Hintó lovasfogat - Tenkes Kapitánya Lovastanya

Esküvői jármű

  • 7800 Siklós, Széchenyi utca 72.
  • +36 (30) 332 4533; +36 (30) 946 8155
  • tenkeslovastanya@gmail.com
  • Weboldal megtekintése

Rólunk

Álmai esküvőjét tervezik? Milyen fogatot szeretnének? Landauer hintó esetleg cziráky hintó? Díszes fogataink valóra váltják legszebb esküvői álmaikat! Vegye igénybe esküvői fogat szolgáltatásainkat. Érkezzen a házasságkötés helyszínére az ünnephez méltóan. Különleges kettes-, négyes-, ötös-, hatos fogatainkkal vállalunk esküvőkre sétakocsikázást.

A Lovas tanya esküvői szolgáltatásának keretében lehetőség van ezek mellett lovas lánykikérőre és pusztabusz igénybevételére, valamint lovon történő esketésre is. Kívánságukra fogatokkal szállítják a násznépet a templomba és vissza a vacsora és a mulatság helyszínére. A lovas hintós fotózáshoz lehetőség van már a rendezvény előttre kérni a hintót. Egy lovas hintós kép a családi albumban évtizedek múlva is szép emlék marad!

Esküvői fogatszolgáltatásaink mellett ideális helyszín lovas tanyánk a szabadtéri esküvő megtartására, valamint Lókötő Csárdánk a hetedhét országra szóló lakodalom lebonyolítására, melyről bővebb információt a galériakép linkjére kattintva kaphat!

Elérhetőség:

Tenkes Kapitánya Lovastanya - Lókötő Csárda
7800 Siklós, Széchenyi utca 72.
Kapcsolattartó:Riczu Sándor +36 30 9468 155
Kapcsolattartó: Riczu Julietta +36 30 3324 533
E-mail: tenkeslovastanya@gmail.com
lokotocsarda@gmail.com
Weboldal: www.tenkeslovastanya.hu
Facebook: www.facebook.com/tenkeslovastanya