Menyegzolap.hu - Címkék

nemzetiségi esküvő

Indiai esküvő

Indiai esküvő

Ebben sorozatban, különböző nemzetek esküvőit próbáljuk bemutatni. Egy kis betekintést nyerhetünk más kultúrákba is, és ezáltal nagyon sok érdekességet és ötletet ismerhetünk meg. Első állomás India.

Kínai esküvő

Kínai esküvő

Nemzetiségi esküvőket bemutató sorozatunk folytatásában Kínába érkeztünk, mely azokhoz az országokhoz tartozik, ahol több évszázados hagyományok színesítik a házasság létrejöttét.

Hollywood-i esküvő

Hollywood-i esküvő

Los Angeles közelében egy messzire világító felirat hirdeti az amerikai filmipar fővárosát, Hollywoodot. Amikor meghalljuk ezt a szót, a fény, a pompa, a gazdagság jut eszünkbe. Nem véletlenül, hiszen ez mind jelen van a városban. Kialakulásának helye egyáltalán nem véletlen. Táji háttere, épített környezete a világ minden álmának, kitalált történetének megfelelő helyszínt ad. Itt valóban minden megtörténhet.

Amerikai esküvő

Amerikai esküvő

Amerikai esküvő. Ha meghalljuk ezt a fogalmat, eszünkbe jut a hófehér ruha, elegáns étterem, szépen díszített kerthelyiség, ahol szertartás folyik és még számos dolog, amit az amerikai filmekben láthatunk. Ha egy kicsit megfigyeljük, világossá válik az is, hogy ezek az esküvők időtlen idők óta egy forgatókönyv szerint folynak.

Las Vegas-i esküvő

Las Vegas-i esküvő

Nemzetiségi esküvők sorozatunk következő részében Las Vegasba érkeztünk. Las Vegas elsősorban kaszinóiról, másrészt villámesküvőiről híres, hiszen Nevada állam törvényei szerint egyszerű a házasság kötés. Évente mintegy 125 ezer pár dönt úgy, hogy itt köti össze életét. Előnye, hogy gyors és mégis emlékezetes, viszont hátránya az ára, mely elég borsos.

Kanadai esküvő

Kanadai esküvő

A világ esküvőit bemutatni próbáló sorozatunk egy észak-amerikai országhoz érkezett, melynek jelképe a juharlevél. Ez nem lehet más, mint Kanada.

Ausztrál esküvő

Ausztrál esküvő

Nemzetiségi esküvőket bemutató sorozatunk Ausztráliába érkezett, mely egy multikulturális ország, ahol keverednek és összesimulnak a különböző hagyományok, tradíciók. Különösen fellelhetőek az angol, skót és az ír vonalak.

Óceánia esküvője

Óceánia esküvője

Sorozatunk következő állomása a Csendes-óceán szigetvilága, Óceánia. Számos sziget alkotja, de ezekből csak a számunkra is ismert és érdekes szigeteket emeljük ki. Ezek a Fidzsi.szigetek, Új-zéland, Tahiti, Húsvét szigetek és Hawaii.

Egyiptomi esküvő

Egyiptomi esküvő

Nemzetiségek esküvőit bemutató sorozatunk jelenlegi állomása, a Nílus partján fekvő és a piramisairól híres Egyiptom. Nagyon gazdag kulturális örökségekkel rendelkezik, melyek az esküvőikre is igazak.

Német esküvő

Német esküvő

Nemzetiségi esküvőket bemutató sorozatunk a költők és gondolkodók földjének nevezett Németországba érkezett. A német esküvők számos egyediséggel és hagyománnyal rendelkeztek, de sajnos ezek nagyrészt már csak emlékek, ritkán találkozhatunk velük mai korban zajló esküvőkön.

Osztrák esküvő

Osztrák esküvő

A világ esküvőit bemutatni próbáló sorozatunk, a mi kis országunk egyik szomszédjába, a mesebeli tájakkal rendelkező, bájos Ausztriába érkezett. Itt nincs napfényes tengerparti esküvő, helyette vannak csodás hegyek, tavak, legelők.

Skót esküvő

Skót esküvő

Nemzetiségi esküvőket bemutató sorozatunk következő állomása Skócia. A skótok az élet minden területén a sajátos útjukat járják, nincs ez másképp az esküvőik tekintetében sem, melyekre manapság jellemzőek az ősi hagyományok és a modern vonalak keveredése.

Ír esküvő

Ír esküvő

Nemzetiségi esküvőket bemutató sorozatunk Írországba érkezett. Esküvői hagyományai nagyon színesek és egyedi jellegekkel fűszerezettek, amelyek még napjainkban is szerves részét képezi a menyegzőknek.

Olasz esküvő

Olasz esküvő

Sorozatunkat folytatva, továbbra is különböző nemzetek esküvői szokásait, hagyományait próbáljuk bemutatni. Következő állomásunk a napfényes és "hangos" Olaszország, ismerjük meg egy kicsi közelebbről az ő nagy napjuk jellemzőit.

Görög esküvő

Görög esküvő

Ha meghalljuk a görög esküvő kifejezést, mindenkinek a " bazi nagy görög lagzi" jut eszébe. Ennek most utána járunk, hogy valóban igazak e ezek a kifejezések, milyen is egy igazi görög lakodalom.

Szerb esküvő

Szerb esküvő

Azok, akik nyomon követik sorozatunkat tudják, hogy minden részben valamely nemzetség esküvői szokásait, hagyományait próbáljuk bemutatni. A következő választásunk Szerbiára, a szerb esküvői hagyományokra, szokásokra esett.

Sztáresküvők VII. Madonna & Guy Ritchie

Sztáresküvők VII. Madonna & Guy Ritchie

A pop királynője és rendező férje skót gyökereiknek adóztak tisztelettel esküjükön is. Ti is bátran viseljetek népviseletet, ez közelebb hoz őseitekhez, hagyományos és a nagymamák/nagypapák is boldogok lesznek.