Szabó Imre Hair & Beauty

Szépségápolás esküvői köröm

  • Szalon: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. és Budai Szalon: 1013 Budapest, Krisztina körút 45.
  • +36 (70) 635 2235
  • buda@szaboimre.hu
  • Weboldal megtekintése

Rólunk


Esküvői köröm trendek 2016-ban

Üdvözlök mindenkit! Vörös Szilvia vagyok, és a budai Szabó Imre szalonban dolgozom manikűrös-pedikűrös, műköröm építő, és esküvői köröm-stylistként.

Vörös Szilvia köröm stylist

Szeretem a szakmám, mely egyben a hobbym is. A sikeres szakember folyamatosan tanul, így jelenleg a köröm díszítések, akryl festések tanulása, és a legújabb köröm trendek követése a legfontosabb számomra. Az esküvői körmök díszítése a kedvencem, így esküvői köröm - stylistként is várom a különleges körömdíszítésre vágyó menyasszonyokat. Minőségi szolgáltatásokkal, többek között bio pedikűrrel-, manikűrrel, méregtelenítő kezelésekkel várok minden kedves vendéget, aki szépülni, és kikapcsolódni szeretne. Minden méretben és stílusban készítek zselés és porcelán műkörmöket, épített körmöket, és színes- zselés erősítéseket. Szalonjaink Brill Bird referencia szalonok, így kizárólag a Brill Bird professzionális anyagaival dolgozom. A CND Shell lakk a legnagyobb sláger a vendégeim körében, így egyre nagyobb színpalettával tudom kiszolgálni régi, és új vendégeimet.

Mindenkit sok szeretettel várok!

Az esküvő napján minden menyasszony a legjobbat szeretné kihozni magából, a megfelelő haj és smink mellett fontos odafigyelnünk a kezünkre és körmünkre, hiszen a gyűrű felhúzásánál minden szem a kezekre szegeződik. Esküvői köröm-stylistként pontosan tudom, hogy minden menyasszony kívánsága az egyedi köröm. Akár egy letisztult elegáns stílusú, vagy egy színesebb- merészebb körömről szó, minden alkalommal átbeszéljük a lehetséges díszítési lehetőségeket. Egyeztetjük a színvilágot, a menyasszony ruháját, és az esküvői díszleteket.

Ápolt kezek a "nagy napon"

Sokszor a koszorúslányok köröm díszítését együtt készítem, így biztosan stílusában, és minőségében is egyforma lesz a körmük.

A koszorúslányok

Az örök divat a francia lakkozás díszítéssel

Az esküvői körömtrendek alapja hasonló, hiszen a legtöbb esetben francia stílusról beszélhetünk. Ám a díszítésekkel fel lehet dobni még az egyszerű francia körmöket is. Szép és romantikus hatást érhetünk el akril festékkel készített mintákkal, porcelánvirágokkal, apró gyöngyökkel, kristályokkal esetleg beépített csipkedíszítéssel.

Az idei év pasztell színei közül szinte bármit választhatunk akár az esküvői díszlet, vagy menyasszonyi csokorral megegyező színekben. Pl.: Levendula szín, baba kék halvány rózsaszín, narancs. Az extrémebb megjelenés kedvelői pedig különféle forma hossz és díszítés közül válogathatnak Pl.: hegyes stilettó, hosszú mandula porcelán virágok és gyöngyök.


Francia stílus díszítéssel

A műköröm mellett ma már egy nagyon kíméletes módszerrel is elkészíttethetjük a körmöket a nagy napra, ez a Shell lakkozás, ami egyáltalán nem roncsolja a saját körmünket, emellett nagyon természetes hatást kelt, leoldásához sincs szükség reszelőre így saját körmünk utána is erős és egészséges marad. Shell lakkra is lehetséges gyönyörűséges és tartós díszítéseket készíteni.


Shell lakkozás

Az idei évben hódít a fémes metál hatás arany, ezüstszínekben egy-egy ilyen csillogó részlet feldobja a körmöket. A neon árnyalatok is tökéletes kiegészítői lehetnek a francia körmöknek.A pasztell árnyalatok azoknak is kedveznek az idei évben, akik esetleg nem a francia köröm mellett döntenek. Divatos nude szín, vagy másik nagy sláger a halványlila és levendula szín.

A koszorúslányok körömdivatja is évről-évre változik. 2016-ban a természetes, üde és a világos pasztellszínek hódítanak. A koszorúslányok ruhája, az esküvő stílusa, és színvilága is meghatározza a körmöket. Idén nem a drámai hatás, inkább a kislányos - színes körmök a trend.


Koszorúslányok körömdivatja

2016-ban nagy divat a vörös-piros körmök. A Gatsby stílusú esküvők mellett hódítanak a 40-es-50-es éveket idéző esküvők. A kór hű ruhákon kívül a frizurákban, a sminkekben és a köröm színeiben is visszaköszön ez a csodálatosan nőies stílus.


Gatsby esküvők nőies stílusa


Természetesen és színesen… 2016 nagy slágere ismét a rózsaszín a lila és mályvaszín pasztell árnyalatokkal vegyesen. Idén a színek uralkodnak, színes hajak, színes menyasszonyi ruhák. Az esküvői díszítésben is visszaköszön ez az üde- természetes, és kicsit lázadó színesség.

2016 nagy slágere

A pedikűrt és manikűrt ajánlatos az esküvőt megelőző napokra időzíteni, így a „nagy napon” már csak a tökéletes sminkre, és hajra kell figyelnünk. A lábunkra, vagyis a pedikűrre is megfelelő figyelmet kell fordítanunk, hiszen a legtöbb nyári esküvőn előbb- utóbb lekerül az ara topánkája. A láb körmeinek díszítésénél nagyon fontos hogy ugyan az a stílus legyen, mint a kéznél. Lehetséges csak egy jelzés értékű motívum, pl. néhány kő vagy dísz a francia lakkozásban. A színes körömválasztásnál mindenképp ugyan azt a színt ajánlom a kéz és láb körmein is. A láb körmökre szintén kitűnő választás a Shell lakk, ami 2-3 hétig tart, így a nászúton is gyönyörű lesz a lábunk.

Ápolt kéz és láb

Engedjük ki egy kicsit a stresszt! Az esküvői előkészületek végén általában minden menyasszony elfárad és idegileg kimerül egy kicsit. Ez teljesen normális. Szalonjainkban erre a problémára egy nagyon kellemes kezelést ajánlunk, egy méregtelenítő, revitalizáló, stresszoldó lábfürdőt, aromaterápiás lábmasszázzsal, és reflexológiás kezeléssel. Több mint 10 féle, pedikűrrel összeköthető, méregtelenítő és stressz oldó kezelést kínálunk a menyasszonyok, és vőlegények számára is.

Vőlegény keze is a középontban van

A menyasszonyok mellet a vőlegény keze is középpontban van, így azok ápolásáról se feledkezzünk meg. Egy pedikűr –manikűr, vagy egy japán manikűr a férfiakat is kényezteti, és növeli a magabiztosságukat. Az igényes férfiak számára is fontos, hogy az esküvőjük napján a legjobb formájukat hozzák. Minden kedves vőlegényt sok szeretettel és diszkrécióval várunk!

Extra VIP Esküvői szépségcsomag a menyasszonyoknak:

Ezen a napon minden rólad szól… Életed legizgalmasabb és legszebb napján megérdemled, hogy igazi hercegnőként bánjanak veled. Szalonjainkban kizárólag a legprofesszionálisabb anyagokkal és szakemberekkel varázsolunk Téged a legtökéletesebbé, így egy percig sem kell izgulnod a hajad és a sminked tartóssága miatt. Profi kéz és lábápoló stúdiónkban egyedülálló organikus manikűrrel és pedikűrrel gondoskodunk arról, hogy valóban gyönyörű és ápolt legyél a Te nagy napodon. Így biztosan nem ér kellemetlen meglepetés az esküvői képeket visszanézve. Stylist fodrászaink valóra váltják álmaid menyasszonyi frizuráját. A Karaja MakeUp legújabb bőrtökéletesítő 2016-os kollekciójával készítjük el professzionális sminkedet. A sminkelés közben, profi sminkesünk sminktanácsokkal lát el Téged. Budai kéz és lábápoló spa stúdiónkban egy luxus, kizárólag biokozmetikumokkal végzett bio manikűrrel és bio pedikűrrel teszünk tökéletessé, tetőtől-talpig. A bio kéz és lábápolás mellé igény szerint készítünk gyönyörű esküvői körömcsodákat. Műköröm és körömdíszítő szolgáltatásaink között minden újdonságot, különlegességet megtalálsz, amiről csak az újságokban láttál képeket. Garantáltan mindenki megjegyzi majd, hogy milyen gyönyörű szép a gyűrűd, és hozzá a körmeid.

Extra VIP Esküvői szépségcsomag tartalma:

  • Egy próbafrizura készítése, melynek során alaposan átbeszéljük, és kívánság szerint elkészítjük menyasszonyi frizurádat a „nagy” nap előtt.
  • Profi sminkesünk hasznos sminktanácsokkal lát el téged miközben elkészíti próbasminkedet a Karaja MakeUp segítségével.
  • A „nagy” nap előtt egy Bióspa manikűrrel és bióspa pedikűrrel teszünk tökéletessé tetőtől - talpig.
  • A „nagy” napon egy gyönyörű, extra esküvői frizura készítése, melyben valóra váltjuk álmaidat.
  • A „nagy” napon egy professzionális Karaja menyasszonyi smink készítése mely garantáltan könnyálló…

Extra VIP Esküvői szépségcsomagunk kedvezményes ára 52.000 Ft helyett 44.000 Ft


Elérhetőségeink:

Pesti Szalon

1056 Budapest, Belgrád rakpart 26.
Telefon:
+36 70 635 2235
E-mail: pest@szaboimre.hu
Weboldal: www.szaboimre.hu

Nyitva tartás: H-P 7.00-20.00 szombaton 8.00-14.00

Budai Szalon
1013 Budapest, Krisztina krt. 45.
Telefon:
+36 70 635 2226
E-mail: buda@szaboimre.hu
Weboldal: www.szaboimre.hu

Nyitva tartás: H-P 8.00-20.00 szombaton 8.00-14.00

Facebook oldalaink:

Vip Esküvő/Vip Wedding by Szabó Imre
Szabó Imre Szalonok
Vippartner
Deynique cosmetics
toxSkincare cosmetics

Instragram:
Szabó Imre Szalonok