Farkas Márta női ceremóniamester

Ceremóniamester országos szolgáltatás

Rólunk

Farkas Márta női ceremóniamester

Az emberek legbelsőbb vágya –legyen akár most még egy igazi szabad szingli nő vagy sikeres független üzletember-, hogy rátaláljon az igaz Szerelemre. Rátaláljon arra a Társra, akivel a leghétköznapibb pillanatok is csodásnak tűnnek és akivel " a lehetetlent is szabad lesz remélni"!

Azért, hogy életetek igazi első közös napja felhőtlen, boldog, álomszerű legyen, hívjatok akár esküvőszervezőként, akár ceremóniamesterként, tökéletessé varázsolom ezt a napot.

Ceremóniamester

Amennyiben szeretnéd, hogy az esküvődet valaki az első pillanattól kezdve végig vezényelje, hívj és állok rendelkezésedre! A vendégek érkezésétől hajnalig Veletek vagyok az esküvőn, teljes mértékben a vendégekre és az ifjú párra koncentrálok, mind a szertartás mind pedig a vacsora illetve a buli idején.

Különböző játékokkal színesítem az estét, melyet természetesen előre megbeszélünk. Egész nap folyamán tartom a kapcsolatot a szolgáltatókkal /pincérek, fotós, videós, DJ, zenekar/, hogy teljes összhangban tudjunk együtt dolgozni. A Ti és kedves családotok legfontosabb dolga ezen a szép napon, hogy jó érezzétek magatokat. Én ezért, és a vendégek jó hangulatáért mindent megteszek.

Mindezt német és angol nyelven is vállalom, beleértve a szertartások két nyelven való levezénylését is!
 

Elérhetőség:

Farkas Márta
női ceremóniamester
Weboldal: www.martieskuvoszerviz.com
E-mail: info@martieskuvoszerviz.com
E-mail: farkasmarta9@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/Márti Esküvőszervíz
Telefon: +36 20 9360 848
Kapcsolattartó: Farkas Márta