Jelentős vásárlóerővel
bíró célközönség
Költséghatékony
megjelenés
Ismertség
továbbajánlások

Minden együtt, amire szüksége van, hogy hatékonyan érje el
potenciális célközönségét!

Összekötjük a szolgáltatását, ajánlatát a szolgáltatót kereső párokkal!

Menyegzolap.hu
„Ahol az esküvői álmok valóra válnak...”

Az esküvő különleges ünnepi esemény, minden egybekelő párnak élete egyik legfontosabb napja, ezért külön kiemelt figyelmet fordít annak megtervezésére és megszervezésére. Az esküvőjükre készülők célcsoportja nagyon specifikus szegmens, egyedi igényekkel, elképzeléssel és jelentős vásárlói potenciállal, nagy volumenű költéssel, tömegesen viszont nagyon nehéz elérni őket. Ezt a tömeges elérést nyújta vállalkozása számára online piacterén a Menyegzolap.huA portál márkaismertséget épített ki az évről–évre egyre népesebb táború, esküvőjére készülő párok körében. Napjainkban az Ön esküvői vásárlóközönségének a 95%-a is először az interneten tájékozódik, informálódik.

A házasságkötések száma évről-évre emelkedik, egy folyamatosan növekvő piacról van szó, melyet portálunk évről-évre követ látogatószámban. Évente hazánkban 50.000 házasság köttetik meg, a házasságkötésekre vonatkozó, országos és részletes megoszlást, a KSH statisztikai adatokat ITT a linkre kattintva tekintheti meg. 


Menyegzolap célcsoport - Kik olvassák​​​​​​?

A Menyegzolap.hu portálon havonta 37- 43.000 látogató fordul meg, akik az az évi vagy az azt követő évben megrendezendő esküvőjükre készülnek és ehhez szükséges információkat, inspirációkat felhasználva, -  melyeket oldalunkon, a Menyegzolap.hu portálon belül megtalálnak, -  sok időt és energiát megspórolva, könnyedén szervezik meg esküvőjüket. Látogatottságunk lefedi a hazai potenciális esküvői célpiacot, azok a párok, akik 25 főtől nagyobb lakodalmat / esküvőt terveznek, akár a több száz fős esküvővel bezárólag, itt vannak a portálunkon, itt tájékozódnak, inspirálódnak, szervezik esküvőjüket, megismerik a legújabb trendeket és szolgáltatásokat, szolgáltatókat választanak ki az esküvőjükhöz.  Ezt a lehetőséget kiaknázni, többszörösen megtérülő befektetés Önnek!  Látogatóink 87,4%-a a kereső felől, organikusan éri el a Menyegzolap.hu portált, mely a széleskörű és sajátosan specifikus esküvői tartalomnak köszönhető. Legyen jelen Ön is a szolgáltatásával / kínálatával célközönsége  előtt! Kezdjük el a közös munkát!
 

Válassza ki az igényének megfelelő szolgáltatáscsomagot és kérje kínálata megjelenítését!
 

Szolgáltatói kínálat megjelentetése

Nyitóoldali kiemelt megjelenés

Interaktív nyereményjáték megjelenés
 

 

PR. cikk megjelenés

Szponzorált cikk - natív hirdetés csomag

Professional csomag szolgáltatásai
 Ha speciális, egyedi igénye van, kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérés

 

Igényeljen konzultációt!

Konzultáció igénylés

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel

 

menyegzolap.hu