Görögné Tóth Ágnes porcelánfestő műhelyéből nászajándék

Nászajándék országos szolgáltatás

Rólunk

Mit kérjünk vagy mit vigyünk nászajándékba, néha bizony komoly gondot okoz, ám lehet örömteli is az ajándékválasztás, ha előtte tájékozódunk és a megfelelő szolgáltatóktól választjuk ki azokat az ajándékokat, melyek hosszú-hosszú éveken át elkísérik a párt. Ebben tudunk segítséget nyújtani az egyedi nászajádékokkal vagy ajándékkártya vásárlásával egy bizonyos keretösszegben, a kártyát pedig elegánsformában átadjunk az esküvő napján. Az esküvő után a pár majd kiválasztja azt, ami szívéhez - lelkéhez közel áll, így az ajándék boldogságot és örömet okoz számukra legyen az dísz vagy használati tárgy.
 


Családi vállalkozásunk lassan 30 éve foglalkozik porcelán tárgyak készítésével és festésével. Cégünk egyik nagy előnye, hogy „kicsik” vagyunk. Azaz egy kis létszámmal dolgozó családi vállalkozás, mely az által, hogy magunk készítjük a fehérárut is (azaz a porcelánt magát) elérte, hogy ne függjön más cégektől. Így rugalmasak, pontosak és megbízhatóak tudunk maradni ebben a rohanó világban is. Természetesen ez nem zárja ki azt, hogy akár hozott termékekre is elkészítsük a dekorációt!
 

 

Az általunk elkészített, festett termékek időtállóak! A festéket magas hőfokon égetjük bele a mázba, így ellenállnak akár a mosogatógéppel történő mosogatásnak, vagy az esetleges vegyszeres súrolásnak is. Így ezek valóban örök emlékül szolgálhatnak szeretteitek számára.
 


Cégünk nem csak dísz-, hanem használati tárgyakat is kínál (pl. pálinkás pohárka, mécses tartók, poháralátétek, szalvétakarikák, hűtő mágnesek, stb.), melyek nagy előnye, hogy a megajándékozott vendégek hétköznapjaiban is „részt vesznek”.
 


Az egyediséget, különlegességet első sorban azzal érhetitek el, hogy a saját ízlésetekre formáljátok az esküvő díszletét. Ebben mi is maximálisan partneretek lehetünk, szívesen meghallgatjuk elképzeléseiteket és segítünk a harmónia megteremtésében. Sokszor pont a kis, apróságok azok, amelyek megadják azt a kis pluszt, hogy valóban olyan legyen az esküvőtök amilyenről mindig is álmodtatok.

Csakis a Ti döntésetek az is, hogy az ajándékokra a saját neveteket, vagy a kedves vendég nevét szeretnétek, ez utóbbival egyből ültetőként is szolgálhat ez a kis apróság.


Egy köszönőajándékon akár azt is meg tudjátok jeleníteni, ha esetleg van valamilyen közös szenvedélyetek, hobbitok, vagy bármi olyan dolog, amiről biztosak lehettek benne, hogy szeretteitek akárhányszor ránéznek az ajándékra Ti fogtok az eszükbe jutni, és a Ti nagy napotok!

További információ:

Görögné Tóth Ágnes porcelánfestő
1181 Budapest, Batthyány Lajos u. 60.
Tel.Fax:(06-1) 290 9947
Mobiltelefon: +36 70 378 5441
+36 70 378 5443
E-mail: gorog@porcelanfestok.hu
gorogagik@gmail.com
Weboldal:www.porcelanfestok.hu