég, mint dekorációs elem

Évről-évre egyre több esküvői dekorációs trend jön hozzánk az óceánon túlról. Persze mindenki saját ízlésének megfelelően szemezget a kínálatból. A jég egy különleges dekorációs elem, ma már azonban funkciós változataival is találkozhatunk gyakran.

Színek és hangulatok az esküvőn

Színek és hangulatok az esküvőn

Amikor eldöntöd, hogy milyen színvilág tükrözze az esküvődet, már az meghatározza a nagy nap hangulatát. Kedvenc színeidet használhatod a koszorúslány ruhánál, a szertartások és a vacsora helyszínein, tortánál, virágoknál, meghívónál, kiegészítőknél, textileknél.

Barokk stílusú dekoráció

Barokk stílusú dekoráció

Válassz ki egy színpárt a helyszínhez alkalmazkodva. A stílushoz illik a táblaasztalos elrendezés. A nagy terekhez magas ezüst, arany gyertyatartókat és sok

Tündérmeséhez illő esküvők fehér eleganciában

Tündérmeséhez illő esküvők fehér eleganciában

A fehér az előkelőséget és tökéletességet tükrözi. Ártatlanság, tisztaság, szűziesség a jelentése. Sokak számára a fényt, az egyszerűséget és jóságot képviseli. Mindezek mellett a hűséget, kecsességet és ártatlanságot is szimbolizálja. A menyasszonyok kedvelt színe, a dekorációk ékessége, egyben az idei esküvői divat nagy visszatérő szenzációja is.

Különleges esküvői dekorációk

Különleges esküvői dekorációk

Minden esküvőnek általában van egy saját témája, ami összefogja, és egy közös harmóniában felolvasztja a különböző elemeket, helyszíneket. A téma kiválasztása után a megfelelő hangulatot színkombinációkkal, formákkal, díszekkel érhetjük el.

A természetes dekorációk nagykövete - Françoise Weeks

A természetes dekorációk nagykövete - Françoise Weeks

Miután nemrégiben szó volt Anglia sztár virágkötő designeréről, ideje bemutatnom a szakmai kiválóságok széles palettájáról a következő születetett tehetséget, ismét a tengeren túlról. Habár a hölgy Belgiumban született, és gyerekkorától kezdve a holland virágkötészetet és technikai megoldásait tanulmányozta egy antwerpeni virágkötő iskolában behatóan, ma már az Egyesült Államokban, az orgeoni Portland-ben él és dolgozik teljes erőbedobással.

Kedvelt színek és formák

Kedvelt színek és formák

Azok a párok, akik jövőre tervezik összekötni életüket, lassan el kell kezdeniük megtervezni, kiválasztani, attól függ, hogy mennyire kreatívak, az esküvőjük dekorációit. Gondolok itt a templomban elhelyezett díszektől kezdve egészen a fogadás helyszínének csinosításáig.

Esküvői forgatókönyv

Esküvői forgatókönyv

Nagyon sok jegyespár nincs tisztában az esküvői forgatókönyv fontosságával, pedig ahhoz, hogy minden zökkenőmentesen alakuljon, elengedhetetlen. Tarts Velünk, megmutatjuk, miért van rá szükséged és hogyan érdemes összeállítani!

Az esküvői asztal - A terítés alapjai

Az esküvői asztal - A terítés alapjai

Az esküvői teríték és az asztaldekoráció meghatározó része a lakodalomnak, főként az esküvői vacsorának. Egy szépen, ízlésesen megterített asztalhoz Te is szívesebben ülsz le, mint egy szedett-vedett vagy hűvös egyszerűséggel komponált terítékhez, ugye?