Implant Corner Fogászat

Szépségápolás szépségcsomagok

  • 1123 Budapest, XII. kerület, Kékgolyó utca 15/A
  • +36 (1) 400 6929; +36 (30) 984 4316
  • implantcorner@gmail.com
  • Weboldal megtekintése

Rólunk


Arthur Schopenhauer nagy filozófus szerint „A szépség olyan, mint egy bárki által olvasható, nyitott ajánlólevél.” A megnyerő, magabiztos megjelenéshez a szép mosoly is hozzátartozik. A tökéletes külső pedig mikor máskor, mint a Nagy napon válik igazán fontossá. Az esztétikus megjelenés mellet nem elhanyagolható, hogy egy fájó fog képes elrontani az egész lakodalmat, a csúnya, hiányos fogazat pedig évek múlva is visszaköszön az esküvői fotókon, videókon.

Exkluzív fogászati magánrendelőnk Budán található, a Déli pályaudvar közelében. Rendelőnkben sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek várják a tökéletes mosolyra vágyó menyasszonyokat, és kedves családjukat egyaránt. A legmodernebb fogászati anyagok és eszközök használatával a lehető legmagasabb színvonalú ellátást tudjuk nyújtani, mind esztétikai, mint funkcionális szempontból. Klinikánkon végzett fogfehérítésnél fogai fehérségére 3 év garanciát adunk! A különböző igényeket mindig az adott területen jártas fogorvosok elégítik ki. A szájsebészeti beavatkozásokat kizárólag magasan képzett, szakmailag elismert, jó nevű szájsebész szakorvosok végzik.Az Implant Corner fogászati rendelőben nagy hangsúlyt fektetünk a fájdalommentes ellátásra, valamint a nyugodt kellemes légkör kialakítására. Pácienseinkkel megbeszélve, mindig egyedi, személyre szabott megoldást kínálunk. Erre az első alkalommal, az állapotfelmérés kapcsán kerül sor, amely az előre egyeztetett időpontban történik.

Kezdje az esküvői előkészületeket a fogászati szűréssel, és a Nagy napon garantáltan magabiztosan mosolyoghat. Hagyja, hogy ragyogó, hófehér fogai az egész násznépet elkápráztassák!

Elérhetőség:

Implant Corner Fogászat
1123 Budapest Kékgolyó u. 15/A.
Telefonszám: 06 (1) 400 6929
Mobil: +36 30 984 4316
E-mail: implantcorner@gmail.com
Facebook oldal: https://www.facebook.com/implantcorner/
Weboldal: www.implantcorner.hu

Térkép (nagyításhoz kattintson a képre!)