Jelenítse meg Ön is szolgáltatását a célközönsége előtt!

Néhány szempont, mely esküvői szolgáltatóként Önnek is fontos lehet, hogy melyek ezek? 

 

  • Mennyire fontos az, hogy a potenciális vásárlójelöltek folyamatosan megtalálják és felkeressék vállalkozását?
  • Mennyire fontos, hogy elegendő megkeresést kapjon vállalkozása ahhoz, hogy megtöltse az éves munkanaptárát esküvőkkel?
  • Mennyire fontos, hogy valóban azok az érdeklődők jussanak el vállalkozásához, akik tényleg akarnak vásárolni is, nem csak kérdezősködnek, kukacoskodnak és csak az idejét rabolják? 
  • Mennyire fontos, hogy minőségi érdeklődői, minőségi ajánlatkérői legyenek?
  • Mennyire fontos, hogy a szolgáltatás promóciójába fektetett forintok megtérüljenek és hasznot is hozzanak? 

 

Ha a fentiek az Ön vállalkozása számára is elsődlegesek és fontosak, akkor jó helyen jár, hogy az oldalon tömegesen jelen lévő és informálódó vásárlói szándékkal rendelkező párokkal megismertesse a szolgáltatását, kínálatát   - 2-3000 látogató napi szinten -  és vásárlási szándékkal rendelkező, minőségi érdeklődőket, vásárlókat irányítson vállalkozásához a folyamatos jelenlét által.

 

Mindezt hogyan? 

Ahogy nincs két teljesen egyforma, mindenben megegyező esküvő, úgy két teljesen egyforma, mindenben pontosan megegyező vállalkozás sincs.
 

Ezért fontosnak tartjuk és javasoljuk, hogy a megrendelést telefonos vagy Skype-os konzultáció előzze meg, melyen feltérképezzük az Ön által kínált szolgáltatás erősségeit, egyediségét, lehetőségeit, az esetleges gyengeségeket, megnézzük az Ön igényeit és az egyeztetést követően, 3 napon belül e-mailben a személyre szabott megoldási javaslatot megküldjük Önnek.

 

A konzultáció 45 perc és az első esetben nem kell megfizetnie a konzultáció 7.500 Ft-os díját, azt ingyenesen veheti igénybe, amennyiben előzetesen időpontot foglalt és a lefoglalt időpontban meg is történik a konzultáció. A konzultáció az Ön által kiválasztott formában történik, az esküvőszervezésben is jártas, tapasztalttal rendelkező marketinges kollegánk vezetésével. A konzultáción való részvétel nem kötelezi Önt megrendelésre!

 

Kattintson a gombra és igényeljen időpontot az ingyenes konzultációra!

.

Konzultációra időpont igénylés