Szabó Imre Hair & Beauty

Szépségápolás esküvői smink

  • Szalon: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. és Budai Szalon: 1013 Budapest, Krisztina körút 45.
  • +36 (70) 635 2235
  • buda@szaboimre.hu
  • Weboldal megtekintése

Rólunk


Legyen tökéletes a sminked életed legkülönlegesebb Napján!

Profi Karaja sminkeseink gyönyörű, exkluzív és a legújabb trendek szerinti sminket varázsol számodra! Életed egyik legszebb napján válassz tapasztalattal rendelkező, profi sminkest, így egy percig sem kell izgulnod a sminked tartóssága miatt. Biztosan nem ér kellemetlen meglepetés az esküvői képeket visszanézve. Szeretnél egy személyes sminktanácsadást, melyben meg tanulhatod magad helyesen sminkelni?

A 2017-es sminktrend az elegancia, letisztultság a kifinomultság jegyeit képviseli. Uralkodó színei a földszín, a pasztellszínek, és az örök esküvői kedvenc, az arany. Idén a nude trendek mellett visszatérnek a vintage stílusú sminkek, amelynek a vörös rúzs, a szemhéjtus, és a füstös szemek a jellegzetességei. Az ajakrúzsból a nude árnyalatoktól kiindulva a narancsos árnyaltokat, egy korall színt vagy akár egy erősebb pinket is választhatnak a merészebb menyasszonyok. Egy egész napon át tartó, tökéletes menyasszonyi smink alapja a profi anyag, és a precíz munkavégzés. Szalonjainkban profi sminkeseink, kizárólag az olasz prémium márka, a Karaja Makeup professzionális termékeivel sminkelnek.Egy menyasszony sminkelése esetén rengeteg szempontot kell figyelembe venni, első és a legfontosabb, hogy milyen is a személyisége, szokta-e magát sminkelni, ha igen, akkor mennyi és milyen makeup-ot használ, és hogy milyen arcbőrének jelenlegi állapota és típusa. A Nagy Napon rendkívül fontos, hogy a menyasszony komfortosan, magáénak érezze magának a sminket, ne egy idegen ember nézzen vissza rá a fényképekről, tükörből. Ennek érdekében mindig egy kisebb konzultációval kezdünk hozzá a próba sminknek, hogy a smink összhangban legyen minden részlettel. Menyasszonyaink általában kész ötletekkel állnak elő, fényképeket mutatnak, elmondják elképzelésüket, szakembereink pedig a sminkelés mellett személyre szabott tanácsokkal látják el menyasszonyokat, hogy arcbőrük ne csak a Nagy Napon, hanem a nászúton és az év további részében is káprázatos lehessen!

Legdivatosabb esküvői sminkek 2017-ben:

Natúr, láthatatlan sminkeket azoknak ajánljuk, akik a minden napokban sem szeretik az erős sminkeket, vagy nem sminkelik magukat. Nagyon enyhe, viszont a menyasszony adottságait kiemelve készítjük el a könnyálló sminket.


Marilyn Monroe smink, azaz a szemhéj tussal kiemelve, kissé színezve/mélyítve, vörös ajkakkal megspékelve, ez egy szexisebb, vagányabb smink, azoknak a hölgyeknek ajánlom, akik szokták magukat sminkelni a mindennapokban, meg tanulták viselni a rúzsokat, komfortosan érzik magukat bennük, akár egy egész napon keresztül. Merész, de annál nőiesebb választás!:) Erőteljesebb, füstös szem még mindig óriási divat a menyasszonyok körében, nem is csoda, hiszen gyönyörűen kiemeli a szemet.

Romantikus, régi időket sejtető smink, enyhe szemhéjpor, vékonyabb tusvonal, üdébb pír, nude ajkak.

Szeretnél egy személyes sminktanácsadást, melyben meg tanulhatod magad helyesen sminkelni? Karaja sminkesünk megmutatja számodra, hogy milyen sokféle képen lehet elkészíteni egy nappali, vagy egy szexi alkalmi sminket, figyelembe véve a személyes adottságaidat, és az egyéniségedet!


Menyasszonyainknak összeállított szépségcsomagjainkat honlapunkon megtalálhatod! http://szaboimre.hu/eskuvoi-csomagjaink/

Munkatársaink, akik szeretettel várnak minden szépülni vágyó menyasszonyt:

Bukovics Dalma, kozmetikus, sminkes, 3D szempilla stylist, budai szalon

Geiger Zsófia, kozmetikus, sminkes, 3D szempilla stylist pesti szalon

Szegődi Anita, vezető kozmetikus, makeupartist, sminktetováló, sminkoktató, budai szalon

Würfel Diána, kozmetikus, sminkes, 3D szempilla stylist, pesti szalon


Elérhetőségeink:

Pesti Szalon

1056 Budapest, Belgrád rakpart 26.
Telefon:
+36 70 635 2235
E-mail: pest@szaboimre.hu
Weboldal: www.szaboimre.hu

Nyitva tartás: H-P 7.00-20.00 szombaton 8.00-14.00

Budai Szalon
1013 Budapest, Krisztina krt. 45.
Telefon:
+36 70 635 2226
E-mail: buda@szaboimre.hu
Weboldal: www.szaboimre.hu

Nyitva tartás: H-P 8.00-20.00 szombaton 8.00-14.00

Facebook oldalaink:

Vip Esküvő/Vip Wedding by Szabó Imre
Szabó Imre Szalonok
Vippartner
Deynique cosmetics
toxSkincare cosmetics

Instragram:
Szabó Imre Szalonok