Jelentős vásárlóerővel
bíró célközönség
Költséghatékony
megjelenés
Ismertség
továbbajánlások

Minden együtt, amire szüksége van, hogy hatékonyan érje el
potenciális célközönségét!

Összekötjük a szolgáltatását, ajánlatát a szolgáltatót kereső párokkal!

Menyegzolap.hu
„Ahol az esküvői álmok valóra válnak...”

Magas látogatottság
A hazai esküvőre készülőket kiemelkedően magas számban elérő oldal

Célcsoport elérés
2 éven belül esküvőjükre készülő párok, menyasszonyok

Költséghatékony hirdetések
Korszerű és megtérülő promóciós eszközök

Reszponzív megjelenés
Az oldal rugalmasan igazodik az asztali számítógép monitorjától a mobiltelefonig 


Célcsoport
Hazánkban az esküvőjükre készülők célcsoportja rendkívül specifikus, egyedi igényekkel és jelentős vásárlói potenciállal rendelkező célközönség  - többnyire városban lakó 20-45 év közötti, elsősorban női közönség  - viszont tömegesen, egyszerre egy adott helyen nagyon nehéz elérni őket. Márkaismertséget építettünk ki az évről–évre egyre népesebb táború, esküvőjére készülő párok körében és napjainkban már lefedjük a hazai potenciális esküvői célpiacot. Magyarországon 1 év alatt több mint 50.000 házasság kötődik, a házasságkötések száma évről-évre folyamatosan emelkedik.

A Menyegzolapról
A Menyegzolap.hu 2010. évben indult azzal a céllal, hogy a házasulandóknak széleskörű és minőségi tartalmat nyújtson a hazánkban elaprózódozott esküvői tartalmak között. Magyarország egyik vezető esküvői portálja vagyunk a többi esküvői témájú weboldal néhány ezres látogatottságát tekintve portálunk havi 35-55 ezer fős célcsoport elérésével. Egyedülálló és széleskörű, a könnyed használhatóság érdekében tematika szerint rovatokba rendezett tartalmaink, inspirációs anyagaink az esküvőjükre készülő pároknak széleskörű segítséget kínál a szervezéshez. Szolgáltatói adatbázisunkban, melyet folyamatosan bővítünk, területi és szolgáltatói kategória szerinti keresővel is segítjük a szolgáltatásokat kereső párokat, így célzottan kereshetnek rá különböző esküvőhöz szükséges szolgáltatókra, szolgáltatásokra. Partnereink számára hiánypótló szerepet kívánunk betölteni a potenciális vásárlókhoz való tömeges eljutásban és az értékesítési folyamat elősegítésében. A tartalom folyamatosan frissül, bővül, bemutatjuk az új trendeket és számos nagy érdeklődésre számot tartó témával jelentkezünk, ezzel jelentősen hozzájárulva a portál magas látogatottságának a megtartásához.

Napjainkban az Ön esküvői vásárlóközönsége elsősorban az interneten tájékozódik, informálódik. A párok, a menyasszonyok az esküvő tervezett időpontja előtt már 1,5 - 2 évvel felkeresik oldalunkat, melyet a "Nagy napig" folyamatosan látogatnak, a számukra rendkívül hasznos tartalom miatt. Azok a párok, akik 25 főtől nagyobb, akár több száz fős vendéglétszámú esküvőt terveznek, tájékozódnak és inspirálódnak az oldalunkon, emellett megismerhetik az esküvőjükhöz szükséges szolgáltatásokat és szolgáltatókat, a közvetlen kapcsolatfelvétel után pedig megrendelhetik a kiválasztott szolgáltatást. Portálunk segítheti az Ön vállalkozását is, ha az Ön kínálata is jelen van.

 • Önnek is elege van már abból, hogy sokat költ a honlapjára és különböző hirdetésekre, mégsem éri el nagy számban az esküvőjükre készülő párokat?
 • Unja, hogy még mindig nem folyamatosak a megkeresések?
 • Tanácstalanul áll, mert nem tudja hogy melyik platformot válassza, ahol valóban magas számban éri el a minőségi érdeklődőket?
 • Irigykedve nézi azokat, akiknek folyamatos megkeresései, ajánlatkérései és foglalásai vannak?
 
  Ízelítő abból, mit kaphat meg a megjelenéssel  
 
 • Tömegesen érheti el kínálatával azokat a párokat, akik esküvőjükre készülnek és keresik a szükséges szolgáltatásokat, szolgáltatókat az esküvő kivitelezéséhez.
 • Nincs közvetítői jutalék, a párok, az érdeklődők, a megrendelők közvetlenül tudják a kapcsolatot felvenni vállalkozásával, közvetlenül Önnel szerződhetnek.
 • Vállalkozásához eljuthatnak azok a párok, akik valóban potenciális érdeklődők, lehetséges vásárlójelöltek.
 • A párok keresési találatainál korlátlan számú megyei / országos szintű megjelenítés.
 • Könnyedén találják meg az Ön által kínált szolgáltatást a potenciális érdeklődők.
 • A Menyegzolap esküvői csicsergő 2020-2022 FB zárt csoporthoz való csatlakozás lehetősége, közvetlen kapcsolatfelvételi és ajánlatadási lehetőséggel, messenger kapcsolattal az esküvőjét szervező csoporttagokhoz, Start kínálattól kezdődően
 • Országosan is fel tudja hívni kínálatára az érdeklődők figyelmét.
 • Költséghatékonyan ismertetheti meg kínálatát nagy számban a potenciális célközönségével. 
 • Ismertsége folyamatosan növekedhet az esküvői célpiacon.
 
     

Prémium kínálat megjelenítéséhez MOST ajándék! (ajánlat megtekintése)

Mindezt elérheti folyamatosan, már havi 5.520 Ft vagy 55.200 Ft éves díjért a Prémium kínálatban. Igen, jól látja, ezért a jelképes összegért folyamatosan elérhetővé válik szolgáltatása az oldalunkon tömegesen jelenlévő, esküvőjükhöz a szolgáltatásokat kereső párok előtt. Minőségi érdeklődőket generálhat és a beérkező foglalások, megrendelések után jutalékot sem kell ezen felül fizetnie. Az árat ÁFA nem terheli! 
 

A linkre kattintva nézze meg az ajánlatot és válassza ki az igényének megfelelő szolgáltatást!
 

Professional szolgáltatáscsomag

Szponzorált cikk - natív hirdetés csomag

Szolgáltatói kínálat Prémium  

Szolgáltatói kínálat megjelenítése

Nyitóoldali kiemelt megjelenés

Nyereményjáték megjelenés

PR. cikk megjelenés 

Ingyenes kínálatAmennyiben bővebb információra van szüksége a szolgáltatásainkkal
kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel


 

Amennyiben egyedi elképzelése van, kérjen egyedi ajánlatot!
Ajánlatkérés


Tanácstalan, hogy Önnek melyik a leghatékonyabb? Igényeljen konzultációt!
Konzultáció igénylés

 

menyegzolap.hu