Menyegzolap.hu - Címkék

lánykérés

Összetartozás jelképe a jegygyűrű...

Összetartozás jelképe a jegygyűrű...

Régebbi szokás szerint a párok együtt indultak el gyűrűt vásárolni. Kiválasztották a karikagyűrűt, megtartották az eljegyzést, majd az esküvő után is ezt viselték, csak jobb helyett a bal kezükön, vagy épp fordítva. A vőlegények kiválasztottjukat kővel díszített, úgynevezett kísérőgyűrűvel is megajándékozták.

Meseszép esküvők amerikai stílusban

Meseszép esküvők amerikai stílusban

Egyszer volt, hol nem volt, még az Óperenciás - tengeren is túl, valahol a mesékbe illő, káprázatos és gazdag Amerikában, ahol pálmafákkal teli csodaszépen csillogó homokpartok ejtik ámulatba az odalátogatót. Itt szinte mindig szikrázóan süt a nap és tündöklően kék az ég. Talán a legemlékezetesebb és legkáprázatosabb lenne az esküvőnk, amire oly régóta vágyunk. És mert hinni szeretnénk álmainkban és képzeletünkben, összeállítottunk egy cikket seg

Különleges ötletek lánykéréshez

Különleges ötletek lánykéréshez

Ahány pár, annyiféle lánykérés, némelyik romantikus, mások egyszerűbbek és találkozhatunk igazán különleges, extrém ötletekkel is... Most mi is szeretnénk néhány különleges lánykérési ötlettel segíteni, hogy ez a pillanat tényleg feledhetetlen legyen!