AS Játékvilág Kft

Gyermekfelügyelet

RólunkCégünk, az AS Játékvilág Kft. elsősorban gyermekek és családok számára kínál színes, érdekes, szórakoztató programokat családi napokra, vállalati rendezvényekre, esküvőkre, családi-, baráti összejövetelekre, születésnapokra.

Rendezvényszervezési tevékenységünk során egyik fő profilunk, az esküvői gyereksarok szolgáltatás. És mi is az? A következőkben, röviden elmeséljük.

Esküvői gyereksarok szolgáltatásunkkal abban segítünk az ifjú párnak, hogy az esküvőn részvevő kisgyermekes szülők is jól érezzék magukat, ne legyen kérdéses, hogy eljönnek e egyáltalán, vagy haza kell-e korán sietni a kicsik miatt. Segítünk abban is, hogy az élénk, örökmozgó, ide-oda szaladgáló gyerkőcök „ne vegyék át” a főszerepet, hiszen ez mégis a mennyasszony, az ifjú pár nagy napja.

És hogy néz ki egy „ilyen” gyereksarok?

Az esküvő helyszínén a teremben egy sarkot külön leválasztunk, vagy az étteremből nyíló különtermet kiválasztjuk, és kinevezzük gyerekjátszónak. Berendezzük szebbnél szebb játékokkal, babákkal, kiskonyhával, felvehető gyönyörű hercegnő ruhákkal, szerelőműhellyel, autópályával, legoval és sok-sok más érdekes játékkal. Itt szakképzett, gyerekszerető animátorok várják a gyerekeket, hogy együtt játszanak, kézművesedjenek, táncoljanak, mulassanak, addig, amíg szüleik a felnőtt társaság előnyeit élvezik.

A gyereksarkot igény szerint számtalan egyéb programmal - arcfestés, lufi hajtogatás, csillámtetoválás, ékszerkészítés… stb- tudjuk színesíteni.

Munkatársaink tapasztalt, szakképzett pedagógusok, óvónők, bébiszitterek. Olyan kollégákkal dolgozunk együtt, akik minden nap gyermekekkel foglalkoznak, így nemcsak hivatásuk, de hobbijuk is a gyermeknevelés. Szükség esetén angolul, németül beszélő animátorok is rendelkezésére állnak az ifjú párnak.

További információ:


AS Játékvilág Kft
1126 Budapest, Gyimes u. 6/B
Telefon: +36 30 576 2321
E-mail: info@asjatekvilag.hu
Weboldal: www.asjatekvilag.hu