Minőségi vásárlójelölteket költséghatékonyan!


Napjainkban felértékelődött az online jelenlét, vásárlóközönségének 95%-a először az interneten tájékozódik, informálódik a tényleges cselekvés, kapcsolatfelvétel előtt. A jelenleg esküvőjét szervező Y generáció a rövid, lényegre törő, hasznos tartalmakat részesíti előnyben, mely a hasznossága mellett azonban egyedi megjelenítéssel is párosul. 
 

Ajánljuk szolgáltatását a nálunk esküvőjét szervező, szolgáltatót kereső pároknak. Az Ön által kiválasztott formában megjelenő kiajánló profiloldalon bemutatjuk, megismertetjük kínálatát leendő vásárlóival. Azonos adattartalommal, egyszerre 3 kiválasztott szolgáltatói kategóriában jelenik meg a kiajánlóprofil. A Menyegzolap.hu portálon naponta 2000-3000 esküvőjére készülő látogató tájékozódik, lefedjük a hazai esküvői célpiacot. A tervezéshez és a szervezéshez információkat, inspirációkat és az esküvőhöz szükséges szolgáltatásokat, szolgáltatókat mutatjuk be és ajánljuk számukra. 

 

Kérjük, válassza ki, milyen formában mutassuk be és ajánljuk ki szolgáltatását, részletesen vagy egyszerűsített formában!

Az árakat ÁFA nem terheli!

Részletes ajánlóprofil 

megnézem, hogy néz ki a szolgáltatás ezt nyújtja

Extrával bővített

megnézem, hogy néz ki a szolgáltatás ezt nyújtja
 

Egyszerűsített ajánlóprofil 

megnézem, hogy néz ki a szolgáltatás ezt nyújtja

Extrával bővített

megnézem, hogy néz ki a szolgáltatás ezt nyújtja


Megrendelés: A szerződés határozatlan időre jön létre, mely mindkét fél részéről 30 napos felmondási idővel megszüntethető, a felmondási idő díjköteles. A szolgáltatás előfizetési rendszerben, éves vagy havi díjfizetési ciklussal rendelhető.  Az extra szolgáltatás önállóan nem, csak alapszolgáltatással rendelhető!

 

Menyegzolap.hu portálról:
A Menyegzolap.hu portál ismert és kedvelt az esküvőjükre készülő párok körében, a menyasszonyok a tervezéshez és a szervezéshez nélkülözhetetlen információkért 1,5 - 2 évvel az esküvő tervezett időpontja előtt felkeresik az oldalt, inspirálódnak, megismerik a legújabb trendeket, szolgáltatásokat.

Egy portálon belül megtalálnak mindent, amire szükségük van az esküvő megszervezéséhez, nem kell több száz weboldalt végigböngészniük és rengeteg időt eltölteni a keresgéléssel. Célirányosan az esküvőjükre koncentrálva kapják meg azt a tartalmat, amely minden oldalról segíti őket az ötletelésben és a megvalósításban, mindezt gyorsan átláthatóan, lényegre törően és esztétikus csomagolásban, ezért részesítik előnyben a Menyegzolap.hu portált a legtöbb hazai, esküvői témájú, nem teljes mértékben átfogó tartalmat nyújtó oldalakkal szemben. Látogatóink lefedik a teljes hazai esküvői célpiacot.

Ne feledkezzünk meg arról a tényről sem, hogy a legtöbb cég, szolgáltató weboldalát egész évben nem nézi annyi potenciális vásárlójelölt, mint a Menyegzolap.hu portált egyetlen hónap vagy egyetlen hét alatt. Az esküvői témakörben széleskörű információs tartalomnak köszönhetően látogatóink 86,7%-a a kereső felől éri el a Menyegzolap.hu portált, éves szinten 816.433 látogatót szolgálunk ki. Bővebben a Menyegzolap.hu látogatottságáról >>  Ezt a lehetőséget kiaknázni, többszörösen megtérülő befektetés Önnek. Ajánlja Ön is szolgáltatását az esküvőjükre készülő pároknak!

Egyedi ajánlatot kérek


Kíváncsi rá, mit fog tapasztalni, ha velünk dolgozik?

 

Részletes ajánlást szeretnék

 

Egyszerűsített ajánlást szeretnék

 

Egyedi ajánlatot kérek