Jelentős vásárlóerővel
bíró célközönség
Költséghatékony
megjelenés
Ismertség
továbbajánlások

Minden együtt, amire szüksége van, hogy hatékonyan érje el
potenciális célközönségét!

Összekötjük a szolgáltatását, ajánlatát a szolgáltatót kereső párokkal!

Menyegzolap.hu
„Ahol az esküvői álmok valóra válnak...”
 

Magas látogatottság

A hazai esküvőre készülőket kiemelkedően magas számban elérő oldal

Célcsoport elérés

2 éven belül esküvőjükre készülő párok, menyasszonyok

Költséghatékony hirdetések

Korszerű és megtérülő promóciós eszközök

Reszponzív megjelenés

Az oldal rugalmasan igazodik az asztali számítógép monitorjától a mobiltelefonig 


Célcsoport
Hazánkban az esküvőjükre készülők célcsoportja rendkívül specifikus, egyedi igényekkel és jelentős vásárlói potenciállal rendelkező célközönség  - többnyire városban lakó 20-45 év közötti, elsősorban női közönség  - viszont tömegesen, egyszerre egy adott helyen nagyon nehéz elérni őket. Márkaismertséget építettünk ki az évről–évre egyre népesebb táború, esküvőjére készülő párok körében és napjainkban már lefedjük a hazai potenciális esküvői célpiacot. Magyarországon 1 év alatt több mint 50.000 házasság kötődik, házasságkötések száma évről-évre folyamatosan emelkedik.


A Menyegzolapról
A Menyegzolap.hu 2010. évben indult azzal a céllal, hogy a házasulandóknak széleskörű és minőségi tartalmat nyújtson a hazánkban elaprózódozott esküvői tartalmak között. Magyarország vezető esküvői portálja vagyunk a többi esküvői témájú weboldal néhány ezres látogatottságát tekintve portálunk havi 35-55 ezer fős elérésével. Egyedülálló és széleskörű, a könnyed használhatóság érdekében tematika szerint rovatokba rendezett tartalmaink, inspirációs anyagaink az esküvőjükre készülő pároknak széleskörű segítséget kínál a szervezéshez. Szolgáltatói adatbázisunkban, melyet folyamatosan bővítünk, területi és szolgáltatói kategória szerinti keresővel is segítjük a szolgáltatásokat kereső párokat, így célzottan kereshetnek rá különböző esküvőhöz szükséges szolgáltatókra, szolgáltatásokra. Partnereink számára hiánypótló szerepet kívánunk betölteni a potenciális vásárlókhoz való tömeges eljutásban és az értékesítési folyamat elősegítésében. A tartalom folyamatosan frissül, bővül, bemutatjuk az új trendeket és számos nagy érdeklődésre számot tartó témával jelentkezünk, ezzel jelentősen hozzájárulva a portál magas látogatottságának a megtartásához.
 

     
 
  • Elege van már abból, hogy sokat költ a honlapjára, különböző hirdetésekre, és mégsem éri el nagy számban az esküvőjükre készülő párokat?
  • Unja, hogy még mindig nem folyamatosak a megkeresések?
  • Tanácstalanul áll, mert nem tudja hogy melyik platformot válassza, ahol valóban magas számban éri el a minőségi érdeklődőket?
  • Irigykedve nézi azokat, akiknek folyamatos megkeresései, ajánlatkérései és foglalásai vannak?
 
     


Napjainkban az Ön vásárlóközönségének 95%-a először az interneten tájékozódik, informálódik a tényleges kapcsolatfelvétel, a vásárlás előtt. Látogatottságunkat tekintve lefedjük a hazai esküvői célpiacot. Azok a párok, akik 25 főtől nagyobb, akár több száz fős vendéglétszámú esküvőt terveznek, oldalunkon tájékozódnak, inspirálódnak, megismerik a legújabb trendeket, a különböző szolgáltatásokat és szolgáltatókat választanak ki az esküvőjükhöz. Látogatóink 86,3%-a a kereső felől, organikusan éri el oldalunkat a széleskörű és folyamatosan bővülő esküvői tartalomnak köszönhetően. A párok az esküvő tervezett időpontja előtt 1,5 - 2 évvel keresik fel az oldalunkat, melyet a "Nagy napig" folyamatosan látogatnak, a számukra hasznos tartalom miatt.
 

     
 
  • Szeretné tudni, hogyan érheti el potenciális vásárlójelöljeit kiugróan magas számban?
  • Vágyik arra, hogy vásárlói szándékkal rendelkező érdeklődői legyenek?
  • Örülne, ha nagy ismertségre is szert tenne az esküvői piacon?
  • Boldoggá tenné, ha akár egy megrendelés összegének a befektetésével 1 teljes éven át kínálata folyamatosan jelen lenne az esküvői piactéren, ahol a vásárlói szándékkal rendelkező párok tömegesen ismerik meg és érhetik el a szolgáltatását, és ráadásul a beérkező foglalások után még jutalékot sem kell fizetnie?
 
     


Mindezt elérheti folyamatosan, már 55.200 Ft éves díjért vagy választhat akár féléves vagy negyedéves díjfizetési ciklust is!

Igen, jól látja, ezért az összegért tömeges célcsoport elérést kap, kínálatát folyamatosan elérik a szolgáltatást kereső párok, minőségi érdeklődőket generál és a foglalások, megrendelések után jutalékot sem kell ezen felül fizetnie. Az árat ÁFA nem terheli! 
 

A linkre kattintva nézze meg az ajánlatot és válassza ki az igényének megfelelő szolgáltatást!
 

Professional szolgáltatáscsomag

Szponzorált cikk - natív hirdetés csomag

Szolgáltatói kínálat megjelenítése

Nyitóoldali kiemelt megjelenés

Nyereményjáték megjelenés

PR. cikk megjelenés 


Amennyiben bővebb információra van szüksége a szolgáltatásainkkal
kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel


 

Amennyiben egyedi elképzelése van, kérjen egyedi ajánlatot!
Ajánlatkérés


Tanácstalan? Igényeljen konzultációt!
Konzultáció igénylés

 

menyegzolap.hu