Menyegzolap.hu - Címkék

meghívó esküvőre

Elegancia és praktikum találkozása a meghívóban

Elegancia és praktikum találkozása a meghívóban

Fontos hogy az esküvőd, életed egyik legfontosabb eseménye Rólad szóljon és a meghívók stílusa, színvonala, hangulata pedig az egyéniségedet tükrözze. A meghívó az első, amit a vendégek az ünnepi eseménnyel kapcsolatban a kezükbe vesznek, ezért nagyon fontos az első benyomás.

Zöld tavaszi meghívó és kiegészítői

Zöld tavaszi meghívó és kiegészítői

A 2021-es esküvők meghívókhoz adunk néhány ötletet és nézzünk most meg a kapcsolódó kiegészítőket is. Inspirálódj és gondold át, hogy a Ti esküvőtökhöz melyik illik leginkább és melyik az, ami egyből a szívedhez nőtt. Ha találsz közöttük ilyet vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval, hogy mintát készíthessen a Ti saját esküvőtök meghívójához is, melyet most a koronavírus járvány ideje alatt díjmentesen tudtok igényelni!

Őszi meghívók szív formában őszi köntösbe bújtatva

Őszi meghívók szív formában őszi köntösbe bújtatva

Az őszi színek csodálatosak, a beérett természet érett színei káprázatos hatással bírnak a személőjére. Őszi esküvődhoz miért is ne terveznéd ezekben a gyönyörű és imponáló színekben a meghívókat és a hozzá kapcsolódó kiegészítőket? Ha megérintette a szívedet, vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval, hogy mintát készíthessen a Ti saját esküvőtök meghívójához is, melyet most a koronavírus járvány ideje alatt díjmentesen igényelhettek.

Meghívók a koronavírus árnyékában

Meghívók a koronavírus árnyékában

Eyik pillanatról a másikra megváltozott a megszokott világunk! Sokan néhány hete még éppen az esküvőjüket tervezték a helyszíneket nézegették esetleg a meghívós oldalakat böngésztek! Számba vették a rokonokat és ismerősöket akiket meg szerettek volna hívni. Most akik ezt tették nem mernek tervezni mivel a lehetséges időpontok egyenlőre a jövő homályába vesznek. A Webalbum Studió megoldást kínál nektek ebben az időszakban is, nézd meg hogyan...