SouvenirSalon

Dekoráció

  • 1043 Budapest, IV. kerület, Ilka utca 25-/27
  • +36 (1) 952 0414; +36 (30) 415 5821
  • info@souvenirsalon.hu
  • Weboldal megtekintése
  • országos szolgáltatás

Rólunk

A SouvenirSalon csapataként kreatív vénával megáldott igazi ötlet gyáros, a vizuális kultúra különböző területein sokat próbált és széleskörű tapasztalattal rendelkező testvérpár vagyunk, akik félszavakból is értik egymást és nap mint nap egyedi megrendelői álmokat, elképzeléseket valósítunk meg, legyen az esküvő, babaváró köszöntő ünnepség vagy csak valami apró meglepetés...

A magyar piacon láttunk sok csodát, de valahogy semmi olyan különlegeset, ami valóban mélyen megérintette volna a lelkünket. Őszintén hisszük, hogy a legtöbb menyasszonyban és vőlegényben felmerül az igény, az esküvői dekorációval kapcsolatban is a különlegesre, vágynak az egyedien szépre, arra, hogy bele csempésszék és megcsillanjon egyéniségük a különleges nap apró részleteiben is.


Így született meg a szlogen és a közös munkánk mottója: „Valami régi, Valami új „.Meglátni a már bevált módszerekben, klisékben az újdonságot. Rácsodálkozni egy hatalmas, ipari méretű gép, csipke finomságú végtermékére.

A lézergravírozásról, precíziós vágásról eddig a legtöbb embernek, egy-két cég, klasszikus kínálata jut eszébe, ezen szeretnénk mi, a Testvérek mihamarabb változtatni. Ajtót nyitni, a világ új kedvencére és Magyarországon elsőként, hagyni, hogy a menyasszonyokat, párokat is elvarázsolja, a lézer nyújtotta számtalan lehetőség találkozása, a kreativitás végtelenével.


Nem kis kihívás, pár mondatban, néhány képben összefoglalni az eddigi munkásságunk. Olyan széles körben és végtelen lehetőségekkel szolgál, a rendelkezésünkre álló technológia, hogy itt és honlapunkon is inkább csak ízelítőként szeretnénk megosztani néhány termékünket és munkánkat.

A galériakép linkjére kattintva megnyílik a galéria


Ha tetszett, amit láttál, vedd fel velünk a kapcsolatot! Személyes találkozó, konzultáció alkalmával megbeszéljük, kialakítjuk az egyéni elképzelést mind színvilágában, mind formailag, hogy a legegyedibb, leg személyre szabottabb esküvői dekorációt, babaváró köszöntőt vagy akár csak egy kis apró meglepetést nyújtsuk át szolgáltatásunkkal...

Elérhetőség:

SouvenirSalon

1043 Budapest Ilka utca 25- 27.
Telefonszám: +36 1/ 952-0-414
+36 30/ 415-5-821
Email: info@souvenirsalon.hu
Honlap: www.souvenirsalon.hu
Kapcsolattartó: Simovics Máté Zsuzsa
Máté Anna Luca