Minőségi vásárlójelölteket költséghatékonyan!


Napjainkban felértékelődött az online jelenlét, vásárlóközönségének 95%-a először az interneten tájékozódik, informálódik a tényleges kapcsolatfelvétel előtt. A napjainkban esküvőjét szervező generáció a rövid, lényegre törő, hasznos tartalmakat részesíti előnyben, mely a hasznossága mellett egyedi megjelenítéssel is párosul. Kiajánló profiljaink ennek megfelelően vannak kialakítva. 
 

Megismertetjük és ajánljuk szolgáltatását a nálunk esküvőjét szervező és  szolgáltatót kereső pároknak, az Ön által kiválasztott formában. Lefedjük a teljes hazai esküvői célpiacot, a Menyegzolap.hu portálon naponta 2000-3000 esküvőjére készülő látogató tájékozódik. A tervezéshez és a szervezéshez információkat, inspirációkat és az esküvőhöz szükséges szolgáltatásokat, szolgáltatókat mutatjuk be és ajánljuk számukra. 
 

 

Kérjük, válassza ki, milyen formában ajánljuk ki szolgáltatását!

Az árakat ÁFA nem terheli!

Szolgáltatói ajánlóprofil 

profil képi megjelenítése szöveges leírás

Éves:  30.000 Ft 

  ezt választom

Havi:  3.300 Ft 

  ezt választom

Szolgáltatói ajánlóprofil hozzáadott extrával 

profil képi megjelenítése extrával szöveges leírás

Éves:   39.999 Ft

  ezt választom

Havi: 4.500 Ft

ezt választom

 

Egyszerűsített ajánlóprofil 

profil képi megjelenítése szöveges leírás

Éves: 9.999 Ft

ezt választom

Havi: 1.200 Ft

ezt választom

Egyszerűsített ajánlóprofil hozzáadott extrával

Profil képi megjelenítése extrával szöveges leírás

Éves: 19.998 Ft

Havi:  2.400 Ft

ezt választom


Megrendelés: Azonos adattartalommal 3 szolgáltatói kategóriában jelenik meg a kiajánlóprofilja! A szerződés határozatlan időre jön létre, mely mindkét fél részéről 30 napos felmondási idővel megszüntethető, a felmondási idő díjköteles. A szolgáltatás előfizetési rendszerben, éves vagy havi díjfizetési ciklussal rendelhető.  
 

Egyszerűsített ajánlás kérek Szolgáltatói ajánlóprofilt kérek
 

Menyegzolap.hu portálról:
A Menyegzolap.hu portál ismert és kedvelt az esküvőjükre készülő párok körében, a menyasszonyok a tervezéshez és a szervezéshez nélkülözhetetlen információkért 1,5 - 2 évvel az esküvő tervezett időpontja előtt felkeresik az oldalt, inspirálódnak, megismerik a legújabb trendeket, szolgáltatásokat.

Egy portálon belül megtalálnak mindent, amire szükségük van az esküvő megszervezéséhez, nem kell több száz weboldalt végigböngészniük és rengeteg időt eltölteni a keresgéléssel. Célirányosan az esküvőjükre koncentrálva kapják meg azt a tartalmat, amely minden oldalról segíti őket az ötletelésben és a megvalósításban, mindezt gyorsan átláthatóan, lényegre törően és esztétikus csomagolásban, ezért részesítik előnyben a Menyegzolap.hu portált a legtöbb hazai, esküvői témájú, nem teljes mértékben átfogó tartalmat nyújtó oldalakkal szemben. Látogatóink lefedik a teljes hazai esküvői célpiacot.

Ne feledkezzünk meg arról a tényről sem, hogy a legtöbb cég, szolgáltató weboldalát egész évben nem nézi annyi potenciális vásárlójelölt, mint a Menyegzolap.hu portált egyetlen hónap vagy egyetlen hét alatt. Az esküvői témakörben széleskörű információs tartalomnak köszönhetően látogatóink 86,7%-a a kereső felől éri el a Menyegzolap.hu portált, éves szinten 816.433 látogatót szolgálunk ki. Bővebben a Menyegzolap.hu látogatottságáról >>  Ezt a lehetőséget kiaknázni, többszörösen megtérülő befektetés Önnek. Ajánlja Ön is szolgáltatását az esküvőjükre készülő pároknak!
 

Egyedi ajánlatot kérek


Kíváncsi rá, mit fog tapasztalni, ha velünk dolgozik?

 

Szolgáltatás ajánlóprofilt szeretnék

 

Egyszerűsített ajánlást szeretnék

 

Egyedi ajánlatot kérek