Menyegzolap.hu - Címkék

virtuális örökbefogadás

Örökbefogadás

Örökbefogadás

Amikor menhelyről vagy netán gyepmesteri telepről, sintér telepről magadhoz veszel, örökbe fogadsz egy kis ártatlan életet, "örökre" felelős lettél érte, amíg csak él. Fizetséged" egy örökre hálás kis lélek, feltétel nélküli szeretet, hűség, egészségedre óriási jótékony hatással bíró "kapcsolat", egy odaadó kutyaszempár, mely mindent elmond amikor a szemedbe néz....

Jótékonykodj az esküvődön!

Jótékonykodj az esküvődön!

Egyik legjobb alkalom a jótékonykodásra az esküvőtök, lélekmelengető és felemelő érzés ha úgy indítjátok el a közös életeteket, hogy közben életeket is menthettek. Nézzétek meg, hogyan tudjátok ezt kivitelezni!

Szolgáltatóként, cégként hogyan támogathatsz

Szolgáltatóként, cégként hogyan támogathatsz

A menyegzolap.hu 2015-ben életre hívja a más országokban már bevett szokásként működő JÓTÉKONYSÁG AZ ESKÜVŐN mozgalmat. Ehhez természetesen szolgáltatók csatlakozását is várjuk, akik szeretnének egy jó célt szolgálni és ártatlan életeket menteni.

Hogyan támogathatsz

Hogyan támogathatsz

Összefoglaljuk a legfontosabb információkat... nézzük meg, konkrétan mivel, hogyan tudsz kapcsolódni a Jótékonysági mozgalomhoz, hogyan tudsz támogatni szervezeteket, ha megszületett az elhatározás a segítségnyújtásra, mint magánember, vállalkozó, cég vagy esküvőjére készülő ifjú párként.