Menyegzolap.hu - Címkék

menyasszonyi csokor

Hogyan válassz menyasszonyi csokrot?

Hogyan válassz menyasszonyi csokrot?

A virágok az esküvő egyik legfontosabb díszei. Találkozunk velük szinte valamennyi helyszínen, nagyban hozzájárulnak az esküvő szépségének és színvonalának emeléséhez. A virágdíszek közül az egyik legfontosabb a menyasszonyi csokor, nézzük meg, hogyan válaszd ki a számodra tökéletes csokrot!

Milyen esküvői csokor illik Hozzád?

Milyen esküvői csokor illik Hozzád?

A menyasszony megjelenésének a csokor is hangsúlyos összetevője: harmonizálnia kell a ruha stílusával, a hajszínnel, a sminkkel és nem utolsó sorban a menyasszony egyéniségével is. Nem könnyíti meg a választást az utóbbi évek egyre növekvő kínálata: mind formában, mind virághasználatban rengeteg a lehetőség.

Tündérmeséhez illő esküvők fehér eleganciában

Tündérmeséhez illő esküvők fehér eleganciában

A fehér az előkelőséget és tökéletességet tükrözi. Ártatlanság, tisztaság, szűziesség a jelentése. Sokak számára a fényt, az egyszerűséget és jóságot képviseli. Mindezek mellett a hűséget, kecsességet és ártatlanságot is szimbolizálja. A menyasszonyok kedvelt színe, a dekorációk ékessége, egyben az idei esküvői divat nagy visszatérő szenzációja is.

Vámpírok inspirálta lakodalom

Vámpírok inspirálta lakodalom

Éppen ezért igen egyedülálló és különleges ötletnek tartom egy olyan hetedhét országra szóló lakodalom megszervezését, aminek díszítéséhez és hangulatához az Alkonyat film rusztikus és egyben tündéri dekorációkkal megtervezett menyegzője adja az alapötletet. Tudom, tudom, tudom. Nemcsak az én számomra, hanem még sok más Alkonyat rajongó számára is a filmbeli esküvő felépítése jelenti magát az extravaganciát, nagyszerűséget,

2013 esküvői virágai

2013 esküvői virágai

Mikor esküvőre gondolunk, rengeteg minden eszünkbe jut: a menyasszonyi ruha (igen, ez az első), a torta, a szépen megterített asztalok, a zene és a tánc. Azonban esküvőknek elengedhetetlen résztvevője a virág, mivel ez határozza meg a stílust és összeköti a különböző elemeket. A virág teremti meg azt a hangulatot az illataival, a színeivel és formáival, ami végül dominálni fog esküvőn. Nézzük, mi lesz majd divatos a 2013 esküvői szezonjában!

Menyasszonyi csokorformák

Menyasszonyi csokorformák

A virágok hatással vannak az emberekre. Attól függően, hogy milyen virágokat választunk esküvőnkre, pusztán a színeikkel, kompozíciójukkal megteremthetjük a csodás romantikus hangulatot, sugallhatjuk az üde és friss tavasz eljövetelét is, előidézhetünk játékosságot és vidámságot, és természetesen lehet menyegzőnknek a témája hihetetlenül extrém vagy visszafogottan elegáns is.

Kedvelt színek a menyasszonyi csokorban

Kedvelt színek a menyasszonyi csokorban

Amennyiben az előző részeket elolvastunk, már tudjuk mi lesz a trend 2014-ben a menyasszonyi csokrok terén. Sikerült kiválasztani a formát, a virág fajtáját és most nézzük milyen színek lesznek jelen az arák kezében, melyekből válogathatunk.

Extrém menyasszonyi csokrok

Extrém menyasszonyi csokrok

Ha igazán extrém esküvőre vágysz nem elég a merész dekoráció és a szokatlan ruhaköltemény. Minden részletnek tökéletesnek kell lennie, minden kiegészítőnek az esküvőd és stílusod vagányságát kell tükröznie. Az egyik legfontosabb elem pedig a csokrod, így itt az ideje, hogy azt is ,,felturbózd"!

Csokor divat

Csokor divat

Nincs esküvő virág nélkül, legyen az koszorúslány vagy menyasszonyi csokor, dekoráció vagy vőlegény bokréta. A trendek és a divatházak a jövő évre vonatkozóan letisztultságot és eleganciát ígérnek. De bőven lesz miből válogatnia a bohém aráknak is!

Csokorformák

Csokorformák

Bizony annyiféle és fajta csokor van már a virágosok repertoárjában, hogy az ember lánya már azt sem tudja hol áll a fátyla. Bemutatjuk Nektek a legszebb és legismertebb formákat, virágokat és trendeket.

Trendi esküvői csokor, stílusok szerint

Trendi esküvői csokor, stílusok szerint

Ha jól választasz menyasszonyi csokrot, az hangsúlyozhatja szépségedet és feldobja a megjelenésedet, ugyanakkor ellenkező esetben elronthatja az egész összképet is! Nézzük, mire érdemes odafigyelni, illetve mely stílushoz milyen bokréták illenek!