Jelentős vásárlóerővel
bíró célközönség
Költséghatékony
megjelenés
Ismertség
továbbajánlások

Minden együtt, amire szüksége van, hogy hatékonyan érje el
potenciális célközönségét!

Összekötjük a szolgáltatását, ajánlatát a szolgáltatót kereső párokkal!

Menyegzolap.hu
„Ahol az esküvői álmok valóra válnak...”

Az esküvőjükre készülők célcsoportja nagyon specifikus szegmens, egyedi igényekkel, elképzeléssel és óriási vásárlói potenciállal, nagy volumenű költéssel, tömegesen viszont nagyon nehéz elérni őket. A Menyegzolap.hu esküvői tartalomszolgáltató ezt a tömeges elérést nyújtja vállalkozása számára online piacterén. A portál márkaismertséget épített ki az évről–évre egyre népesebb táború, esküvőjére készülő párok körében. Napjainkban felértékelődött az online jelenlét, vásárlóközönségének 95%-a először az interneten tájékozódik, informálódik a tényleges cselekvés, a kapcsolatfelvétel előtt.

Menyegzolap célcsoport - Kik olvassák ​​​​​​?

A Menyegzolap.hu oldalát 1,5 - 2 évvel az esküvő tervezett időpontja előtt felkeresik az esküvőjükre készülő párok, a portálon található tartalom miatt. A Menyegzolap.hu az esküvői szegmensben széleskörű tartalomszolgáltató oldalként funkcionál. Látogatóink lefedik a hazai esküvői célpiacot, egyszerre, egy adott időben 2 esküvői szezon párjait vonzzuk az oldalra és szolgáljuk ki tartalommal.

Naponta 2-3000 látogató fordul meg az oldalon, akik aktívan informálódnak, a tervezéshez és a szervezéshez szükséges információkat, inspirációkat, és az esküvőjükhöz szükséges szolgáltatásokat / szolgáltatókat  ismerik meg, választják ki. Éves szinten 800.000 látogatót szolgálunk ki tartalommal, esküvői témában fellelhető tervezési - szervezési információkkal, inspirációkkal, megmutatjunk az aktuális trendeket, újdonságokat és az esküvőhöz szükséges szolgáltatásokat, szolgáltatókat. Látogatóink 86,3%-a  organikusan, a kereső felől éri el oldalunkat, a széleskörű, speciális, esküvői információs tartalomnak köszönhető.

Szolgáltatása számára a tömeges célcsoport előtti megjelenés lehetőségét nyújtjuk, melyből folyamatosan üzleti elönyt tud kovácsolni. Ehhez a közösséghez tud csatlakozni, ahol egy piactéren találkozhat potenciális érdeklődőivel, leendő vásárlóival.


Igénybe vehető promóciós lehetőségek:

Egyszerűsített ajánlóprofil 

Részletes ajánlóprofil

Banner 

Szponzorált cikk

PR. cikk megjelentetése

Nyitóoldali kiemelt megjelenés

Professional csomag megjelenés

KapcsolatfelvételHa egyedi igénye van, kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérés

menyegzolap.hu