Menyegzolap.hu - Címkék

nászút

Mit kell tudnom a nászúttal kapcsolatban

Mit kell tudnom a nászúttal kapcsolatban

Életünk nagy napjának gyönyörű folytatása lehet a nászút, hiszen természetes, hogy közös életünk első napjait a párunkkal szeretnénk tölteni. Ahhoz, hogy nászutunk is olyan jól sikerüljön, mint ahogyan azt megálmodtunk, sok odafigyelésre van szükség...

Romantikus nászút Casanova Velencéjében

Romantikus nászút Casanova Velencéjében

A mézesheteit töltő fiatalok egyik kedvelt helye az építészeti remekművekben kiemelkedő, kulturális örökségét tekintve a világ talán egyik leggazdagabb és leghangulatosabb városa, az Olaszországban található Velence. Velence báját és meghitt titokzatosságát szűk, sejtelmes, kanyargós, macskaköves utcáinak köszönheti. Sikátorjainak egyformasága

Tészták, trendek és tóvidék - Nászút ajánlat Milánóba és környékére

Tészták, trendek és tóvidék - Nászút ajánlat Milánóba és környékére

Imádom az olaszok több ezer éves múltra visszatekintő művészetét, festői tájait, ínycsiklandó több száz féle tésztacsodáját, nap érlelte szőlőkből készült zamatos borait, és ami mindig lenyűgöz és elvarázsol az a dallamos olasz nyelv és az emberekből sugárzó életszeretet, azaz az igazi dolce vita érzés. Ha a nászút során nemcsak romantikára vágyunk, de érzékeinket is szeretnénk elkápráztatni, garantáltan rabul ejt majd minket Milánó és a tőle mindössze másfél órányi autóútra lévő Stresa városa, a Lago Maggiore partján.

Nászút variációk - A Bahamák

Nászút variációk - A Bahamák

Ezt a szemeket is gyönyörködtető úti célt akár külföldi esküvő színhelyének, akár nászútnak is választjuk, egy biztos, nem lőhetünk mellé. A Floridai félszigettől alig 50 mérföldre fekszik a sziget csoport, mely közel 700 pici szigetből áll, és joggal mondhatjuk rá a földi paradicsom jelzőt, melyet Kolumbusz Kristóf fedezett fel expedícióján 1492-ben.

Nászút variációk - Karibi térség

Nászút variációk - Karibi térség

Legutóbb a Bahamákon tölthető nászútról szolgáltattam néhány fontos információt. Most azonban három olyan szigetről lesz szó, amik önmagukban is a Karib-tenger legszebb és legnépszerűbb pontjai a nászutasok számára. Jamaica, Kuba és Dominika. A Karib térségben, azon belül is a Nagy-Antillákon fedezhetjük fel mindhárom szigetet.

Nászút variációk - Bali

Nászút variációk - Bali

Az istenek szigeteként is emlegetett sziget, bővelkedik látványosságokban, de veszélyekben is. Az indonéz szigetek kellemes jellemzőivel bír, és kiváló célpont lehet az arra vágyóknak. Kultúrája szinte minden területen tartogat újdonságokat.

Tippek tengerparti esküvőhöz

Tippek tengerparti esküvőhöz

Sok párnak megfordul a fejében, hogy milyen csodálatos lenne egy egzotikus tengerparton, a puha homokban kimondani a boldogító igent, miközben a lágy hullámok morajlása tölti be a csendet. Ráadásul ebben az esetben az esküvő helyszíne egy csodás nászút helyszínéül is szolgálhat a számunkra. Ha ezt az álmot a valóságban is meg szeretnénk valósítani, lássunk hozzá néhány tippet inspirációul.

Nászút avagy esküvő külföldön

Nászút avagy esküvő külföldön

A tenger türkiz színe... vakítóan hófehér homok... határtalan boldogság, végtelen szerelem... Naplementék játéka, karibi hangulat, latin ritmusok vagy egy majdnem lakatlan sziget végtelen csendje?? Csoda, ha ide vágyik szinte minden ifjú házasulandó vagy házas?