Hofmeister Renáta szertartásvezető

Szertartásvezetés

  • +36 (30) 586 9839; +36 (76) 353 181
  • hofmeisterrenata7@gmail.com

Rólunk

Egy férfi és egy nő életében nincs szebb, mint amikor találkoznak, megfogják egymás kezét, és elhatározzák, hogy együtt mennek tovább a közös úton. A házasságkötés életünk egyik legszebb pillanata. Álmunk, vágyunk beteljesülése.

A divat állandóan változik, ami alól az esküvő sem kivétel. Manapság egyre nagyobb az igény arra, hogy az esküvői szertartás is a lakodalom helyszínén történjen meg. Amikor a fiatalok bemennek a hivatalba, szembesülnek azzal, hogy elképzelésük kivitelezése korántsem olyan egyszerű. Az anyakönyvvezetőt szigorú szabályok kötik időpont és helyszín tekintetében. A hivatal falain kívül és hivatali munkaidőn kívül kötött házasságok levezetésének költségei is rendkívül eltérőek. Ezen túl a legtöbb esetben a fiatal pár az esküvő napján találkozik először az anyakönyvvezetővel.

Ezzel szemben: a szertartásvezetőt nem kötik ilyen jellegű hivatalos szabályok. Az esküvő levezetésében a pár igényeihez igazodik. Az ország bármely területére kérhető, bármilyen időpontban. A fiatalok ugyanúgy választják ki, mint a vőfélyt vagy a fotóst. A legszembetűnőbb különbség, hogy ebben az esetben a hivatal helyett a pár diktálja a menetrendet. Ezáltal élményekben gazdag, különleges hangulatú és teljesen egyedi esküvője lehet bármelyik Párnak.


Anyakönyvvezetőként számos olyan élményt megéltem, amely a meghittebb, bensőségesebb ceremóniák lebonyolítására inspirált. Ezért indítottam el szertartásvezetői szolgáltatásomat, így éppen azt tudom biztosítani és megadni minden Párnak, aki hozzám fordul, amire igazán vágyik és a Hivatalban nem kaphatja meg.

Szolgáltatásomat ajánlom mindazoknak, akik személyre szóló esküvői ceremóniát szeretnének életük legszebb napján bárhol, bármilyen időpontban. Találkozásunk alkalmával, kreatív ötletekkel, kellékekkel segítek abban, hogy az esküvő igazán személyes és varázslatos legyen.


Szertartásvezetői tiszteletdíjam:
Hétköznap: 9h-20h: 30.000 Ft-+áfa
Szombaton: 10h-20h-ig: 35.000 Ft+ áfa 20h-24h-ig: 40.000 Ft+ áfa
Vasárnap és ünnepnap: 50.000 Ft+áfa
Útiköltségem: oda-vissza költségtérítéssel: 50 Ft/km

Házassági évforduló alkalmával a házasság megerősítését is szívesen levezetem. Beszédembe örömmel csempészek bele olyan fontos eseményeket is, amit a pár említ meg nekem, amely fontos és nagy jelentőséggel bír számukra. További kérdéseikkel, kéréseikkel szívesen várom hívásukat!

„Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk. „
Hemingway

Ha teszett, amit láttál, olvastál, akkor vegyétek fel velem a kapcsolatot, szabad időpontról érdeklődjetek a megadott elérhetőségemen!

Elérhetőség:

Hofmeister Renáta
szertartásvezető

E-mail: hofmeisterrenata7@gmail.com
Telefon: 76/353 -181
Mobil.: +36 30 586 9839