Marta Meisels Jewelry - esküvői ékszerek és kiegészítők

Kiegészítők

  • 1183 Budapest, XVIII. kerület, Attila utca 19.
  • +36 (19) 991 221; +36 (70) 631 2213
  • info@ekitoekszerek.hu
  • Weboldal megtekintése
  • országos szolgáltatás

Rólunk

Minden nő tudja, hogy a karikagyűrű, bár a legfontosabb az esküvői ékszerek között, de nem az egyetlen! Ahhoz, hogy menyasszonnyá váljon egy lány, nem elég egy fehér ruha. Egy egész stílus, életérzés és a megfelelő kiegészítők kellenek hozzá, és az esküvőn viselt ékszereket biztosan mindenki nagy becsben tartja egész életében! A legboldogabb napra kiválasztott daraboknak illenie kell a menyasszonyhoz, az alkalomhoz és a ruhához is. A Marta Meisels Jewelry kínálatában minden stílushoz találhattok megfelelő, és megfizethető árú ékszereket.


A választás talán úgy a legkönnyebb, ha személyesen történik, de a szakértők a ruha fotója alapján is szívesen ajánlanak megfelelő darabokat, legyen szó karkötőről, nyakláncról, fülbevalóról, fejdíszről, vagy akár összeillő szettekről.


Hogy pedig a vőlegényeket se hanyagoljuk el: ők stílusos és vagány mandzsetták közül választhatnak.

A galériakép linkjére kattintva még több képet tudsz megnézni!


Nézz körül a LINKre kattintva és válaszd ki azt a kiegészítőt, mely tökéletesen illik stílusodhoz és egyéniségedhez!


Nézz körül a LINKre kattintva és válaszd ki azt a kiegészítőt, mely tökéletesen illik stílusodhoz és egyéniségedhez!

A házasság jelképe az esküvői gyűrű

Az esküvői előkészületek közben egészen meglepő dolgok felett tudunk elsiklani. Hogy hogy lehet például elfelejteni időben megrendelni a karikagyűrűt? Ez bizony nem is olyan ritka eset! Szerencsére ma már van, ahol nem tart hónapokig a tökéletes gyűrű elkészítése, és mégis egyedi darabot húzhattok egymás ujjára a nagy napon. A Marta Meisels Jewelry webáruházában (ekitoekszerek.hu) vagy a Dob utcai üzletben azonnal választhattok a rengeteg különleges darab közül.

A párok nagy részének ugyanis igenis fontos, hogy egyedi és különleges legyen a házasságot jelképező ékszer, legalább annyira fontos ez, mint hogy kényelmes, jól használható és karbantartható gyűrűt hordjanak. Ezek a lényeges tulajdonságok talán a legegyszerűbben úgy köthetők össze, ha nem a megszokott nemesfémekben gondolkodunk, hanem más alapanyagból választunk!

(Nem csak) fémallergiásoknak

Van, akinek olyan mértékű fémallergiája van, hogy számára még az arany sem jó választás. És van, akinek egyszerűen más a vágya. Számukra lehet jó választás a titán, ami annyira bőrbarát, hogy komoly fémallergiások is bátran viselhetik. Szintén fontos tulajdonsága, hogy kis sűrűsége miatt szinte észrevétlen az ujjakon. Ha eddig még nem viseltél ékszert, vagy általában zavar, ha van valami az ujjadon (ha Téged nem is, de a vőlegényedet igen), akkor titánból válassz karikagyűrűt. Mivel ezt az anyagot még csak kevés ékszerész használja, máris egyedi darab lesz a tiétek. De már ránézésre is az: a nyers titán feketésen, ezüstösen csillog. Ha ezt feldobnátok, arannyal bevont darabot is választhattok, hiszen a titán sötétebb színe, matt felülete tökéletes párost alkot a polírfényes arannyal.

Egyedi, trendi, high-tech

Egyedi, modern a stílusod? Bár egyesek szerint a karikagyűrű legyen konzervatív, hogy évtizedek múlva is tetsszen, de az igazság az, hogy ha most nem passzol a modern stílusodhoz, akkor évtizedek múlva sem fog tetszeni… Aki a trendi, high-tech kiegészítőket kedveli, annak valók igazán a Marta Meisels Jewelry legújabb kollekciójának azon darabjai, amelyek még a titánnál is különlegesebb anyagok kombinációjából készültek. A valódi karbonból és cirkon-kerámiából megalkotott darabokat biztosan hosszú távon szeretni fogod! A fekete karbon a trendi lányok és a férfiak egyik kedvence, és remekül kombinálható az ezüstös színű fémekkel. Ráadásul ezek is olyan erős anyagok, hogy sokkal kevésbé sérülékenyek, mint a megszokott fémek, ami az évtizedes használatban nem elhanyagolható szempont.

Az ezüstös ragyogás kedvelőinek ajánljuk az orvosi nemesacélt is: kedvezőbb áron, gyönyörű kivitelben öleli körül az ujjakat, ráadásul ez sem okoz allergiát. A Marta Meisels Jewelry nemesacél karikagyűrűk az elegancia megtestesítői, a titán ékszerek minden előnyével, még tartósabb kivitelben. A nagy érdeklődésre való tekintettel ezek a gyűrűk már nem csak egyedileg készülnek, így kedvezőbb áron elérhetők.

Tartós, mint a házasság

Olyan gyűrűt szeretnétek, ami olyan hosszúéletű lesz, mint a szerelmetek? A gyémánt keménységű tungsten-karbid, vagy más néven volfram-karbid strapabíró, megőrzi csillogását és nem karcolódik. Valójában megtörténhet, hogy az esküvői fotóitok már megfakulnak, de a gyűrű az ujjatokon még mindig csillogni fog: minden költözés, takarítás, pakolás, munka – együtt töltött évtizedek után is. A nagy keménység miatt ugyan követ nehéz belefoglalni egy tungsten gyűrűbe, de különleges betétekkel könnyedén egyedivé tehetők. A betét lehet egzotikus fa (koa, mahagóni, rózsafa) vagy akár szivárványszínekben tündöklő kagylóhéj. Hogy a betétek miatt se kelljen aggódnod, ezek speciális bevonatot kapnak, amely megvédi őket. A betétek is biztosítják, hogy ha szeretnétek, egy életre szóló, összeillő, de mégsem teljesen egyforma gyűrűpárt kapjatok.

Extravagáns és elérhető

A Marta Meisels Jewelry azért különleges, mert ezek a különleges és gyönyörű, ráadásul tartós gyűrűk mind elérhető áron, 90%-ban készletről, tehát azonnal megvásárolhatók akár a webshopon (ekitoekszerek.hu), vagy Budapesten, a Dob utca 66.-ban. A hatalmas készlet mellett persze előfordulhat, hogy éppen a kiválasztott darab hiányzik, de ez sem gond: nagyjából két hónap alatt elkészül!


Társ egy életen át

Mit is várunk el egy karikagyűrűtől? Stílusos, hozzánk illő, összepasszol a két fele, tartós és könnyű viselni. Éppen azt, amit a házasságtól, a szerelemtől! Hogy biztosak lehessünk benne, soha nem is akarjuk majd levenni, olyan minőséget kell választanunk, amelyért garanciát vállalnak, amely könnyen karbantartható. A Marta Meisels Jewelry ékszerek különlegesen szépek és stílusosak: Nektek már csak a szerelem tartósságára kell odafigyelnetek!

Kapcsolat:

Cím: 1073 Budapest, Dob utca 66.
Nyitva tartás: H-P: 10-18
Telefonszám: +36 1 999 1221, +36 70 631 2213
E-mail: info@ekitoekszerek.hu
Weboldal: http://www.ekitoekszerek.hu
Kapcsolattartó neve: Balkó-Rajnai Krisztina