Akciós kínálat

40-30-20 %


A hazánkba is begyűrűző járvány mindannyiunk életét nagymértékben befolyásolja, sok cég szembesül napjainkban különböző kihívásokkal. A Menyegzolap.hu ebben a helyzetben is segíti a vállalkozásokat, ezért 3 szolgáltatáscsomagra nagy mértékű kedvezményt biztosít, segítve a tömeges eljutást a 21/22-es év esküvők párjaihoz, csökkentve a járvány okozta hátrányokat, megőrizheted a hatékonyságod és az üzleti mozgástered, hogy vállalkozásod a veszélyhelyzet alatt is az üzleti körforgásban maradjon. 40-30-20% kedvezményt tudsz igénybe venni a kiválasztott szolgáltatáscsomag függvényében és most nem számítjuk fel a feldolgozási-előkészítési díjat sem. 
 

A járványhelyzet rendeződését követően  a kiválasztott díjcsomagot az eredeti díjtétellel veheted igénybe.  A linkre kattintva nézd meg a lehetőségeket, válaszd ki a megjelenési formát és töltsd ki az űrlapot! NE FELEDD  beírni az űrlapon a KUPONKÓDOT  - a kedvezményes ár és az ingyenes feldolgozás igénybevételéhez, amit az űrlap fejlécében fogsz megtalálni -!  
Továbblépek a szolgáltatáscsomaghoz >>>Menyegzolap.hu felhasználóként kommunikációs eszközeinkkel csökkentheted a járvány okozta hátrányokat, megőrizheted üzleti mozgástered és a hatékonyságod!

 

Prémium csomag - 40% 

Optimum csomag - 30%

Start csomag - 20%


 

                              


40%  30%  20%