Menyegzolap.hu - Címkék

elegáns menyasszonyi ruha

Kenneth Winston kollekció 2018

Kenneth Winston kollekció 2018

A kollekció tökéletes ötvözete az időtlen elegancia és a kortárs divat megjelenésének, rengeteg lehetőséget kínálva a menyasszonyoknak, akik hagyományos hercegnős ruhát vagy a modern fazont keresik... Kenneth Winston kollekcióban gyönyörű luxus ruhák találhatók. A tervezőre jellemzően a kollekció darabjait részletgazdagság és a kidolgozottság uralja. Jó hír, hogy a hazai szalonokban is megtalálható a kollekció!

Maggie Sottero kollekció 2018

Maggie Sottero kollekció 2018

Szerelem, romantika, szenvedély – egy jó házasság titka. Ám van még pár olyan dolog az életben, melyeket ezekkel a szavakkal is lehet illetni, mint például a menyasszonyi ruhákat. Maggie Sottero tavaszi kollekciója igazán szenvedélyes és rabul ejtő. A romantikus lelkületű hölgyek biztosan megtalálják a kedvencüket.

Rosa Clará kollekció 2019

Rosa Clará kollekció 2019

A tervező idén se hazudtolta meg önmagát, kollekciójából árad az ötletesség, különlegesség, megtervezettség, szeretet. Látszik, hogy idén is megpróbálta a különböző típusú menyasszonyok igényeit kielégíteni. Az idei esztendőt egyben a szexiség, kifinomultság, bohémság és a hercegnői báj uralja – legalábbis Rosa Clara kollekciójának szemszögéből nézve.

Maggie Sottero kollekció 2019

Maggie Sottero kollekció 2019

A tervező 2019-es tavaszi kollekcióját a romantika és légiesség árasztja el. Idén klasszikus menyasszonyi ruhákkal rukkolt elő, melyeket az úgynevezett „old-Hollywood” inspirált, mely a ruhák ragyogásában és időtlen mivoltukban jelenik meg igazán.

Pnina Tornai kollekció 2019

Pnina Tornai kollekció 2019

A Kleinfeld Bridal sztártervezőjeként, az esküvői ruhák királynőjeként is emlegetett Pnina Tornai 2019-es tavaszi kollekciója garantáltan ámulatba ejt. LOVE by Pnina Tornai névre keresztelt kollekciónak már szinte hagyománya van, hiszen minden évben megjelenik, mely újra és újra valami újdonsággal kápráztatja el a menyasszonyokat.

Kelly Faetanini kollekció 2019

Kelly Faetanini kollekció 2019

A tervező 2019-es kollekciója Provence esszenciáját próbálja visszaadni. Provence igen közkedvelt francia régió, melynek van egy romantikus miliője. Ezt tükrözi Kelly Faetanini tavaszi összeállítása. Ugyanakkor Provence híres a levenduláról is, melynek időtlenségét ragadja meg és építi bele a remekműveibe az alkotó.