Menyegzolap.hu - Címkék

esküvői frizura

Az esküvői frizurával kapcsolatos tudnivalók

Az esküvői frizurával kapcsolatos tudnivalók

Az esküvőn, a mi napunkon gyönyörűnek kell lennünk, a vőlegényünk kedvéért, azért mert a nagy napon mindenki minket fog csodálni, s szinte minden lány a helyünkbe képzeli majd magát. Azonban leginkább magunknak kell tetszenünk, hiszen egy régóta dédelgetett álmunk válik most valóra! Ám ezért a szépségért sokat kell ám fáradozni! Tökéletesnek kell lennie a ruhánknak, a cipőnknek, sminkünknek és természetesen a frizuránknak is.

Az esküvői frizura tippek, tudnivalók

Az esküvői frizura tippek, tudnivalók

Az esküvőn, a mi napunkon gyönyörűnek kell lennünk, a vőlegényünk kedvéért, azért mert a nagy napon mindenki minket fog csodálni, s szinte minden lány a helyünkbe képzeli majd magát. Azonban leginkább magunknak kell tetszenünk, hiszen egy régóta dédelgetett álmunk válik most valóra! Ám ezért a szépségért sokat kell ám fáradozni! Tökéletesnek kell lennie a ruhánknak, a cipőnknek, sminkünknek és természetesen a frizuránknak is...

2013 esküvői frizuratrendje

2013 esküvői frizuratrendje

Hány és hány különböző stílust megélt már az emberiség! Gondoljunk csak a 60-as évek hippie korszakára, amikor a természetesség volt a középpontban (mint a Forrest Gump c. filmben Jenny, aki virágkoszorúval a kibontott hajában, mezítláb lépett az oltár elé). Vagy a 70-es és 80-as évek csillogó-villogó időszakára, amikor a punk és a disco zene uralta a közízlést és a kultúrát.

Esküvői frizura körkép és előrejelzés 2013-2014

Esküvői frizura körkép és előrejelzés 2013-2014

Következő cikkben egy legalább annyira fontos témáról lesz szó, mint a már nemrégiben bemutatott esküvői sminkek. Ezúttal a nagy napon viselt alkalmi és esküvői frizurákról lesz szó. Habár jócskán benne vagyunk a 2013-as szezonban, egy gyors áttekintés azonban nem árt, hogy tisztában legyünk a stílusok változatosságáról, méghozzá a haj hosszúsága és formája szerint is.

A stílusos menyasszony

A stílusos menyasszony

Minden lány arra törekszik, hogy esküvője napján ragyogóan nézzen ki, szép, trendi frizura, gyönyörű smink és kecses megjelenés... egy bájos menyasszony látványa mindig ámulatba ejti a vendégsereget is...

Trendi esküvői fejdíszek és hajdíszek

Trendi esküvői fejdíszek és hajdíszek

A csodás menyasszonyi ruhához és sminkhez gyönyörű hajköltemény dukál - tedd egyedivé az esküvői frizurádat egy trendi fej-, vagy hajdísszel! Megmutatunk néhányat a legszebb, legelegánsabb, legromantikusabb és legfényűzőbb darabokból!

Rövid hajjal is elegánsan

Rövid hajjal is elegánsan

A rövid hajú hölgyek számára is rengeteg alternatíva létezik, hogy elegáns, klasszikus, bohém, romantikus, vintage vagy éppen merész és modern frizurával ragyogjanak a Nagy Napon! Megmutatjuk, hogyan!

A tökéletes frizura

A tökéletes frizura

Maga a frizura speciálisabb, hiszen kifejezetten egy alkalomra készül, valamint komplexebb és nehezebb munkafolyamat, melynek kivitelezése tervezést és számos tényező figyelembe vételét igényli...

Kiszállásos esküvő

Kiszállásos esküvő

A Szabó Imre Hair and Beauty Magyarországon egyedülálló exkluzív szolgáltatást indított el, hogy megkönnyítsék, teljessé és stressz mentessé tegyék az esküvő előtti felkészülést a szépségápolás tekintetében A menyasszonyok, vőlegények, koszorúslányok vagy akár a násznép számára....

Trendi menyasszonyi frizurák 2016-ban

Trendi menyasszonyi frizurák 2016-ban

Az esküvői frizura trendekben 2016-os évben a természetes és laza eleganciát tükröző hajviseletek lesznek a legdivatosabbak, melyeket a hétköznapi egyszerű viseletek inspiráltak és a menyasszony kifejezheti vele egyéniségét...

Extrém esküvői frizurák

Extrém esküvői frizurák

Minden menyasszony vágyik arra, hogy a "Nagy napon" magabiztos és gyönyörű legyen. A ruha, a smink, a kiegészítők mind-mind ezt a célt szolgálják, azonban vannak olyan menyasszonyok is, akik egyéniségüket, egyediségüket is megakarják mutatni a hajkoronában is... Nézzünk meg néhány példát erre!

Esküvői hajtrendek: Fonott tincsek

Esküvői hajtrendek: Fonott tincsek

A menyasszony frizurája sok kérdést felvet, milyen legyen a színe, a formája, mi az ami igazán trendi és jól is áll az arcformámhoz? Nézzük meg együtt a fonott esküvői frizurákat és válassz közülük Neked tetszőt!

Alkalmi frizurák - Nyári esküvőhöz

Alkalmi frizurák - Nyári esküvőhöz

Idén is elkezdődött az esküvői főszezon, így ha menyasszony vagy, bizonyára már Te is lázasan készülsz a nagy napra. Nem is csoda, mivel nagyon sok dolgot kézben kell tartanod, a dekorációtól kezdve a zene megszervezésén át egészen az esküvői frizura kiválasztásáig, így lehet, hogy úgy érzed, hogy kifutsz az időből.