Legyen Ön is a sikeres szolgáltatói csapat tagja!

Lehetőséget biztosítunk célközönségéből a minőségi érdeklődők egyszerű és reklámzaj nélküli eléréséhez. Napjainkban már egy új nemzedék, az Y generáció tagjai házasodnak és hozzájuk már másképpen érdemes szólni, hogy az figyelmet kapjon és cselekvésre ösztönözzön. 

Ők már másként használják a különböző felületeket, az Y generáció már alig néz tévét és a hosszabb írások sem kötik le a figyelmüket. Ők előnyben részesítik a rövid, lényegretörő, hasznos információs tartalmat, a képeket és a rövid videókat. Egy - egy márkához hajlamosak érzelmileg kötődni, ha az a hasznossága mellett egyedi megjelenéssel, stílussal is párosul és gyorsan átláthatóan nyújtja az információs tartalmat, miközben nem kell keresgélni.

Portálunkon ezen elvek mentén alakítottuk ki a lehetőségeket, melyet igénybe tud venni, hogy egyszerűen, hatékonyan és nagy volumenben érje el a potenciális célközönségét. Azok a párok, akik portálunk segítségével tervezik meg és szervezik esküvőjüket igényt tartanak és keresnek olyan jellegű szolgáltatást, melyet Önök nyújtanak. Őket tudja elérni rajtunk keresztül. Naponta 2.000-3.000 látogató fordul meg nálunk, akik közül sokan az Ön érdeklődői is lehetnének, nekik kell megmutatnia esküvői szolgáltatóként szolgáltatása előnyeit, mit tud nyújtani számukra, mindezt gyorsan átláthatóan, hasznos tartalomba és stílusos formába csomagolva, mellyel az információtartalom mellett az érzelmekre is lehet hatni, ez az, ami felkelti az Ön potenciális érdeklődője figyelmét! Ebben tudunk Partnerek lenni!

Szolgáltatásáról megmutatjuk az alapinformációkat és a kapcsolatfelvételhez szükséges információkat és amennyiben igényli, megmutatjuk a referenciamunkáit is, képekben vagy videón, ebben az esetben a komolyabb, már ajánlatkérési szakaszban tartó érdeklődőkre számíthat, amíg az alapadatok esetében Önnek még le kell szűrnie a sok érdeklődőből, hogy ki az, aki csak érdeklődik, informálódik és ki az, aki már elhatározta magát a szolgáltatás mellett és az ajánlatkérési szakaszban van... 

Díjfizetési ciklus

Alapinformáció megjelenítése 

Az árakat ÁFA nem terheli! 

Minta megtekintése

Éves   22.200 Ft ezt választom
Féléves 12.200 Ft ezt választom
Negyedéves 6.690 Ft ezt választom
Havi 3.000 Ft ezt választom
Díjfizetési ciklus kedvezmény
A feltételek teljesülése esetén vehető igénybe. Az ajánlatban, adott kedvezmény már beállításra került.
Negyedéves díjfizetési ciklus esetében
közel 1 havi díj
Féléves díjfizetési ciklus esetében  
közel 2 havi díj
Éves díjfizetési ciklus esetében  
közel 4 havi díj
Mennyiségi kedvezmény 
Egyszerre, több szolgáltatói kategóriában történő ajánlóprofil megrendelése esetén vehető igénybe.
2.  szolgáltatói kategóriától 
10%
3.  szolgáltatói kategóriától 
12%
4.  szolgáltatói kategóriától 
15%

 

 

Díjfizetési ciklus

Extra szolgáltatások

Az árakat ÁFA nem terheli! 

Referenciamunkáról képgaléria

Minta megtekintése

Referenciamunkáról 
videó 

Minta megtekintése

Éves

18.400 Ft

ezt választom

18.400 Ft

ezt választom

Féléves

9.200 Ft

ezt választom

9.200 Ft

ezt választom

Negyedéves 

5.400 Ft

ezt választom

5.400 Ft

ezt választom

Havi

2.300 Ft

ezt választom

2.300 Ft

ezt választom

Kiemelés

Ajánlóprofilja a találati lista elején jelenik meg azon párok számára, akik az Önéhez hasonló szolgáltatást keresnek.

 

Díja

 

           300 Ft / nap / szolgáltatói profil

A szerződés határozatlan időre jön létre, mely mindkét fél részéről 30 napos felmondási idővel megszűntethető, a felmondási idő díjköteles. A szolgáltatás előfizetési rendszerben, éves, féléves, negyedéves vagy havi díjfizetési ciklussal rendelhető. Az árak szolgáltatói kategóriánként/ extránként értendők. Az extra szolgáltatás önállóan nem, csak az alapregisztráció mellé rendelhető!

A díjfizetési ciklus minden esetben a naptári időszakhoz igazodik! Pl. 2018. áprilisában éves díjfizetési ciklus választása esetén az első fizetendő díj az tört év díja lesz, azaz nem 12, hanem csak 9 havi díj, az éves díjfizetési ciklus január 01-től december 31-ig tart, a következő évtől történik a teljes éves díjfizetés. 

 

Menyegzolap.hu portálról:
A Menyegzolap.hu portál ismert és kedvelt a magyarországi esküvőjére készülő párok körében, a menyasszonyok a tervezéshez és a szervezéshez nélkülözhetetlen információkért 1,5 - 2 évvel az esküvő tervezett időpontja előtt már felkeresik az oldalt, inspirálódnak, megismerik a legújabb trendeket, szolgáltatásokat és könnyedén szervezik meg esküvőjüket a portálon található információk segítségével. Végigkísérjük őket a szervezés folyamatán, az első lépéstől a "Nagy napig". Egy helyen kényelmesen megtalálnak mindent, amire szükségük van, nem kell több száz weboldalt végigböngészniük és rengeteg időt eltölteni a keresgéléssel. Itt célirányosan az esküvőjükre koncentrálva megkapják azt a tartalmat, amely minden oldalról segíti őket az ötletelésben és a megvalósításban, mindezt gyorsan átláthatóan, esztétikus, pozitív érzelmeket kiváltó megjelenítésben, ezért részesítik előnyben a Menyegzolap.hu portált a legtöbb hazai, esküvői témájú, nem teljes mértékben átfogó tartalmat nyújtó oldalakkal szemben. Látogatóink lefedik a teljes hazai esküvői célpiacot.

Ne feledkezzünk meg arról a tényről sem, hogy a legtöbb cég, szolgáltató weboldalát egész évben nem nézik annyian, mint a Menyegzolap.hu portált egy hónapban vagy egy hét alatt. Az esküvői témakörben széleskörű információs tartalomnak köszönhetően látogatóink 86,7%-a a kereső felől éri el a Menyegzolap.hu portált, éves szinten 816.433 látogatót szolgálunk ki. Bővebben a Menyegzolap.hu látogatottságáról >>  Átlagosan havonta 68.000 esküvőjét tervező és szervező pár, akik aktívan informálódnak oldalunkon, milliós összegekről hoznak vásárlói döntéseket, választanak szolgáltatókat, hogy ez a piaci potenciál milyen előnyt nyújthat vállalkozásának, az, az Ön számára is látható. Ezt a lehetőséget kiaknázni, többszörösen megtérülő befektetés Önnek.

Kezdjük el a közös munkát!
Kezdjük, megnyitom a szolgáltatásom ajánlóprofilját!


Kíváncsi rá, mit fog érezni, ha velünk dolgozik?

 

Megnyitom a szolgáltatásom ajánlóprofilját most!

 

Egyedi ajánlatot kérek