Jelentős vásárlóerővel
bíró célközönség
Költséghatékony
megjelenés
Ismertség
továbbajánlások

Minden együtt, amire szüksége van, hogy hatékonyan érje el
potenciális célközönségét!

Összekötjük a szolgáltatását, ajánlatát a szolgáltatót kereső párokkal!

Menyegzolap.hu
Ahol az esküvő álmok valóra válnak, ahol az esküvőjükre készülő párok és a szolgáltatók egymásra találnak.

A portál az esküvő tervezésétől a tökéletesen megvalósított „Nagy napig” végigkalauzolja a párokat, menyasszonyokat a szervezés teljes folyamatán. Az esküvő minden momentumát, lehetőségét felölelő szakértői információs anyagok, széleskörű inspirációk, változatos tartalom és nyereményjátékok segítik a szervezés útvesztőjében eligazodni akaró, tökéletes esküvőre vágyó párokat.

A portál márkaismertséget épített ki az évről–évre egyre népesebb táború esküvőjükre készülők körében, akik aktívan tájékozódnak portálunkon és milliós összegekről hoznak felelős vásárlói döntéseket. Elérhetővé tesszük szolgáltatását, ajánlatát azon párok előtt, akik olyan szolgáltatást keresnek, amilyet Önök is nyújtanak.

Akár, már havi 1.850 Ft–tól szolgáltatásának, ajánlatának költséghatékony megjelenése, előfizetőként éves, féléves vagy negyedéves díjfizetési ciklusban. Ezen felül egyedi megjelenési lehetőségeket is adunk igénye szerint, legyen az PR. cikk, szponzoráció, nyereményjáték, videós megjelenés vagy dinamikusan növekvő közösségi oldalainkra kihelyezett poszt, esemény…

Az ajánlat, amit megmutatunk a szolgáltatót kereső pároknak, az Ön ajánlata is lehet! Nézze meg a lehetőségeket és válasszon!

Néhány vélemény azoktól, akik bizalmat szavaztak nekünk »


  Ha Ön is szeretné megjeleníteni szolgáltatását, ajánlatát, töltse ki az űrlapot!
Az űrlap beérkezését követően kollegánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Űrlap kitöltése


Ha egyedi igénye van, az alábbi űrlapon kérhet ajánlatot egyedi elképzelésére!

Ajánlatkérés


Vegye fel velünk a kapcsolatot »

menyegzolap.hu