Lókötő Csárda - Tenkes Kapitánya Lovastanya

Helyszín - étterem Különleges esküvői helyszín országos szolgáltatás

Rólunk

Esküvő, ahogy Önök megálmodták

„Az ember önmagában képtelen arra, hogy maradandóvá tegye az élet szépségeit. Legalább két ember együttes érzése kell ahhoz, hogy a szép szép legyen, s az öröm öröm!” /Wass Albert/
 


Életük egyik legfontosabb eseményét szervezik, de még nem tudja, hogy melyik az ideális helyszín az esküvőre vagy csak egyszerűen szeretik a magyar hagyományokat? Válasszák a Tenkes Kapitánya Lovastanya Lókötő Csárdáját!
 


Tanyasi hangulatú lovas csárdánk tökéletesen megfelel a szabadtéri esküvők lebonyolításához, távol az utca zajától ideális helyszínt biztosít az emlékezetes esemény megvalósításához. Festői környezetben és végtelen nyugalomban mondhatják ki a boldogító IGEN-t! Hagyományos és különleges étkekkel, a Villány-Siklósi borvidék kiváló zamatú boraival tesszük teljessé az ifjú pár és a násznép kikapcsolódását.
 


Ha segítségre lenne szükségük, keressenek minket bizalommal! Mi örömmel segítünk Önöknek a szervezésben és a lebonyolításban is egyaránt. A meghitt családias esküvőtől kezdve a több 100 fős „hét országra szóló” lakodalomig mindenre megoldást kínálunk!

Ha Önök a Lókötő Csárdát válasszák helyszínként, akkor meglepjük az ifjú párt! Esküvői fogat szolgáltatásunkat kedvezményesen vehetik igénybe, mely a kikérő háztól elviszi Önöket a házasságkötés helyszínére!

Kérjük, tekintse meg ízelítőnket a galériaképre kattintva!


Elérhetőség:

Lókötő Csárda - Tenkes Kapitánya Lovastanya
7800 Siklós, Széchenyi utca 72.
Kapcsolattartó:Riczu Sándor +36 30 9468 155
Kapcsolattartó: Riczu Julietta +36 30 3324 533
E-mail: tenkeslovastanya@gmail.com
      lokotocsarda@gmail.com
Weboldal: www.tenkeslovastanya.hu
Facebook: https://www.facebook.com/lokotocsarda