Paplanplaza webáruház

Nászajándék országos szolgáltatás

Rólunk

Válassz nászajándékot a paplanplaza.hu széleskörű kínálatából!

A magyar Naturtex Kft több, mint 30 éves tapasztalattal készíti kiváló minőségű termékeit, melyek a világ 42 országában ismert és elismert minőséget képviselnek. Termékeik immár 7 alkalommal nyerték el a Superbrands nagydíjat, 2014-ben már a Magyar TermékNagydíjat is! 

A paplanplaza.hu Magyarország egyik legnagyobb ágynemű webáruháza

Tudjuk, hogy egy átlagos felnőtt ideális esetben 7-9 órát tölt naponta az ágyban, így a paplan, párna, lepedő azok közé a tárgyak közé tartozik, amelyeket a leggyakrabban használunk életünk során. Toll- és pehelypaplanjainkra különösen büszkék vagyunk. Ezekben a természetes klasszikusokban olyan aludni, mintha az embert pihe-puha felhő venné körül. Ezek a paplanok könnyűek, szép esésűek és elegánsak, a modern technikának köszönhetően pedig már sokkal könnyebben karban tarthatóak, mint régebbi társaik.

Kínálatunkban szerepelnek 100%-ban magyar libapehelyből készült paplanok, de olyan takarók is, amelyek töltetében már mesterséges pehelyszálak is vannak, így a paplan tovább megőrzi formáját és kellemes esését. Klasszikus kényelmük és eleganciájuk miatt ezek a paplanok ajándékként, nászajándékként is kiválóak.

A képre  vagy a linkre kattintva egy kis ízelítót láthatsz a kínálatunkból!

Válassz nászajándékot széleskörű kínálatunkból! Kattints és kezd el a válogatást!