Nyereményjáték megjelenítése

A nyereményjáték viszonylag rövid időn belül, (7-14 nap) interaktívan éri el a potenciális célközönséget, magas érdeklődést és visszhangot generáló promóciós eszköz, mert játszani és nyerni mindenki szeret. A célcsoportot közvetlenül és közvetve is megmozdítja, elviszi a szolgáltatás, a termék hírét.  

Napjainkban a vásárlóközönség az interneten tájékozódik, informálódik először a tényleges kapcsolatfelvétel előtt. A párok az esküvő tervezett időpontja előtt 1,5 - 2 évvel keresik fel a Menyegzolap.hu-t, havonta 35-55.000 fő látogató tartózkodik oldalunkon a számukra rendkívül hasznos tartalom miatt. Azok a párok, akik 25 főtől nagyobb, akár több száz fős vendéglétszámú esküvőt terveznek, tájékozódnak, inspirálódnak és megismerhetik az esküvőjükhöz szükséges szolgáltatásokat és szolgáltatókat oldalunkon. 

 

         Nyereményjáték megjelenés:


A játék megjelenik a Nyereményjátékok menüpont alatt  minta megtekintése
A játék tárgya, a termék vagy szolgáltatás, melyről a megjelentetett PR. anyagban ( max. 3.500 karakter)  tájékozódhatnak az olvasók.  A cél az érdeklődés felkeltése az olvasók aktivizálása, a hír továbbítása, márkaépítés és átirányítás a weboldalra.
minta megtekintése

Referencia fotók / fotóalbum illusztrációként történő megjelentetése az információs anyagban 8-16 db.
minta megtekintése

Az információs anyag alján elérhetőségek megjelenítése (név. cím, telefonszám, e-mail, weboldal átlinkelhetően, közösségi oldalak). Nyitva tartás és a logo megjelenítése.
minta megtekintése
Az inspriációs képgalériáknál szolgáltatási területnek megfelelő kategóriában 16-40 referencia fotóból álló album megjelenítése. A szolgáltatás az inspirációkat kereső menyasszonyok számára is elérhető a játék ideje alatt. Egy kép többet mond 1000 szónál!
minta megtekintése

A nyereményjáték PR. anyagában elhelyezett  videó bemutatkozási lehetőség, mely könnyedebbé és hatékonyabbá teszi a bemutatkozást 

A Nyereményjáték közösségi oldalakra való megosztásának a lehetősége FB, Twitter

A játék kihelyezésre kerül nyereményjáték gyűjtőoldalakra is (min. 3-5)

A Menyegzolap.hu közösségi oldalán játék felhívást teszünk közzé

A nyeremény felajánlás lehet egy nagyobb értékű, vagy több kisebb. A játék időtartama: 7-14 nap, ezt a nyereményjáték jellege határozza meg.  Játékfelhívást teszünk közzé közösségi oldalainkon a játék időtartama alatt, hírlevelünkben mozgósítjuk olvasóinkat. A lezárás után, egy program segítségével véletlenszerűen sorsoljuk ki a szerencsés nyertest. Kiértesítjük a nyertest e-mailban és jelezzük, hogy 5 napon belül jelentkezzen a nyereményért. A nyertes elérhetőségeit, szintén e-mailben küldjük meg neked. Érdemes figyelni a nyeremény megválasztásakor, mert tapasztalataink szerint nem mindig a „pénzbeli” érték számít, azaz nem a legnagyobb értékű ajándék a legnépszerűbb.

Nyereményjáték megjelenítése
A közzétett árat ÁFA nem terheli!

 33.000 Ft / nyereményjáték
+ a nyeremény felajánlása és biztosítása 

megrendelem

 

Nyereményjátékot indítok

 

Egyedi ajánlatot kérek

 

 

Tájékoztatjuk, hogy az Ön e-mail címe valamely oldalunkon regisztrációkor, személyes kapcsolat, névjegy, üzleti kártya, MS-VCARD illetve internetes piackutatásból, mely nyilvánosan elérhető az interneten, illetve bárki számára hozzáférhető, nyilvános adatbázisból származnak. Email-címe kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Amennyiben nem szeretne több hírlevelet kapni, itt le tud leiratkozni. Amennyiben a link nem működik, leiratkozási szándékát kérjük jelezze írásban ügyfélszolgálatunknak: kapcsolat@menyegzolap.hu címre!  https://www.menyegzolap.hu/  Menyegzolap.hu ©  Cash Design Szolgáltató Iroda  Pénzes István Gábor ev.  Postacím: 6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 101.  Leiratkozás  Adatvédelmi Szabályzat