Esküvői weboldal

Esküvői weboldal készítés országos szolgáltatás

  • Szeged
  • toxor88@gmail.com

Rólunk


A násznép modern tájékoztatása

Modern és praktikus ötlet egy saját esküvői weboldal, melynek segítségével tájékoztathatjátok a meghívott vendégeket az esküvővel kapcsolatos fontos tudnivalókról, dátumokról, helyszínekről, nászajándéklistáról vagy amit még szeretnétek megosztani velük… az örömteli nappal kapcsolatban.Az esküvő előtti szervezési időszakban a fő cél a tájékoztatás, emellett azonban helyet kaphat megismerkedésetek története, néhány gyerekkori kép, közös fotó, lánykérés… Akár saját címlistát is létrehozhattok, és intézhetitek a szervezést azon keresztül! Interaktív lehetőséget adhattok a látogatóknak, hogy vendégkönyvben naprakészen tarthassák veletek a kapcsolatot, kérdéseket tehessenek fel az esküvő előtt, és leírhassák élményeiket, tapasztalataikat az esemény után, megosszák örömüket.

Az esküvőt követő néhány napon belül a legjobb fotók, 1-2 héten belül a videók is felkerülhetnek az oldalra. Mindenki szívesen fogja nézegetni az esküvő utáni időszakban is a weboldalatokat, mert mindenki találhat magáról és családjáról képeket, újra felidézheti a legszebb pillanatokat a Nagy napról.

A mi nászajándékunk Nektek: Elkészült esküvői weboldalatokat a Menyegzőlap.hu esküvői portálon és közösségi oldalain is megosztjuk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőség:Cash Design

Telefon: +36 70 671 8833
E-mail: toxor88@gmail.com