DOCPIANO BAND

Zenekar, élőzene

  • 6726 Szeged, Szövő utca 6.
  • +36 (30) 935 7844; +36 (7) 849 3875
  • info@docpiano.com
  • Weboldal megtekintése
  • országos szolgáltatás

Rólunk

Az elegáns, részleteiben is tökéletes esküvő egyik legfontosabb eleme a minden tekintetben prémium minőséget képviselő zenekar. A Docpiano Band felkérése a különleges esemény különleges zenei tartalommal való megtöltéséhez: az Ön prémium választása!

Docpiano Band: ahol a zene alkalmazkodik a közönséghez, mindemellett kizárólag abban stílusban szólalnak meg a jól ismert dalok, amely a rendezvény színhelyének hangulatát is tökéletesen tükrözi, legyen az vidéki kúria, egy sokcsillagos hotel vagy akár high-tech konferenciaközpont.


A Docpiano Band repertoárja felöleli az elmúlt 70 év szinte minden hazai és nemzetközi slágerét a pop, jazz, swing, latin, (retro) disco, funky, klasszikus tánczene világából, minden korosztály számára magas színvonalú szórakozást biztosítva. természetesen figyelembe véve mindenkori megrendelőnk egyedi igényeit is.


A tökéletes hangzásról és színpadképről prémiumkategóriás hangrendszer, fénytechnika, valamint az elérhető legmodernebb hangszerek és technikai berendezések gondoskodnak. Mellékelt referenciáink megtekintése után őszintén bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett megrendelőink között tudhatjuk.

A Menyegzőlap által ajánlott zenekar:Elérhetőség:

DOCPIANO BAND
Telefon:+36 30 935 7844
Telefon (UK): 0784 938 7564

E-mail: info@docpiano.com
Weboldal: http://www.docpiano.com