Esküvőszervező tanfolyam Menyegzolap.hu

Esküvőszervező országos szolgáltatás

Rólunk

Kreatív vagy, álmodozó? Szeretsz intézkedni, szervezkedni, tanácsot adni? Szeretsz játszani a színekkel? Rabul ejt a csodaszép virágok látványa, egy különleges dekoráció, elvarázsolnak a különleges fények, szereted a könnyed anyagokat, az eleganciát, a különböző stíluselemek magukkal ragadnak?  Akkor vár az esküvők világa, ahol kamatoztathatod képességed! 

A szakmai tudást, mellyel magabiztosan szervezhetsz esküvőket szerezd meg a Menyegzolap.hu esküvőszervező tanfolyamán! Vágj bele és a tanfolyam elvégzése után valósíts meg nap mint nap esküvői álmokat, vágyakat!  A házasságkötések száma Magyarországon évről-évre nő. A párok szervezésre szánt ideje a munka mellett egyre kevesebb, ezért egyre több menyasszony veszi igénybe ezt a jellegű szolgáltatást. Ha kreatív vagy, vágysz rá, hogy újabbnál újabb varázslatos elképzelést válthass valóra, akkor, ne habozz jelentkezz a tanfolyamra, szerezd meg a szakmai tudást és indítsd el saját esküvőszervező vállalkozásod, lépj a siker útjára!

Menyasszony lettél? Szerelmed megkérte a kezed és egyedül vágysz neki esküvőd megszervezésének? Hirtelen azt sem tudod, hol kezd a szervezést, milyen információkra, szakmai alapokra lesz szükséged a szervezés során? Akkor Téged is vár a tanfolyam, hogy a megszerezett tudással stressz mentesen, könnyedén és a buktatókat elkerülve valósítsd meg esküvődet, úgy ahogy azt elképzelted! A ráadás pedig, hogy még egy álomszakmát is kapsz a kezedbe!  

Nézz meg néhány visszajelzést, véleményt a tanfolyamról >>

Tanfolyam indulás időpontja: 2018. október 07. 
Tanfolyam évente 1 alkalommal indul.

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 24.
A képzés kellemes légkörben, kiscsoportosan zajlik, egy csoportba 8-15 főt tudunk fogadni. A helyeket a beiratkozás sorrendjében töltjük be, a csoport maximális létszámának elérése után további jelentkezéseket már csak a következő képzésünkre tudunk elfogadni!

A tanfolyam helyszíne:
Szeged belvárosában található oktatóteremben, a pontos címet a jelentkezési határidő lezárta után, a csoportbeosztást követően e-mailben küldjük el beiratkozott hallgatóinknak, a tanfolyam első képzési napját 3-5 nappal megelőzően. Megjelöljük melyik csoportba osztottunk be, az oktatóterem pontos helyét és a kezdéshez szükséges alapinformációt, mit hozz magaddal az első képzési napra.

A tanfolyam előadói:
Több éve, évtizede az esküvői szakma elismert képviselői, tisztában vannak a szakma minden fortélyával, a legújabb trendekkel, a szakmai információk, gyakorlati tudásbázis mellett a praktikumot és a szakma buktatóit is megosztják Veled, melyek felkészítenek a sikeres esküvőszervezői pályára! 
Az órák interaktív részt is tartalmaznak és lehetőséged lesz a gyakorlatban, élesben helyszín bejárásra is, mint esküvőszervező. Az órák hétvégeken 9.30 – 19.30 óra között zajlanak, a különböző szakmai blokkok között egészségügyi szünetekkel és ebédszünettel. A tanfolyam végén vizsgamunkát készítesz, ennek sikeres leadása és a vizsgadíj megfizetése a záróvizsgára bocsátás feltétele. A vizsgát sikeresen teljesítő hallgatók oklevelet kapnak, okleveles esküvőszervező leszel. 

Tanfolyam díja:  68.500.-Ft (A tanfolyami díjat ÁFA nem terheli!)
Az összeg tartalmazza a jegyzetet, órai anyagokat, interaktív foglalkozást, a gyakorlati terepmunkát. Nem tartalmazza a vizsgadíjat, mely 15.000.-Ft és a vizsgadolgozat leadásával egy időben esedékes a megfizetése.
Jelentkezés: 
Jelentkezéskor a tandíj 50%-át kérjük befizetni a jelentkezéstől számított 5 napon belül, melyről díjbekérő számlát küldünk elektronikusan. A tanfolyami díj fennmaradó 50%-a minden esetben a jelentkezési határidő utolsó napjáig egyenlítendő ki. Amennyiben a jelentkezés leadása és a jelentkezési határidő lezárása között nincs meg a 15 nap, úgy a tanfolyami díj egyben fizetendő a jelentkezés leadásakor. A jelentkezés elküldése minden esetben fizetési kötelezettséget von maga után! Ezt követően kapod kézhez tanulmányi szerződésedet. A változtatás jogát fenntartjuk! A helyeket a beiratkozás sorrendjében töltjük be, a csoport maximális létszámának elérését követően további jelentkezéseket csak a következő képzésünkre tudunk elfogadni, ez több hónap, akár 1 év várakozási időt jelenthet. 

Jelentkezés

A tanfolyamot ajándékba is adhatod, ha ajándékként vásárolod meg, A megbeszéltek alapján tervezett ajándékkártyát készítünk és küldünk át. 


Okleveles esküvőszervező tanfolyam
E-mail: eskuvoszervezotanfolyam@menyegzolap.hu
Telefon: +36 30 391 9449

Jelentkezés