Menyegzolap.hu - Címkék

eskuvo

Art Deco és Szecesszió

Art Deco és Szecesszió

A laza hangulatú naturális pajtaesküvők bemutatása után következzen valami egészen más, stílus, ami egyszerre számít modernek és régiesnek. A XX. század forradalmi újításai máig kísérnek, és voltaképpen rögtön az első évtizedeiben tudott újat adni. Különböző iparágak születtek meg és váltak tömegcikké, pl.: parfüm, ékszerkészítés, felbőgött a gazdaság máig is hajtó gépezete, igazi aranykornak számított a divattörténelemben.

Hindu esküvő

Hindu esküvő

Az iszlám után még mindig keleten maradunk, hogy megismerhessünk egy másik kultúrát, és vele együtt a különleges esküvői szokásait. Ma már hindu esküvő egyre több országban, van jelen nem csak vallás őshazájában, Indiában.

Attraktív műsorszámok

Attraktív műsorszámok

Ma már számtalan módon tehetjük érdekesebbé saját esküvői programunkat egy lakodalom keretében. Nem feltétlen muszáj az étkezést helyezni a középpontba, bár hagyományosan szinte egy nagy evészetbe fullad az egész este, némi tánccal körítve, mert látszólag a nagy napon nincsen is több idő másra.

Barokk

Barokk

Rokokótól egy kicsit visszalépünk a hasonló természetű barokkra, a templom és a kastélyépítészet virágkorára, mely a katolikus hit nagyságát, a katolicizmust hirdette. A némiképpen visszafogottabb stílus Franciaországban, de a Habsburg udvarban is jelen volt.