Nyitóoldali kiemelt megjelenés

A nyitóoldalon, kiemelt formában közvetlenül a legfrissebb cikkek slides-ja alatt jelenítjük meg szolgáltatásod fotóját, mely felhívja azoknak a pároknak a figyelmét, akik olyan szolgáltatást keresnek, amilyet  te is nyújtasz. Potenciális érdeklődőid egyetlen kattintással a weboldaladra jutnak, ahol a részletes információ megtekintése után felvehetik veled a kapcsolatot.

Napjainkban a vásárlóközönség az interneten tájékozódik, informálódik először a tényleges kapcsolatfelvétel előtt. A párok az esküvő tervezett időpontja előtt 1,5 - 2 évvel keresik fel a Menyegzolap.hu-t, havonta 35-55.000 fő látogató tartózkodik oldalunkon a számukra rendkívül hasznos tartalom miatt. Azok a párok, akik 25 főtől nagyobb, akár több száz fős vendéglétszámú esküvőt terveznek, tájékozódnak, inspirálódnak és megismerhetik az esküvőjükhöz szükséges szolgáltatásokat és szolgáltatókat oldalunkon. A főoldali megjelenés különösen ajánlott, ha szeretnél előtérbe kerülni kínálatoddal! A lehetőség a szabad helyek betöltéséig nyitott, ezt követően várólistáról kerül betöltésre a felszabaduló hely!


Kattints a gombra és töltsd ki az űrlapot!

Nyitóoldali display
minta megtekintése

Díjfizetési ciklus
Az árakat ÁFA nem terheli!

Éves 
146.880 Ft

Féléves
79.990 Ft

Negyedéves
43.880 Ft

Szolgáltatás tartalma: Nyitóoldalon kiemelt helyen, figyelemfelkető, impozáns formában dinamikusan mozgó kör alakú design felületen történő megjelenés, közvetlenül a fejléchez kapcsolódó friss cikkek/hírek/információk alatt. Megjelenik a szolgáltatás / vállalkozás neve, 1 db kiválasztott fotó, ahol az érdeklődők a fotóból / névből azonnal átkattinthatnak a bővebb információt tartalmazó weboldalra. 

 

Nyitóoldali kiemelt megjelenést szeretnék

 

Egyedi ajánlatot kérek