Oldtimer és klasszikus autók bérlése esküvőre

Esküvői jármű országos szolgáltatás

Rólunk

Érkezzen stílusosan esküvőjére!

Engedje meg, hogy a magunk módján mi is hozzájárulhassunk ahhoz, hogy az Ön nagy napja igazán egyedivé és felejthetetlenné váljon. Szolgáltatásunk old-timer, klasszikus autók kölcsönzése esküvőkre és egyéb rendezvényekre - Szegeden és környékén elsőként és egyedüliként, igény esetén országosan is szolgáltatunk.

Választékunkban az '50-es és '60-as évek angol autóritkaságai találhatók. Olyan exkluzív és teljes körűen restaurált különlegességek, melyek garantáltan bármely esküvő - vagy más rendezvény - ékkövei lesznek. A klasszikus brit eleganciát megidéző járművek eredeti gyűjtői ritkaságok, melyeket tulajdonosuk nagy gonddal, szakértelemmel és nem utolsó sorban rajongással, a kor szellemének hódolva újított fel és tart nagy becsben, Jaguar Mark IX, Daimler Limousine és Armstrong Siddeley Hurricane.

Szeretnénk most Önnek is átadni mindazt azt az örömöt, amelyet egy ilyen autóval utazva tapasztalhat az ember: Hölgyeknek a kényelmet és a páratlan hangulatot, az Uraknak pedig ízelítőt azokból az időkből, amikor még nagybetűs AUTÓKAT terveztek és építettek a szigetországban.

Kérjük, látogasson el honlapunkra! Biztosak vagyunk benne, hogy Önt is magával ragadja majd a kor szelleme, és kedvet kap ahhoz, hogy egyik autónkkal koronázza meg a várva várt pillanatot. Vintage esküvőjéhez válassza a tökéletes és stílusos érkezéshez illő modellt!


Elérhetőség:

Classic Auto Szeged
Telefonszám: +36 20 362 8885
E-mail: info@classicautoszeged.hu
Honlap: www.classicautoszeged.hu