Görögné Tóth Ágnes porcelánfestő műhelyéből köszönetajándékok

Köszönetajándékok országos szolgáltatás

Rólunk

Meghívott vendégeinknek mi is adunk köszönőajándékot annak jeléül, hogy megtiszteltek bennünket és részt vesznek az esküvőn. Ez lehet az egészen pici apró figyelmességektől a nagyobb köszönőajándékig bármi olyan ajándék, mely esküvőtökre, erre a napra emlékezteti a meghívottakat.

A köszönetajándéknál is fontos, hogy összhangban legyen a dekorációval. Nálunk ez 100 %-ig megvalósítható, hiszen a mintát és a színvilágot is megtervezhetitek. Természetesen a kezünkben lévő lassan 30 éves szakmai tapasztalattal igyekszünk mindenben segítségetekre lenni, hogy tökéletes legyen az a bizonyos nagy nap!

Családi vállalkozásunk lassan 30 éve foglalkozik porcelán tárgyak készítésével és festésével. Cégünk egyik nagy előnye, hogy „kicsik” vagyunk. Azaz egy kis létszámmal dolgozó családi vállalkozás, mely az által, hogy magunk készítjük a fehérárut is (azaz a porcelánt magát) elérte, hogy ne függjön más cégektől. Így rugalmasak, pontosak és megbízhatóak tudunk maradni ebben a rohanó világban is. Természetesen ez nem zárja ki azt, hogy akár hozott termékekre is elkészítsük a dekorációt!

Az általunk elkészített, festett termékek időtállóak! A festéket magas hőfokon égetjük bele a mázba, így ellenállnak akár a mosogatógéppel történő mosogatásnak, vagy az esetleges vegyszeres súrolásnak is. Így ezek valóban örök emlékül szolgálhatnak szeretteitek számára.


Cégünk nem csak dísz-, hanem használati tárgyakat is kínál (pl. pálinkás pohárka, mécses tartók, poháralátétek, szalvétakarikák, hűtő mágnesek, stb.), melyek nagy előnye, hogy a megajándékozott vendégek hétköznapjaiban is „részt vesznek”.

Az egyediséget, különlegességet első sorban azzal érhetitek el, hogy a saját ízlésetekre formáljátok az esküvő díszletét. Ebben mi is maximálisan partneretek lehetünk, szívesen meghallgatjuk elképzeléseiteket és segítünk a harmónia megteremtésében. Sokszor pont a kis, apróságok azok, amelyek megadják azt a kis pluszt, hogy valóban olyan legyen az esküvőtök amilyenről mindig is álmodtatok.

Csakis a Ti döntésetek az is, hogy az ajándékokra a saját neveteket, vagy a kedves vendég nevét szeretnétek, ez utóbbival egyből ültetőként is szolgálhat ez a kis apróság.

 

 

Egy köszönőajándékon akár azt is meg tudjátok jeleníteni, ha esetleg van valamilyen közös szenvedélyetek, hobbitok, vagy bármi olyan dolog, amiről biztosak lehettek benne, hogy szeretteitek akárhányszor ránéznek az ajándékra Ti fogtok az eszükbe jutni, és a Ti nagy napotok!

 

 

További információ:

Görögné Tóth Ágnes porcelánfestő
1181 Budapest, Batthyány Lajos u. 60.
Tel.Fax:(06-1) 290 9947
Mobiltelefon: +36 70 378 5441
+36 70 378 5443
E-mail: gorog@porcelanfestok.hu
gorogagik@gmail.com
Weboldal:www.porcelanfestok.hu