Menyegzolap.hu - Címkék

színes menyasszonyi ruha

Extrém, színes menyasszonyi ruhák

Extrém, színes menyasszonyi ruhák

2015 nagy trendje a színes menyasszonyi ruha. Hazánkban még kevésbé merik bevállalni az ifjú arák, de külföldön már nagy népszerűségnek örvend. Teremtsünk itthon is trendet, színes ruhát minden menyasszonynak!

Száresküvők I.- Gwen Stefani & Gavin Rossdale

Száresküvők I.- Gwen Stefani & Gavin Rossdale

A 2000-es évek pophercegnője, Gwen ma már elismert üzletasszony a divatvilágban. Esküvője kifinomult ízlését és extravaganciáját egyaránt tökéletesen képviselte. Sorozatunkban sztárok menyegzőjének történetét ismerheted meg, íme, az első rész.

David Tutera for Mon Cheri kollekció 2018

David Tutera for Mon Cheri kollekció 2018

David Tutera nemes egyszerűséggel gyönyörűvé varázsolja a kollekciója darabjait viselő arákat. A divattervező által legtöbbet használt anyag a csipke és a szatén. A fehér szín mellett megjelennek a tavasz meleg színei is a kollekcióban... Ami külön jó hír, hogy hazánkban is sok szalonban megtalálod ezt a csodaszép kollekciót!

Diane Legrand kollekció 2018

Diane Legrand kollekció 2018

Gyöngy és csipke mindenhol! A legmegfelelőbb jelző Diane Legrand legújabb luxus kollekciójára! A kollekcióban előszeretettel használja a tervező a szatén, selyem kombinációt, mely tökéletes összhangot képvisel a gyöngyökkel és az ékkövekkel. Jó hír, hogy ezt a kollekciót megtalálod hazánkban is, a luxus ruhákat forgalmazó szalonokban!

BHLDN kollekció 2019

BHLDN kollekció 2019

Hangsúlyos hátkivágások, légies könnyedség, színes csodaruhák, ezek jellemzik a 2019-es tavaszi BHLDN kollekciót. Az Urban Outfitters leányvállalata, mely a menyasszonyi -, a koszorúslány ruhákra és az esküvői kiegészítőkre szakosodott, idén valami új és gyengéd atmoszférájú összeállítással rukkolt elő.

Jenny Packham kollekció 2019

Jenny Packham kollekció 2019

Catwalk névre keresztelt kollekció egy szülinapi összeállításként van jelen az idei menyasszonyi ruharepertoárban, hiszen 30 éve színesítik az esküvői divatipart. Minden megtalálható idén, mi szem-szájnak ingere: elegánstól a teljes ruhát bearanyozó csillogásig. Ízelítő gyanánt tekintsétek meg az alábbi kisfilmet a showról.