Jelentős vásárlóerővel
bíró célközönség
Költséghatékony
megjelenés
Ismertség
továbbajánlások

Minden együtt, amire szüksége van, hogy hatékonyan érje el
potenciális célközönségét!

Összekötjük a szolgáltatását, ajánlatát a szolgáltatót kereső párokkal!

Menyegzolap.hu
„Ahol az esküvői álmok valóra válnak...”

Az esküvő különleges ünnepi esemény, minden egybekelő párnak élete egyik legfontosabb napja, ezért külön kiemelt figyelmet fordít annak megtervezésére és megszervezésére. Az esküvőjükre készülők célcsoportja nagyon specifikus szegmens, egyedi igényekkel, elképzeléssel és jelentős vásárlói potenciállal, nagy volumenű költéssel, tömegesen viszont nagyon nehéz elérni őket. Ezt a tömeges elérést nyújta vállalkozása számára online piacterén a Menyegzolap.huA portál márkaismertséget épített ki az évről–évre egyre népesebb táború, esküvőjére készülő párok körében. Napjainkban az Ön esküvői vásárlóközönségének a 95%-a először az interneten tájékozódik, informálódik.


Menyegzolap célcsoport - Kik olvassák​​​​​​?

A Menyegzolap.hu esküvői portálon naponta 2-3000 potenciális érdeklődő informálódik, inspirálódik aktívan, akik már az esküvő tervezett időpontja előtt 1,5 - 2 évvel felkeresik az oldalt és esküvőjük napjáig folyamatosan látogatják a Menyegzolap.hu portált. Az esküvő megtervezéséhez és a szervezéshez kapcsolódó információkat, tippeket, az új trendeket, az esküvőhöz kapcsolódó újdonságokat és különlegességeket ismerik meg, ötleteket meríthetnek a széleskörű inspirációs tartalomból és az "Inspirációs galériák"-ban képileg is inspirálódhatnak, ötleteket gyűjthetnek esküvőjük megtervezéséhez... Látogatóink 86,3%-a  organikusan, a kereső felől éri el oldalunkat, mely a széleskörű, esküvő specifikus és folyamatosan bővülő tartalomnak köszönhető.

A házasságkötések száma évről-évre emelkedik, egy folyamatosan növekvő piacról van szó, melyet portálunk évről-évre követ látogatószámban. Évente hazánkban 50.000 házasság köttetik meg, a házasságkötésekre vonatkozó, országos és részletes megoszlást, a KSH statisztikai adatokat ITT a linkre kattintva tekintheti meg. 

A pároknak szükségük van szolgáltatókra esküvőjük kivitelezéséhez, ha szolgáltatóként jelen van kínálatata az oldalon a párok előtt, akkor könnyedén és folyamatosan tudja bevonzani azokat a potenciális és minőségi érdeklődőket, akik vásárlási, megrendelési szándékkal  veszik fel a kapcsolatot vállalkozásával. Kérje megjelenését!

Ha speciális, egyedi igénye van, kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérés

 

Igényeljen konzultációt!

Konzultáció igénylés

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel

 

menyegzolap.hu