Menyegzolap.hu - Címkék

menyegző

Trendi vőlegényviselet

Trendi vőlegényviselet

Bár a legszebb napról az ara ruhájára szokás emlékezni, kissé méltatlan dolog, hogy a vőlegények ruhája nem kap ekkora hangsúlyt. Az az igazság, hogy bár a legtöbb öltöny remek és változatos alapvető megkötései okán, viszonylag kevéssé tud emlékezetessé lenni. Tény, hogy egy öltöny, legyen az casual, hétköznapi, vagy éppen esküvői, több mint kétszáz mért értékkel bír. Az öltönyök változatossága ugyanis

Mit viseljünk a ruha alatt - néhány aranyszabály

Mit viseljünk a ruha alatt - néhány aranyszabály

Ebben a cikkben a menyasszonyi öltözék alatt megbújó fehérneműkről és alsó ruházatról lesz szó. Természetesen nem maradnak titokban, melyek idén a divatos darabok, azonban mindenekelőtt azt tartom fontosnak, hogy mindenki az alkatának megfelelő darabot válassza.

2013-as esküvői dekoráció trend

2013-as esküvői dekoráció trend

Az esküvői dekoráció olyan, mint egy fotón a háttér: ha nincs összhangban a szereplőkkel, azok ruhájával, sminkjével, hajával, beállított tárgyakkal akkor tönkreteheti az egész képet. Elég furcsán hatna például egy báli ruhába öltözött, kifogástalan külsejű női model, háttérben egy roncsteleppel.

Élőzene varázsa az esküvőn

Élőzene varázsa az esküvőn

Talán az egyik legfontosabb, esküvőhöz szorosan kapcsolódó programelemként említhetjük meg a zenét. Egy rendezvény hangulatát és stílusát alapvetően határozza meg az; hogy éppen milyen stílusú zenekart választunk ki az esküvőnkre, akiknek fő feladatuk az, hogy szórakoztassák a násznépet.

QR kód az esküvői meghívókon

QR kód az esküvői meghívókon

Lassan már az élet minden területén találkozhatunk QR kóddal. És mindig olyan helyen, ahol nagyon kis felületen gyorsan és sok információt szeretnének közölni. Az esküvői meghívó világában újdonságnak számít nagyon és hasznosnak bizonyul.

Nászút variációk - A Bahamák

Nászút variációk - A Bahamák

Ezt a szemeket is gyönyörködtető úti célt akár külföldi esküvő színhelyének, akár nászútnak is választjuk, egy biztos, nem lőhetünk mellé. A Floridai félszigettől alig 50 mérföldre fekszik a sziget csoport, mely közel 700 pici szigetből áll, és joggal mondhatjuk rá a földi paradicsom jelzőt, melyet Kolumbusz Kristóf fedezett fel expedícióján 1492-ben.

Esküvő a világ tetején - Mount Everest, Viktória vízesés, Niagara vízesés

Esküvő a világ tetején - Mount Everest, Viktória vízesés, Niagara vízesés

A harmadik egyben utolsó részben az extrém helyszínekről lesz szó, legalábbis az említett földrajzi helyek ennek a stílusnak adnak majd kitűnő hátteret. A világ tetején kimondani az igent megismételhetetlen egyszersmind felemelő érzés. Még akkor is, ha a körülmények nem éppen a teljes kényelemről tanúskodnak. Nincs földig érő fehér uszályos ruha, sem bódító illatú csokor, az elegáns magas sarkú lábbelikről nem is beszélve.

Nászút variációk - Karibi térség

Nászút variációk - Karibi térség

Legutóbb a Bahamákon tölthető nászútról szolgáltattam néhány fontos információt. Most azonban három olyan szigetről lesz szó, amik önmagukban is a Karib-tenger legszebb és legnépszerűbb pontjai a nászutasok számára. Jamaica, Kuba és Dominika. A Karib térségben, azon belül is a Nagy-Antillákon fedezhetjük fel mindhárom szigetet.

2013 esküvői meghívó trend

2013 esküvői meghívó trend

Az esküvői meghívó olyan, mint az épület lekicsinyített mása, a makett: már magában hordozza a fő stíluselemeket, a hangulatot és a design-t, de majd csak a végeredményben

Különleges esküvői dekorációk

Különleges esküvői dekorációk

Minden esküvőnek általában van egy saját témája, ami összefogja, és egy közös harmóniában felolvasztja a különböző elemeket, helyszíneket. A téma kiválasztása után a megfelelő hangulatot színkombinációkkal, formákkal, díszekkel érhetjük el.

Molett menyasszony

Molett menyasszony

A test alkata akármennyire szeretnénk is, csak minimálisan befolyásolható tudatos akaratunk szerint. Azt azonban élesen támadom, hogy csak a modell alkatú nő lehet gyönyörű akár hétköznap, akár élete nagy napján.

Menyasszony cipője

Menyasszony cipője

Ha menyasszonyról beszélünk tengernyi dolog jut eszünkbe. A ruha, a jegygyűrű, a fátyol, a kesztyű, az ékszerek, a smink, a csokor, a menyasszonyi harisnyakötő,

Nászút variációk - Bali

Nászút variációk - Bali

Az istenek szigeteként is emlegetett sziget, bővelkedik látványosságokban, de veszélyekben is. Az indonéz szigetek kellemes jellemzőivel bír, és kiváló célpont lehet az arra vágyóknak. Kultúrája szinte minden területen tartogat újdonságokat.

Disney esküvők

Disney esküvők

A legtöbb menyasszony (és szalagavatóra készülő tinilány) álma, hogy esküvője napján tündököljön, külseje kifogástalan legyen, és az összes figyelem rá és párjára irányuljon. Ennek a kellékei például a hosszú, sok esetben abroncsos ruhaköltemény, kesztyű, smink, fodrászolt frizura minden, ami kell ahhoz, hogy tökéletes hercegnőkké váljunk

A nászajándék, és ami mögötte van

A nászajándék, és ami mögötte van

Az egyik legkényesebb téma a násznép számára, különös tekintettel az anyagi megfontolásokra. S míg a köszönetajándék funkcióját, méretét, megoldását tekintve, viszonylag egyszerűbb megoldások széles skáláját tárja elénk, a nászajándék nem ilyen egyszerűen meghatározható jellemzők szerint osztályozható.

Esküvői videó és film

Esküvői videó és film

A legcsodálatosabb dolog az esküvőkben az számomra, hogy erre a napra, úgy készülünk, hogy reméljük, egyetlen egyszer jön el az életben. Persze rengeteg körülmény áthúzhatja a számításainkat. Ám ezeket tapintattal nem részletezném.