AS Játékvilág Kft

Gyermekfelügyelet országos szolgáltatás

Rólunk


Cégünk, az AS Játékvilág Kft. elsősorban gyermekek és családok számára kínál színes, érdekes, szórakoztató programokat családi napokra, vállalati rendezvényekre, esküvőkre, családi-, baráti összejövetelekre, születésnapokra.

Rendezvényszervezési tevékenységünk során egyik fő profilunk, az esküvői gyereksarok szolgáltatás. És mi is az? A következőkben, röviden elmeséljük.
 


Esküvői gyereksarok szolgáltatásunkkal abban segítünk az ifjú párnak, hogy az esküvőn részvevő kisgyermekes szülők is jól érezzék magukat, ne legyen kérdéses, hogy eljönnek e egyáltalán, vagy haza kell-e korán sietni a kicsik miatt. Segítünk abban is, hogy az élénk, örökmozgó, ide-oda szaladgáló gyerkőcök „ne vegyék át” a főszerepet, hiszen ez mégis a mennyasszony, az ifjú pár nagy napja.

És hogy néz ki egy „ilyen” gyereksarok?

Az esküvő helyszínén a teremben egy sarkot külön leválasztunk, vagy az étteremből nyíló különtermet kiválasztjuk, és kinevezzük gyerekjátszónak. Berendezzük szebbnél szebb játékokkal, babákkal, kiskonyhával, felvehető gyönyörű hercegnő ruhákkal, szerelőműhellyel, autópályával, legoval és sok-sok más érdekes játékkal. Itt szakképzett, gyerekszerető animátorok várják a gyerekeket, hogy együtt játszanak, kézművesedjenek, táncoljanak, mulassanak, addig, amíg szüleik a felnőtt társaság előnyeit élvezik.
 

 

A gyereksarkot igény szerint számtalan egyéb programmal - arcfestés, lufi hajtogatás, csillámtetoválás, ékszerkészítés… stb- tudjuk színesíteni. Igény szerint az esküvő hangulatához illeszkedő vintage játékokkal is kiegészíthető a gyereksarok, valamint lehetőség van alvósarok szolgáltatás igénybe vételére is (kiságyakat, matracot és gyerekfelügyeletet egyaránt biztosítunk hozzá).
 


Munkatársaink tapasztalt, szakképzett pedagógusok, óvónők, bébiszitterek. Olyan kollégákkal dolgozunk együtt, akik minden nap gyermekekkel foglalkoznak, így nemcsak hivatásuk, de hobbijuk is a gyermeknevelés. Szükség esetén angolul, németül beszélő animátorok is rendelkezésére állnak az ifjú párnak.


Nézz szét a galériában is, ahol egy kis ízelítőt láthatsz munkáinkból!


További információ:

AS Játékvilág Kft
1126 Budapest, Gyimes u. 6/B
Telefon: +36 30 576 2321
Instagram: 
https://www.instagram.com/asjatekvilag/
E-mail: info@asjatekvilag.hu
Weboldal