Esküvő a Balatonon - Talizmán Yacht

Különleges esküvői helyszín

Rólunk

Esküvő szervezés a Balatonon

Professzionálisan és egyéni kívánságokat figyelembe véve szervezzük meg a NAGY napot, és gondoskodunk arról, hogy minden esemény egy felejthetetlen élménnyé váljon. Cégünk közel 10 éve foglalkozik hajós esküvők lebonyolításával illetve a szárazföldi ceremónia megszervezésével. Amennyiben szeretné a szervezést illetően , mindent lebonyolítunk önök helyett..

Siófoki esküvős csomagunk tartalma:

  • Menyegző a Balaton közepén ( hattyú keringő)
  • Lakodalom egy wellness hotelban (***-tól)
  • Négyfogásos vacsora (4 féle menü közül választható)
  • Éjfélkor töltött káposzta
  • Szállás
  • Büfé reggeli
  • Wellness szolgáltatások

Az 1 fő részére hajós álom esküvő a Balatonon (10 fős vitorlástól akár 600 fős hajóig): 30.000 Ft/fő az eredeti ára, most kedvezményes a visszavonásig: 18.000 Ft/fő
A Balatoni esküvő alkalmával az egész ünnepséget megszervezzük önöknek a hajóinkon, az egyedi igényeket és az Önök kívánságait figyelembe véve. Mint esküvőszervező, célunk álom esküvőjének megszervezésén túl a minőségi kivitelezés és folyamatos segítségnyújtás tartson bármelyik fázisban. Saját ötletei már nem csak álom formájában jelennek meg , hanem valósággá alakítjuk vágyait, álmait
„mindenre van megoldás.”

A vitorlás hajón történő házasságkötés bármelyik Balaton parti önkormányzat anyakönyvvezetőjével történhet, Siófok, Az anyakönyvvezető díjszabásával kapcsolatban kérem érdeklődjön elérhetőségeinken Vagy akár személyesen kalózkapitányunk is lebonyolíthatja a ceremóniát, ÖN megálmodja, mi megvalósítjuk.

Esküvőszervezés Siófokon, Hajóra fel – Elérhető árakon luxus esküvő. Az élmény ami örökre magával ragad


Vásároljon Balatoni hajózási szolgáltatásainkból a http://myselection.hu/ oldalunkon, ahol a "Partner" kód megadásával 20 % kedvezményben részesül.

Elérhetőség:

Elérhetőség:

T Flotta Kft – Talizmán Yacht
8600 Siófok, Petőfi sétány 9.
Telefon: +36 30 5424 547
E-mail: info@tflotta.hu
Weboldal: http://www.tflotta.hu/eskuvo