Dr. Czégény Tünde esküvői szertartásvezető

Szertartásvezetés országos szolgáltatás

Rólunk

Dr. Czégény Tünde vagyok, okleveles szertartásvezető, a civil életben jogász. Boldoggá tesz, hogy a házasulandó párok nagy döntésének részese lehetek, hogy a magam eszközeivel hozzájárulhatok a közös életük első pillanatainak sikeréhez. Fontos számomra a bizalom, a kölcsönös szimpátia, a precizitás, de ugyanennyire fontos egy mosoly, egy kedves szó, az odafigyelés, vagy akár egy csipetnyi humor.

Véleményem szerint egy jó szertartásvezetőben mindez megtalálható.

Abszolút házasságpárti vagyok.

Számomra minden esküvő egyedi és különleges. Személyes ügyemként kezelem az engem megbízó jegyespárok esküvői szertartását, de tevékenységem jóval túlmutat az esketésen.

Számomra természetes, hogy a hozzám forduló pároknak ingyenes jogi tanácsot nyújtok mind az esküvő körüli, mind az egyéb ügyes-bajos dolgaikban, és mint tapasztalt szertartásvezető az esküvő körüli teendők tekintetében is támogatom a párokat, kiemelten igyekszem segítséget nyújtani az esküvői bakik, buktatók elkerüléséhez.

Nem puffogtatok frázisokat és ügyelek, hogy a szavak ne hulljanak hamisként a porba, hogy ne „csöpögős” beszédeket halljanak, hanem igazi útravalót a közös életükhöz!

Bevallom, nem vállalok el minden jelentkező jegyespárt, csak, ha kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak. Hiszem, hogy eddigi életük legfontosabb eseményére olyan szertartásvezetőt kell választani, akivel működik a bizalom, aki nem csak kereseti forrásnak, hanem szívügyének tekinti az esketést.
 

Mindig szem előtt tartom, hogy egy szerelmespár életében csak egyetlen ilyen nap van. Minden jegyespár megálmodja a maga szertartását. A jó szertartásvezető feladata, hogy ezt az álmot valóra váltsa. Nagyszerű érzés összerakni a szertartás menetét, majd azt a helyszínen személyesen is átélni. Szeretek igazi érzéseket és érzelmeket adni és kapni.

Szolgáltatásomat azoknak a pároknak ajánlom, akik egyedi, meghitt, személyre szabott esküvői ceremóniára vágynak, olyanra, amely igazán különlegessé teszi a nagy napot. Legyen olyan a szertartás amilyennek megálmodták, korlátok nélkül, hétköznap, vagy ünnepnapon, délután, este, vagy akár a felkelő nap fényében, tóparton, erdőben, barlangban, vagy bármely számukra kedves helyszínen.

Hétfő-Csütörtökig: 40.000.-Ft
Péntek-Szombat-Vasárnapig: 50.000.-Ft
Ünnepnapokon: 60.000.-Ft

Szolgáltatásomat országosan látom el, az útiköltség megállapodás tárgyát képezi.

E-mail: szertartas.czegeny@gmail.com
Weboldal: http://www.szertartas-czegeny.hu/
Telefon: +36 30 665 9806