Virág Másképp

Esküvő virágai csokrok

  • 1103 Budapest, X. kerület, Kőér utca 13/b
  • +36 (30) 236 7660
  • viragmaskepp@gmail.com
  • Weboldal megtekintése

Rólunk

17 éve foglalkozom virágkötészettel, három virágüzlet tulajdonosaként számos egyedi rendezvény és esküvő virágdekorációs megrendeléseit teljesítettem. Jelenleg virágműhelyemben készülnek el a megrendelések. Minden esetben egyedi személyre szabott árajánlat kérhető, melyet díjmentesen készítek el.

A virágok, virágtartók, virágdekorációk, monogram elhelyezése, textilek, papírvirágok, kristályok, gyertyák ízléses kombinációja ünnepélyesebbé, szebbé és személyre szabottabbá varázsolja az esküvő helyszínét. Az esküvő tejes körű virág és virágdíszítését biztosítom.


Mindig az elképzeléseknek megfelelően tervezzük meg a dekoráció kreatívját. Az árajánlatot helyszínbejárás és megbeszélt elképzelések, ötletelések után készítjük el.

Rengeteg ötlettel, javaslattal, fotóval tudom segíteni az ötletelés fázisát, hogy az esküvő valóban az elképzeléseknek megfelelően legyen dekorálva.


MENNYASSZONYI CSOKOR ÉS VŐLEGÉNYKITÚZŐK

A menyasszony "dísze". A csokor a boldogságot szimbolizálja, ezért fontos, hogy a vőlegény és a menyasszony is egyaránt viseljen belőle

ELDOBÓCSOKOR

A dobócsokor kevésbé díszes, a virágok összeállításában és színeiben, kicsinyített másolata a menyasszonyi csokornak. Rendkívül látványos, ha a dobócsokor repülés közben több, kisebb csokorra esik szét, így több lány vendégnek is jut belőle. A hagyomány szerint, aki elkapja a csokrot az lesz a következő menyasszony.

KOSZORÚSLÁNYOK CSOKRA

A koszorúslányok eredeti funkciója a megtévesztés volt, hogy díszes ruhájukban és csokraikkal megtévesszék azokat, akik a menyasszonyt el akarták rabolni!

Gallery not found: 12357

SZIROMSZÓRÁS

Az oltárhoz vezető utat a koszorúslány (ok) vagy a virágszóró kislány (ok) rózsaszirommal hintik tele. A bő gyermekáldáson kívül a rózsaszirmok segítenek elegyengetni a házasság göröngyös útját is.

A galériakép linkjére kattintva nézz meg néhány képet ízelítőül munkáimból!
Gallery not found: 12359

Stílusok irányzatok, trendek ízelítő:

OMBRE - árnyalatok különbsége
VINTAGE – antik részletek, a csipke, a régi világ elemei...
ELEGÁNS - kifinomultság, egyszerű vonalvezetés, luxus és elegancia jellemzi, szatén szalagok, gyöngyök és strasszok
MODERN - egyszerű, letisztult, ugyanakkor merész és lényegre törő. A helyszín általában maga is modern, letisztult, igényes és semleges legyen. A virágok is szolidak, visszafogottak, letisztultak
BAROKK - bonyolult minták, gazdag díszítés, monumentális dekorációk. A túldíszítettség az esküvő minden elemében megjelenik

Esküvői dekoráció, díszítés vagy a virágcsokrok bármely verzióját is választod, szívesen állok rendelkezésedre, vedd fel velem a kapcsolatot!

Elérhetőség:


Virág Másképp
Falu Ildikó
Telefon: +36 30 236 7660
Weboldal: www.faluildiko1.com
E-mail: viragmaskepp@gmail.com

Fotók: saját fotók és pinterest