Szabó Imre Hair & Beauty

Szépségápolás esküvői frizura

  • Szalon: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. és Budai Szalon: 1013 Budapest, Krisztina körút 45.
  • +36 (70) 635 2235
  • buda@szaboimre.hu
  • Weboldal megtekintése

Rólunk


Érezd magad igazi Hercegnőnek életed legszebb napján!

Szalonjainkban 2012 óta minden évben több száz menyasszonyt szépítettünk meg egyedi szépségcsomagjaink keretein belül. Szalonjainkban kizárólag a prémium minőségű, professzionális anyagokkal és termékekkel dolgoznak kiváló szakembereink, akik a menyasszonyaink igényeihez igazodva belföldi és külföldi kiszállásos esküvőket is vállalnak. Téged is a legtökéletesebbé varázsolunk, így egy percig sem kell izgulnod a hajad és a sminked tartóssága miatt életed legszebb napján!

Tökéletes haj és smink a Szabó Imre Szalonok vendégeinek!

Az esküvői frizurák idei trendjét leginkább a könnyed elegancia és a természetesség jellemzi. Az idei évben leginkább a lazán feltűzött kontyok, a kibontott hosszú hajak és a finom hajdíszek hódítanak. Stylist fodrászaink számára nincsen lehetetlen, minden menyasszony álmát valóra váltják.

Újdonságok, amelyekkel a 2017-es szezonban várunk minden menyasszonyt

Hajszerkezet újjáépítő kezelésünknek köszönhetően a nehezen kezelhető frizurából is álomszép menyasszonyi frizurát varázsolnak szakembereink. Az esküvő előtt érdemes beiktatni minden menyasszonynak egy-egy hajszerkezet újjáépítő kezelést, amellyel a hajszálak visszanyerhetik rugalmasságukat és erősségüket.


Szőkítés vagy hajszínvilágosítás esetén tökéletes választás Smart Bond kezelésünk, amivel kompromisszumok nélkül lehet gyönyörű, erős, és ragyogóan szép színű minden menyasszonyunk frizurája.

Azoknak a menyasszonyoknak, akik tökéletesen sima hajról álmodnak a Nagy Napjukon, a Brasil Cacau tartós hajkiegyenesítését ajánljuk, amivel könnyedén megszelídítjük a legkócosabb tincseket is. Prémium minőségű Kérastase hajregeneráló kúráink segítségével pedig az egészséges, fényes és puha tapintású haj sem elérhetetlen álom többé!

Hidegragasztásos vagy hő illesztéses technikával tudjuk hosszabbítani - dúsítani a menyasszonyok haját, kívánság szerint. Így a hercegnős frizura sem lehetetlen egy rövidebb haj esetében sem.

A rövid hajú és félhosszú hajú menyasszonyok idén kiemelten tündökölhetnek! Az idei év nagy long bob trendje után a menyasszonyi frizurák választéka is szélesen bővült. A vintage stílusú frizurák, Marcell hullámok és a laza tarkó kontyok továbbra is uralkodó trendek, melyeket különféle elegáns hajpánttal és csipkés hálós fátyollal még egyedibbé kombinálhatnak.


A természetesség jegyében idén az élő virágokkal díszített hajzuhatag örök sláger, mely a természetes szépséget emeli ki. A hullámos hajból a félig feltűzött, vagy a tarkón, lazán rögzített konty mutat a legszebben. Különféle trükkös csavarásokkal és kreatív fonásokkal is bátran kombinálhatóak a menyasszonyi frizurák. A kontyokból idén az elegánsabb, erősebben rögzített változatok is divatosak, a lényeg, hogy az összhatása legyen természetesen üde jellegű.

A teljesen kiengedett hosszú haj, mint menyasszonyi frizura már évek óta menyasszonyaink kedvence. Egy hullámos hajzuhatag akár önmagában, extra díszítés nélkül is, lehet ünnepi frizura, ha kellően vastag szálú, dús, egészséges és fényesen csillogó "alapanyagból" készül. Menyasszonyunk haját kíméletesen hullámosítjuk, a legújabb hajvédő és ápoló termékek használatával. Az esküvői szertartáson viselt teljesen kibontott hajból az este közeledtével könnyedén lehet készíteni egy lazább fél kontyot, esetleg oldalt vagy hátul feltűzött frizurát, hogy ne zavarjon a táncban.

A hosszú hajú aráink körében az elmúlt évek során egyre népszerűbbé vált a félig feltűzött frizura. Ez az egyik legkedveltebb menyasszonyi frizura szalonjainkban, hiszen a feltűzés miatt egyrészt az alkalomhoz illő ünnepélyességet kölcsönöz viselőjének, másrészt, ha valakinek gyönyörű, egészségtől ragyogó és hosszú haja van, akkor miért ne mutathatná meg hajkoronáját a nagy napon? Az eredmény minden esetben magáért beszél! Szemet gyönyörködtető, mégis természetes az összhatás, amely kiemeli minden menyasszony bájosságát és nőiességét!


Menyasszonyainkat kedvező, több féleképpen összeállított szépségcsomagokkal várjuk az év minden napján, hogy nyugodt és luxus környezetben, exkluzív hangulatban és professzionális módon szépülhessenek meg!

Honlapunkon az összes menyasszonyi csomagunkat részletes leírása megtalálható, szakembereink pedig belföldi és külföldi kiszállásos esküvőket is vállalnak, hogy az ara minden álmát maximálisan megvalósíthassuk!


Elérhetőségeink:

Pesti Szalon

1056 Budapest, Belgrád rakpart 26.
Telefon:
+36 70 635 2235
E-mail: pest@szaboimre.hu
Weboldal: www.szaboimre.hu

Nyitva tartás: H-P 7.00-20.00 szombaton 8.00-14.00

Budai Szalon
1013 Budapest, Krisztina krt. 45.
Telefon:
+36 70 635 2226
E-mail: buda@szaboimre.hu
Weboldal: www.szaboimre.hu

Nyitva tartás: H-P 8.00-20.00 szombaton 8.00-14.00

Facebook oldalaink:

Vip Esküvő/Vip Wedding by Szabó Imre
Szabó Imre Szalonok
Vippartner
Deynique cosmetics
toxSkincare cosmetics

Instragram:
Szabó Imre Szalonok