Információ és Regisztráció
Csatlakozzon ahhoz a sikeres szolgáltatói csapathoz, akiket megmutatunk, ajánlunk, és akik közül naponta 1500-2500 fő esküvőjét szervező pár választja ki leendő szolgáltatóját! Legyen Ön az, akit kiválasztanak szolgáltatójukként.

 Regisztrálja szolgáltatását, legyen elérhető a potenciális érdeklődők számára


Minőségi érdeklődők összekapcsolása vállalkozásával

A Menyegzolap.hu portál összegyűjti, összefogja azokat a párokat, menyasszonyokat, esküvőjüket tervezőket, akik az interneten kutatnak az esküvő megszervezéséhez szükséges témában és összeköti őket az esküvői piac szolgáltatásaival, szolgáltatóival, bemutatja számukra az információkat és felhívja figyelmüket az újdonságokra. Egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi az információáramlást és a kapcsolatfelvételt a szolgáltatást nyújtó és az érdeklődő között. Információs anyagainkban, oldalunkon könnyedén adhat el információt, szolgáltatást, terméket úgy, hogy az tudat alatt hatva, cselekvésre ösztönzi, aktivitásra sarkallja  a menyasszonyokat, minőségi érdeklődőket irányítva a vállalkozásához! 

Naponta 1500-2500 fő esküvőjét szervező pár oldalunkon aktívan informálódik és milliós összegekről hoz vásárlói döntéseket, választ szolgáltatókat. Amikor portálunkra lépnek a menyasszonyok, a tervezéshez először minden esetben az információkat gyűjtik, majd inspirálódnak  (jelenleg 1,5 - 2 évvel az esküvő tervezett időpontja előtt kezdik a tervezést, információ gyűjtést), így az a szolgáltató, aki már az információ gyűjtés időszakában is szem előtt van, előnyt élvez és hamarabb választják ki szolgáltatójukként, hamarabb hatunk tudat alatt is cselekvésre ösztönözve a leendő vásárlókat. Legyen jelen szolgáltatásával! Esküvői szolgáltatóként érdekli az ajánlat?


Igen


Minden hónapja egy harc, nincs elegendő minőségi érdeklődője?

Pedig Ön a legszívesebben minden héten újabb esküvők megvalósítását tervezné és valósítaná meg? Aztán ez valahogy megreked egy ponton… Akármilyen jó is a szolgáltatásában, nem tud annyi új potenciális érdeklődőt bevonzani, annyi új ajánlatot kiadni, hogy azt érezhesse: „…ma is elegendő komoly érdeklődővel tárgyaltam, elegendő ajánlatot adtam ki, melyből elegendő megrendelésem lesz…”.

Van egy-két jó hónapja, aztán kettő rossz, és eközben azt hallja a környezettől, hogy ez azért van, mert mindenhol jelen kell lenni…  jobban kell nyomni a marketinget. Önt viszont nem nagyon érdekli nem is biztos, hogy azon a szinten ért ehhez. Ön egyetlen dologra vágyik leginkább. Hogy tényleg függetlenül és stressz nélkül tudja kiszolgálni a lehető legtöbb megrendelőjét, anélkül, hogy naponta azon keljen aggódnia, hogyan szerzi meg a megfelelő számú komoly érdeklődőt, lesz-e elég érdeklődője, megrendelője majd bevétele….


A Menyegzolap portál megoldja ezt a gondját!

Szeretne 2 x annyi potenciális érdeklődőt? A portál márkaismertséget épített ki az évről–évre egyre népesebb táború esküvőjükre készülők körében, akik aktívan tájékozódnak portálunkon és milliós összegekről hoznak felelős vásárlói döntéseket. Legyen jelen az ajánlott szolgáltatók között! Elérhetővé tesszük szolgáltatását, ajánlatát azon párok előtt, akik olyan szolgáltatást keresnek, amilyet Ön is nyújt. Szeretne a nálunk esküvőjét szervező párok szolgáltatója lenni?

Igen


Menyegzolapos sztori

2000-es évek elejétől kezdve esküvői szolgáltatásunk, eseményeink, rendezvényeink számára kerestünk olyan megjelenési platformot, amely célirányos, kellemes látványvilággal rendelkezik és teljes körű információt nyújt célközönségünk számára,  hogy hatékonyan minél több potenciális érdeklődőhöz tudjuk eljuttatni az információt, mind online és offline megoldásban.

Rengeteg keresgélés, több platform kipróbálása és rengeteg pénz fölösleges kifizetését követően rá kellett jönnünk, hogy nagyon kevés az olyan megjelenési felület, melyben minden együtt van, és valóban költséghatékonyan támogatná a munkánkat. A meglévők csak részmegoldást kínáltak, akkor több százezres alkalmankénti bekerülési árért… Így a tapasztalatokra alapozva 2009-ben a csapat összedugta a fejét és ötleteltünk, mi is lenne jó, hogy is lenne jó, mire van szükségük, igényük, mi nyújt valóban segítséget az esküvői piacon tevékenykedő cégeknek és az esküvőjükre készülő pároknak...

Tapasztalt esküvőszervezőként, kommunikációs szakemberként, tizenéves médiás, szerkesztői, rendezvényszervezői, tanácsadói, ügyfélszolgálatos, designer és programozói tapasztalattal rendelkező szakemberként elhatároztuk, hogy létrehozunk egy olyan felületet, mely az esküvői szolgáltatóknak és az esküvőjükre készülő pároknak is hasznos megjelenési, és információs felületet biztosít, költséghatékonyan segíti az esküvői piacot… Ahol az információ, a tartalomszolgáltatás mellett a keresletet összehozzuk a kínálattal, azaz megkeressük a piac legtapasztaltabb szolgáltatóit, és összekötjük, ajánljuk őket az interneten, portálunkon tájékozódó, esküvőjét szervező pároknak, akik szolgáltatót keresnek esküvőjük megvalósításához. Így jött létre a Menyegzolap portál és azóta is nap mint nap azért dolgozunk, folyamatosan fejlődve, hogy minél több csodálatos esküvő valósulhasson meg segítségünkkel!
 

Az ajánlat, amit megmutatunk a szolgáltatót kereső pároknak, az, az Ön ajánlata is lehet!


Mit nyer ezzel Ön?

  • Korlátlan számú potenciális érdeklődőt az együttmüködés ideje alatt
  • Ismertséget az esküvőjükre készülők körében
  • Továbbajánlásokat
  • Ön végre csak az igények megvalósítására koncentrálhat
  • Aggódástól mentes, kiegyensúlyozott üzletmenetet


Szolgáltatói regisztráció: Szolgáltatásáról alapadatok, név, cím, telefonszámok, email cím, weboldal elérhetősége átlinkelhetően, FB oldal elérhetőség átlinkelhetően, Instagram oldal elérhetőség átlinkelhetően, Twitter oldal elérhetőség átlinkelhetően, Youtube csatorna elérhetősége átlinkelhetően, kapcsolatfelvételi-ajánlatkérő űrlapon keresztül ajánlatkérések fogadása korlátlan számban, térkép, logó megjelenítése az "Esküvői szolgáltatások"-nál 1 kiválasztott szolgáltatói kategóriában és szolgáltatásának korlátlan számú megjelenítése a párok előtt, amikor az adott szolgáltatói kategóriára keresnek rá.  MINTA megtekintése
Szolgáltatói regisztráció előfizetési rendszerben rendelhető, éves, féléves vagy negyedéves díjfizetési ciklusban történő kiegyenlítéssel. A kiválasztott díjfizetési ciklus minden esetben a kiválasztott időszak naptári ciklusához igazodik! Pl. 2018. áprilisában éves díjfizetési ciklus választása esetén az első fizetendő díj az nem 12, hanem 9 havi díj, mivel az éves díjfizetési ciklus január 01-től december 31-ig tart, a következő évtől történik a teljes éves díjfizetés.  Az árak szolgáltatói kategóriánként értendők. Az árakat ÁFA nem terheli! 

Díjfizetési ciklus 

Szolgáltatói regisztráció díja

Éves  22.200 Ft
Féléves  12.210 Ft
Negyedéves 6.660 Ft

Amennyiben Ön a kiértesítéstől számított 48 órán belül regisztrálja cégét, megajándékozzuk 1 Ön által kiválasztott, extra szolgáltatással 3 hónap időtartamra! (referencia képgaléria / videó bemutatkozás / szöveges bemutatkozás)
 

Szeretne ajándékba 1 extra szolgáltatást?

Igen, még ma regisztrálom szolgáltatásomat

 

 

Szolgáltatói regisztráció mellé rendelhető extrák:
mellyel, rövid idő alatt (1-2 percben) meg tudja mutatni szolgáltatása előnyeit, azt a "bizonyos, jó első benyomást" ki tudja alakítani potenciális érdeklődőiben - mely ahhoz kell, hogy azonnal felvegyék a kapcsolatot Önnel - így előnyt tud szerezni a versenytárs szolgáltatók előtt és még több, minőségi érdeklődőt nyer meg a saját vállalkozása számára! Ne feledje, az idő a párok számára is kevés és drága, ezért a legrövidebb időn belül a legtöbb, leghasznosabb információkat akarják megtalálni!

Referencia képgaléria:  MINTA megtekintése >>  Ezt választom

Videó bemutatkozás:  MINTA megtekintése >>   Ezt választom

Szöveges bemutatkozás: MINTA megtekintése >>   Ezt választom

Szöveges bemutatkozás és referencia galéria: MINTA megtekintése>>   Ezt választom

Az extra szolgáltatás előfizetési rendszerben szolgáltatói regisztrációhoz rendelhető, éves, féléves vagy negyedéves díjfizetési ciklusban történő kiegyenlítéssel. Az árak extránként értendők 1 szolgáltatói kategóriához rendelve. Önállóan nem rendelhető. Az árakat ÁFA nem terheli!

Díjfizetési ciklus Extra szolgáltatások
Videó bemutatkozás Referencia képgaléria Szöveges bemutatkozás
Éves  18.000 Ft 18.000 Ft 18.000 Ft
Féléves 9.900 Ft 9.900 Ft 9.900 Ft
Negyedéves 5.400 Ft 5.400 Ft 5.400 Ft


Kíváncsi rá, mit fog érezni, ha velünk dolgozik?
 

 

Legyen jelen szolgáltatásom az ajánlottak között


 

Ajánlatot kérek