Jelentős vásárlóerővel
bíró célközönség
Költséghatékony
megjelenés
Ismertség
továbbajánlások

Minden együtt, amire szüksége van, hogy hatékonyan érje el
potenciális célközönségét!

Összekötjük a szolgáltatását, ajánlatát a szolgáltatót kereső párokkal!

Menyegzolap.hu
„Ahol az esküvői álmok valóra válnak...”

Magas látogatottság
A hazai esküvőre készülőket kiemelkedően magas számban elérő oldal

Célcsoport elérés
A 2 éven belül esküvőjükre készülő párok, menyasszonyok

Költséghatékony hirdetések
Korszerű és megtérülő promóciós eszközök

Reszponzív megjelenés
Az oldal rugalmasan igazodik az asztali számítógép monitorjától a mobiltelefonig 


Célcsoport
Hazánkban az esküvőjükre készülők célcsoportja rendkívül specifikus, egyedi igényekkel és jelentős vásárlói potenciállal rendelkező célközönség  - többnyire városban lakó 20-45 év közötti, elsősorban női közönség  - tömegesen, egyszerre egy adott helyen viszont nagyon nehéz elérni őket. Az elmúlt 10 év alatt márkaismertséget építettünk ki az évről–évre egyre népesebb táború, esküvőjére készülő párok körében és ma már lefedjük a hazai potenciális esküvői célpiacot. Magyarországon előző évben 1 év alatt 65.300 házasság kötődött, a házasságkötések száma évről-évre folyamatosan emelkedik, melyet a Menyegzolap.hu követ látogatószámban. A házasságkötésekre tekintetében az országos és a részletes területi megoszlásra vonatkozó KSH statisztikai adatok ITT a linkre kattintva tekinthetők meg. 

A Menyegzolapról

A Menyegzolap.hu  magyar tulajdonosi háttérrel 2010. évben azzal a céllal indult, hogy a hazánkban házasságot kötő, és az azt követő esküvői fogadást tervező pároknak széleskörű és minőségi tartalmat nyújtson. A portál a havi 35-55 ezer fős célcsoport elérésével ma Magyarország egyik vezető esküvői portáljává nőtte ki magát és a minőségi tartalomszolgáltatás mellett az esküvői piacon összekapcsolja a keresletet a kínálattal. A széleskörű és informatív tartalom a könnyed használhatóság érdekében tematika szerint rovatokba rendezve, az inspirációs galériák pedig témakörök szerint besorolva kínálják a hatékony segítséget az esküvőjükre készülő pároknak a tervezés és a szervezés folyamatában. Szolgáltatói adatbázisban, melyet folyamatosan bővítünk, területi és szolgáltatói kategória szerinti szűrővel, keresővel is segítjük a szolgáltatást kereső párokat, így célzottan kereshetnek rá különböző esküvőhöz szükséges szolgáltatásokra, szolgáltatókra. Hiánypótló szerepet töltünk be a potenciális érdeklődőkhöz történő tömeges eljutással.  A tartalom folyamatosan frissül és bővül, bemutatjuk az új trendeket és számos nagy érdeklődésre számot tartó témával jelentkezünk az esküvői témakörben, ezzel jelentősen hozzájárulva a portál magas látogatottságának a megőrzéséhez.

Napjainkban a vásárlóközönség az interneten tájékozódik, informálódik először a tényleges kapcsolatfelvétel előtt. A párok az esküvő tervezett időpontja előtt 1,5 - 2 évvel keresik fel a Menyegzolap.hu-t a számukra rendkívül hasznos tartalom miatt. Azok a párok, akik 25 főtől nagyobb, akár több száz fős vendéglétszámú esküvőt terveznek, tájékozódnak, inspirálódnak és megismerhetik az esküvőjükhöz szükséges szolgáltatásokat és szolgáltatókat oldalunkon. 

 
  Mit nyerhetsz a megjelenés által  
 
  • Tömegesen érheted el azokat a párokat, akik esküvőjükre készülnek és keresik a szükséges szolgáltatásokat, szolgáltatókat az esküvő kivitelezéséhez.
  • Nincs közvetítői jutalék, a párok, az érdeklődők, a megrendelők közvetlenül tudják a kapcsolatot felvenni a vállalkozással, közvetlenül veled szerződhetnek.
  • A vállalkozáshoz eljutnak azok a párok, akik valóban potenciális érdeklődők, lehetséges vásárlójelöltek.
  • A párok keresési találatainál korlátlan számú megyei / országos szintű megjelenítés.
  • Könnyedén találják meg a kínált szolgáltatást a potenciális érdeklődők.
  • A Menyegzolap esküvői csicsergő 2020-2022 FB zárt csoporthoz való csatlakozás lehetősége, közvetlen kapcsolatfelvételi és ajánlatadási lehetőséggel, messenger kapcsolattal az esküvőjét szervező csoporttagokhoz, Optimum kínálattól kezdődően
  • Országosan is fel tudod hívni a kínálatra az érdeklődők figyelmét.
  • Költséghatékonyan ismertetheted meg kínálatod nagy volumenben a potenciális célközönséggel
  • Ismertséged folyamatosan növekszik az esküvői célpiacon.
 
     

Az ajánlatban közzétett árakat ÁFA nem terheli! 
 

Tekintsd meg ajánlatot és válasszd ki a számodra megfelelőt!
 

Tartalomszponzoráció 

 Szolgáltatói kínálat  Prémium - Haladó - Kezdő  

 Nyitóoldali kiemelt megjelenés 

 Nyereményjáték megjelenés

PR. cikk megjelenés

Ingyenes kínálat

Akciós kínálat

Kiegészítő szolgáltatás


Amennyiben bővebb információra van szükséged a szolgáltatással
kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel

 

Amennyiben egyedi elképzelésed van, kérj egyedi ajánlatot!
Ajánlatkérés


Tanácstalan vagy, hogy számodra melyik a leghatékonyabb? Igényelj konzultációt!
Konzultáció igénylés


 

menyegzolap.hu