Legyen Ön is a sikeres szolgáltatói csapat tagja!

Lehetőséget biztosítunk vállalkozása számára, hogy szolgáltatása közvetlenül eljusson potenciális érdeklődőihez, akik jelen pillanatban az esküvőjükre készülnek és oldalunkon tájékozódnak, szolgáltatásokat választanak. Új szolgáltatóként bevezesse szolgáltatását az esküvői piacra, megismerjék tevékenységét azok a párok, akik olyan jellegű szolgáltatást keresnek az esküvőjükhöz, melyet Ön is nyújt. Célközönsége könnyen és gyorsan áttekinthetően kapja meg a szükséges információkat szolgáltatásáról és egyszerűen vehetIk fel Önnel a kapcsolatot.


Naponta 2.000-3.000 látogató fordul meg nálunk, akik közül sokan az Ön konkrét érdeklődői is lehetnének, amennyiben jelen van tevékenysége az esküvői szolgáltatások adatbázisában bemutatott és ajánlott szolgáltatók között.
 

Válassza ki melyik díjfizetési ciklus a legkényelmesebb vállalkozása számára és kattintson a gombra!

Díjfizetési ciklus

 

Szolgáltatás bemutatása

Minta megtekintése

Az árakat ÁFA nem terheli! 

Éves   30.000 Ft ezt választom
Féléves 15.000 Ft ezt választom
Negyedéves 10.000 Ft ezt választom

 

 

Díjfizetési ciklus

Kiegészítő extra szolgáltatások

képgaléria megjelenítése

Minta megtekintése

videó megjelenítése 

Minta megtekintése

Éves

15.000 Ft

 15.000 Ft   

Féléves

7.000 Ft

7.000 Ft

Negyedéves 

5.000 Ft

5.000 Ft

Kiemelés

Ajánlóprofilja a találati lista elején jelenik meg azon párok számára, akik az Önéhez hasonló szolgáltatást keresnek.

Díja

           250 Ft / nap / szolgáltatói profil

Szolgáltatás tartalma: Azoknak a pároknak, akik hasonló jellegű szolgáltatást keresnek esküvőjükre, amint amilyet Ön is nyújt megmutatjuk a szolgáltatásáról szóló, lényegretörő és gyorsan áttekinthető információkat, az egyes közösségi oldalainak elérhetőségét, saját weboldalának elérhetőségét átlinkelhetően, ahol még több információt tekinthetnek meg érdeklődői, szükség esetén. Biztosítjuk a lehetőséget a közvetlen kapcsolatfelvételhez és ajánlatkérés küldéséhez. 

Kiegészítő extrák: Képgaléria, videó / kisfilm bemutatásával növelheti a komoly érdeklődők arányát, akik  hamarabb veszik fel a kapcsolatot Önnel. 

Szerződéskötés: A szerződés határozatlan időre jön létre, mely mindkét fél részéről 30 napos felmondási idővel megszűntethető, a felmondási idő díjköteles. A szolgáltatás előfizetési rendszerben, éves, féléves vagy negyedéves díjfizetési ciklussal rendelhető. Az árak szolgáltatási kategóriánként  és hozzárendelt extránként értendők. A kiegészítő extra szolgáltatás önállóan nem, csak az alapszolgáltatás mellé rendelhető!

A díjfizetési ciklus a naptári időszakhoz igazodik! Pl. 2018. áprilisában éves díjfizetési ciklus választása esetén az első fizetendő díj az tört év díja lesz, azaz nem 12, hanem csak 9 havi díj, az éves díjfizetési ciklus január 01-től december 31-ig tart, a következő évtől történik a teljes éves díjfizetés. 
 

Mennyiségi kedvezmény 
Egyszerre, több szolgáltatói kategóriában történő ajánlóprofil megrendelése esetén vehető igénybe.
2.  szolgáltatói kategóriától 
10%
3.  szolgáltatói kategóriától 
15%

megnyitom szolgáltatásom ajánlóprofilját!
 

Még nagyobb ismertséget, még erősebb jelenlétet szeretnék!

 

Menyegzolap.hu portálról:
A Menyegzolap.hu portál ismert és kedvelt az esküvőjükre készülő párok körében, a menyasszonyok a tervezéshez és a szervezéshez nélkülözhetetlen információkért 1,5 - 2 évvel az esküvő tervezett időpontja előtt felkeresik az oldalt, inspirálódnak, megismerik a legújabb trendeket, szolgáltatásokat.

Egy portálon belül megtalálnak mindent, amire szükségük van az esküvő megszervezéséhez, nem kell több száz weboldalt végigböngészniük és rengeteg időt eltölteni a keresgéléssel. Célirányosan az esküvőjükre koncentrálva kapják meg azt a tartalmat, amely minden oldalról segíti őket az ötletelésben és a megvalósításban, mindezt gyorsan átláthatóan, lényegretörően és esztétikus csomagolásban, ezért részesítik előnyben a Menyegzolap.hu portált a legtöbb hazai, esküvői témájú, nem teljes mértékben átfogó tartalmat nyújtó oldalakkal szemben. Látogatóink lefedik a teljes hazai esküvői célpiacot.

Ne feledkezzünk meg arról a tényről sem, hogy a legtöbb cég, szolgáltató weboldalát egész évben nem nézik annyian, mint a Menyegzolap.hu portált egy hónap vagy egy hét alatt. Az esküvői témakörben széleskörű információs tartalomnak köszönhetően látogatóink 86,7%-a a kereső felől éri el a Menyegzolap.hu portált, éves szinten 816.433 látogatót szolgálunk ki. Bővebben a Menyegzolap.hu látogatottságáról >>  Ezt a lehetőséget kiaknázni, többszörösen megtérülő befektetés Önnek.

Kezdjük el a közös munkát!
Kezdjük, megnyitom szolgáltatásom ajánlóprofilját!

Még nagyobb ismertséget, még erősebb jelenlétet szeretnék!


Kíváncsi rá, mit fog tapasztalni, ha velünk dolgozik?

 

Megnyitom szolgáltatásom ajánlóprofilját!

 

Egyedi ajánlatot kérek