Érje el az Ön szolgáltatását a legtöbb potenciális vásárlója
Építse fel tudatosan piacra lépését, pozícióját az esküvői iparágban
Szerezze meg Ön a lehető legnagyobb ismertséget és a legtöbb megrendelést

Minden, amire szüksége van, hogy hatékonyan elérje leendő vásárlóit!

Összekötjük minden szolgáltató partnerünket a legtöbb hazai párral, akik éppen esküvőjükhöz keresik és választják ki a szolgáltatóikat, a leghatékonyabb promóciós eszközök segítségével!

Menyegzolap.hu Az esküvői vásárlások döntéshozóit megcélzó magazinos megjelenésű női esküvői portál, amely olyan környezetet biztosít, ami lehetőséget kínál a főként 25-44 éves, AB státuszú, elsősorban esküvőjét szervező és tervező, városlakó, női korosztály hatékony megszólítására. Az újításoknak, a széleskörű és minőségi tartalomnak, a kiegészítő lehetőségeknek, a portálon bemutatott és ajánlott szolgáltatói kör szűrésének köszönhetően a "minőségi" olvasók és a fizetőképes vásárlói kör elérését nyújtja.

Kiemelkedő látogatottság

Portálunk minden hazai esküvőjét szervező és tervező nőt elér az internetezők körében. Jelen időszakban, évben az aktuálisan esküvőjükre készülőket, és a követő évi esküvői szezonban házasságot kötni készülő menyasszonyokat egy időben szolgáljuk ki tartalommal és tanácsadással, szolgáltatók ajánlásával, bemutatásával.

Átlagosan havi több mint 77.000 látogatónk lefedi a teljes hazai esküvői célpiacot és nagyobb célirányos olvasóközönséget fed le az esküvőjükre készülők körében, mint bármelyik magyarországi, esküvői témájú online weboldal vagy nyomtatott esküvői magazin.

Statisztikáink és tapasztalatunk alapján az elmúlt években az online média kiemelkedő növekedést produkált az elérés szempontjából. A világ hatalmas digitális átalakuláson megy át, jelenleg a világot áthatják a digitális, online megoldások. Amíg 2000-ben nagyjából 361 millió ember volt jelen az online térben világszerte, addig 2014-ben ez a szám már több mint hárommilliárd. Ez 764%-os növekedést jelent. Az internetezők átlagosan 1900 percet töltenek el a hálózaton havonta, ez több mint 30 óra. A vásárlások, a vásárlói döntések meghozatala előtt információforrásként szinte kivétel nélkül először az internethez fordulnak az emberek. Amíg a nyomtatott termékek értékesített példányszáma és ezáltal a célcsoport elérése csökkent, addig anyaportálunk a Menyegzolap.hu látogatószáma folyamatosan figyelemreméltóan növekedett. A teljes piaci elérés mellett a konkrét megcélozhatóság, a költséghatékonyság és a kampányok által hozott eredmények is alapvető érvek a portál mellett.

Potenciális célközönségének teljes körű elérése hatalmas piaci lehetőséget jelent Önnek!

*forrás: Google Analytics
A 2015-ös évben a KSH adatai alapján Magyarország területén összesen 46.137 házasságkötés történt, Az esküvők száma kis mértékben évről-évre emelkedik, előző évhez képest 2015-ben 19%-kal többen kötöttek házasságot hazánkban,

2016. III. negyedévéig Magyarország területén összesen 42.459 házasságkötés történt. Ha figyelembe vesszük az első negyedév alatt megkötött házasságok számát - 6563 - országosan és ezt hozzáadjuk a III. negyedéves KHS által kiadott adathoz, - 52.700 házasságkötés - akkor láthatjuk, hogy előző évhez képest ismét emelkedett a házasságkötések száma Magyarországon.

Részletes statisztikai adatokat a házasságkötésekre vonatkozóan ITT vagy a képre kattintva tekintheti meg.


Piacvezető olvasottság

Az esküvő témakörén belül széleskörű és egyedülálló tartalomnak, a folyamatos tartalomfejlesztésnek, a kiegészítő lehetőségeknek, látogatónk igényeire való maximális odafigyelésnek köszönhetően minőségi, AB státuszú olvasótábort építettünk ki, akik aktívak, felelős vásárlói döntéseket hoznak, előnyben részesítik a magas minőséget, fontos számukra az információk széleskörű, naprakész elérhetősége, az elegáns, harmonikus megjelenés és a kivitelezéshez ajánlott szolgáltatók megbízhatósága. Hazánkban a Menyegzolap.hu az egyetlen olyan esküvői témájú weboldal, amely nem csak kiragad egy-egy témát az esküvőhöz kapcsolódva mint pl.: esküvői ruha, helyszín, leánybúcsú... hanem azt teljes körűen, mindenre kiterjedően látogatónk és szolgáltató partnereink igényeire való maximális odafigyeléssel felöleli és naprakészen kezeli. Biztonságot és egyfajta garanciát jelent az esküvőjét szervező és tervező olvasóink számára az, hogy a portálon az esküvő kivitelezéséhez bemutatott és ajánlott szolgáltatói kör az országban egyedüliként, előzetes minőségi szűrésen megy keresztül. Ezáltal olvasóink a hazai legnívósabb szolgáltatókkal teremthetnek kapcsolatot, ismerhetik meg őket, rendelhetik meg szolgáltatásaikat.

A folyamatosan magas színvonalú, esküvő szempontjából teljes körű tartalomgenerálás eredményeképpen a hazai piacvezető esküvői site-ok körében a Menyegzolap.hu portálon a legmagasabb az 1 főre jutó oldalletöltés, előző évben (2016) ez 19.000.000 fölött volt. Ez a mutatószám a sikeres hirdetés szempontjából egy fontos tényező, hiszen a szolgáltató promóciós üzenetének hatékony célba juttatásához a célközönségének, fogyasztóinak minél többször kell találkoznia a kampánnyal ahhoz, hogy az rögzüljön, érzelmet és cselekvést váltson ki. Mindemellett olyan környezetet biztosítunk, ahol az olvasóinkat érő reklámzaj a nullához közelít, ezzel szolgáltatóink promócióinak a hatékonyságot növeljük.
Dinamikus fejlődés

A portál specializáltságából, az esküvőn belüli széleskörű tematikájából adódóan hatékonyan éri el azokat a nőket ebben a piaci szegmensben, akik jelentős vásárlói költéseket és az ehhez szükséges döntéseket meghozzák. A nem mindennapi újításoknak, a minőségi tartalomnak köszönhetően látogatóink száma megduplázódott az elmúlt évekhez képest.

Törekszünk az egyediségre és olyan kiegészítő lehetőségeket is biztosítunk, mint pl. az online letölthető tematikus elrendezésű digitális esküvői könyvek, Esküvői Biblia, Nagy menyasszonyi ruha kalauz, Esküvői Szépségápolási Biblia, mely a mai magyar esküvői témájú weboldalak között egyedülálló.

A Menyegzolap.hu portál az esküvő megtervezésében hű társa az esküvőjüket tervezőknek, segítségükre van ötletekkel, inspirációs képekkel, információkkal. Ezt követően végig kalauzolja a párokat az esküvő szervezési folyamatán, "fogja a kezüket", részletekre, lépésekre bontva minden egyes szervezési feladatot, megmutatva és ajánlva számukra az ideális esküvői szolgáltatásokat és a megbízható szolgáltatókat, hogy valóban minden tökéletes legyen a "Nagy napon"! Ha elakadnak bárhol a folyamatban, akkor felvehetik velünk a kapcsolatot, ahol személyes tanácsadással is segítjük őket.

A tervezéshez az információkat "Információk a szervezéshez" menüpont alatt található rovatokban találják meg. Esküvőjük megtervezéséhez és a kivitelezéshez információt tudnak gyűjteni, kiválasztva az esküvő témaköréhez tartozó, éppen őket érdeklő témát / rovatot. Elmélyülhetnek az adott témával kapcsolatos fontos tudnivalókban, ötletekben, tippekben, javaslatokban, megismerhetik az új trendeket és ha van szervezési buktatója az adott területnek, akkor külön információs anyag hívja fel a figyelmüket erre is!

Az esküvő megtervezéséhez nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak számukra a rovatokban, adott témakörben az információs anyagokban illusztrációként bemutatott képek, galériák, videók, melyek külön kategóriákba szedve az "Inspirációs galériák" menüpontban még nagyobb kínálatban állnak rendelkezésükre, elősegítve a könnyebb tervezést. Inspirálódhatnak, kiválogathatják és összerakhatják a vágyod esküvőt képekben, miből milyet szeretnének a saját esküvőjükre...

Ha kész van a tervezés, jöhet a dolog oroszlánrésze, az esküvő megszervezése! A megtervezett esküvőhöz az ideális esküvői szolgáltatásokat és a megbízható szolgáltatókat az "Esküvői szolgáltatások" menüpont alatt tudják megismerni, kiválasztani, felvenni a kapcsolatot a kiválasztott szolgáltatóval és megrendelni tőle a szükséges szolgáltatást az esküvőjükhöz.


Tegye sikeresebbé cégét a Menyegzőlap portálon való szereplésével!

Hozza létre megjelenését/hirdetését, hogy könnyen megtalálják azok a házasulandó párok, akiknek éppen az Ön szolgáltatására van szükségük. A sikeres üzlet kialakításához és folyamatosan hatékony működtetéséhez a megfelelő helyen kell lenni a megfelelő időben.


A Menyegzőlapot a házasulandók/esküvőjükre készülő párok két fő okból keresik fel:

 • Amikor szolgáltatót keresnek, akitől megrendelik az esküvőjükhöz nélkülözhetetlen szolgáltatásokat.
 • Amikor esküvőjük tervezéséhez és szervezéséhez az információkat, tudnivalókat, segítséget, inspirációkat gyűjtik le.


Egyéb információ

Szerződéseink határozatlan idejűek, mely bármikor, bármelyik fél részéről 30 napos felmondási határidővel felmondható, írásban, cégszerűen a másik Félhez intézett egyoldalú nyilatkozattal.
Lehetőség van határozott idejű szerződéskötésre is, ez a megadott lejárati napon megszűnik, szerződését újrakötni a mindenkori aktuális médiaajánlat feltételei és díjszabása alapján teheti meg.

Árgarancia:
Határozatlan idejű szerződések esetében amíg él a szerződés, határidőben díjjal rendezett, garantáljuk a megrendeléskori árat a kiválasztott díjfizetési ciklusra, így az Ön szerződését nem érinti egy időközbeni esetleges áremelkedés.

Exkluzív Üzleti Klub:
Kedvezményes Klubtagár igénybevételéhez csatlakozzon a Szolgáltatók üzleti klubjához!
* A klubtagság előnyeiről bővebben a linkre kattintva tájékozódhat: Exkluzív Üzleti Klub

Fizetési könnyítési lehetőségek:
Halasztott fizetési határidő / részletfizetés halasztott ütemezésben, jóváhagyás esetén. Kérjen bővebb információt e-mailben a feltételekről!

Megrendelés menete:
A kiválasztott lehetőségnél kattintson a megrendelem gombra, az űrlapon válassza ki a kategóriát/kategóriákat, melyben szeretne jelen lenni, töltse ki a kért adatokat és küldje el megrendelését. Az űrlap beérkezését követően 48 órán belül felvesszük a kapcsolatot Önnel, megküldjük az anyagleadási információkat, a megrendelési formulát és a szolgáltatási díj összegéről a számlát.Az Ön vállalkozása számára hazánkban a legnagyobb célcsoport elérést a Menyegzolap.hu biztosítja!

Számos lehetőséget biztosítunk, hogy vállalkozása több
érdeklődőt vonzzon be és megtöbbszörözze árbevételét!

Hogyan?

Egy díj és kötelezettségmentes konzultáción szakértő munkatársunk felméri az Ön igényeit, átbeszélik aktuális problémáját, melyre Ön a megoldást keresi. A konkrét helyzetfelmérést követően, szakértőnk a leghatékonyabb megoldásra tesz személyre szabott javaslatot vállalkozásának. Jelentkezzen be konzultációra!Standard szolgáltatás

Azoknak ajánljuk, akik teret akarnak nyerni az esküvői piacon, biztos "szeletet akarnak a tortából" és ezért hajlandóak tenni is!

 • Szolgáltatása jelen van a teljes magyar esküvői célpiac előtt, akik olyan szolgáltatást keresnek esküvőjükhöz, amilyen Ön is nyújt 
 • A szolgáltatáscsomag által generált célirányos potenciális érdeklődőinél rövidebb idő alatt jut el a megrendelésig, foglalásig
 • Ismertebbé válik vállalkozása az esküvői szegmensben
 • Javulás az érdeklődőből  - vásárló statisztikájában
 • Több ponteciális, konkrét érdeklődő
 • Marketing költségek optimalizálása
 • Nyugodtabb üzletmenet
 • Gyors visszatérülés
 • Fejlődési lehetőség
 • Ügyfélszolgálat

​Menyegzolap.hu hazánkban a legkedveltebb a párok között a hasonló témájú esküvői weboldalak között. Látogatottságunk átfogja a teljes magyarországi házasságkötések számát. Részletes információkat, analitikát, olvasottsági, látogatottsági adatokat a portálról a Portál ismertetőben és médiaajánlat aloldalon biztosítjuk, melyet a linkekre kattintva tud megtekinteni. Számunkra az is nagyon fontos, mit mondanak rólunk Partnereink, számít a véleményük és megelégedettségükért dolgozunk.

kérem az ajánlatot

Start szolgáltatás

Azoknak ajáljuk, akik szeretnének belépni az esküvői piacra, szeretnének potenciális érdeklődőket és mindezt kisebb volumenű költés mellett!

 • Szolgáltatása jelen van a teljes magyar esküvői célpiac előtt, akik olyan szolgáltatást keresnek esküvőjükhöz, amilyen Ön is nyújt 
 • A szolgáltatáscsomag által generált célirányos potenciális érdeklődőinél rövidebb idő alatt jut el a megrendelésig, foglalásig
 • Ismertebbé válik vállalkozása az esküvői szegmensben
 • Marketing költségek minimalizálása
 • Több ponteciális, konkrét érdeklődő
 • Gyors visszatérülés
 • Ügyfélszolgálat

​Menyegzolap.hu hazánkban a legkedveltebb a párok között a hasonló témájú esküvői weboldalak között. Látogatottságunk átfogja a teljes magyarországi házasságkötések számát. Részletes információkat, analitikát, olvasottsági, látogatottsági adatokat a portálról a Portál ismertetőben és médiaajánlat aloldalon biztosítjuk, melyet a linkekre kattintva tud megtekinteni. Számunkra az is nagyon fontos, mit mondanak rólunk Partnereink, számít a véleményük és megelégedettségükért dolgozunk.

kérem az ajánlatot

Professional szolgáltatáscsomag

Azoknak ajánljuk, akik professzionális megoldásokban, nagyban gondolkoznak, piacvezetőként fejlődni akarnak, mernek nagyot álmodni és tesznek is ennek elérésért!

 • Egyszerre, egy időben több különböző szolgáltatói területen lévő szolgáltatását vagy termékét sikeresen bevezetjük az esküvői piacra
 • Már az esküvő tervezési fázisban is potenciális érdeklődőket generálunk szolgáltatása számára
 • A Profession szolgáltatáscsomag nyújtotta előnyök biztosítják, hogy a kiválasztott szolgáltatói területen az Ön vállalkozása valóban kivegye azt a nagy volumenű költést, mely jellemző az esküvők esetében
 • Eredményesen profitál a szolgáltatáscsomag segítségével, amikor a tényleges szevezési fázisban a szolgáltatókat választják ki a párok és rendelik meg a szolgáltatásokat
 • A kiválasztott szolgáltatói területen a teljes magyarországi esküvői szegmenst, minden potenciális vásárlójelöltet elér a csomag által
 • A szolgáltatáscsomag által generált célirányos potenciális érdeklődőinél rövidebb idő alatt jut el a megrendelésig, foglalásig
 • Vállalkozásának pozíciója saját szolgáltatási területén jelentősen erősödik
 • Versenyelőny, ha az esküvői piacon szeretne teret hódítani
 • Ismertebbé válik vállalkozása az esküvői szegmensben
 • Javulás az érdeklődőből  - vásárló statisztikájában
 • Alkudozásmentes üzletkötések, megrendelések
 • Marketing költségek optimalizálása
 • Kampánytanácsadás, kampányfigyelés
 • Nyugodtabb üzletmenet
 • Gyors visszatérülés
 • Tervezhető fejlődés
 • Szakértői segítség
 • Egyedi modulok
 • Ügyfélszolgálat
 • Több idő, amit szeretteinek, hobbijának szentelhet

​Menyegzolap.hu hazánkban a legkedveltebb a párok között a hasonló témájú esküvői weboldalak között. Látogatottságunk átfogja a teljes magyarországi házasságkötések számát. Részletes információkat, analitikát, olvasottsági, látogatottsági adatokat a portálról a Portál ismertetőben és médiaajánlat aloldalon biztosítjuk, melyet a linkekre kattintva tud megtekinteni. Számunkra az is nagyon fontos, mit mondanak rólunk Partnereink, számít a véleményük és megelégedettségükért dolgozunk.

kérem az ajánlatot

PR. anyagban opciós lehetőség

Adatgyűjtő, regisztrációs, időpontra bejelentkező vagy foglalási FORM lefejlesztése és megjelenítése a PR cikkben. Kizárólag a Menyegzolap.hu Portálon megrendelt, ott megjelenő cikkekhez rendelhető opcióként. 

kérem az ajánlatot

PR. megjelenés

Szolgáltatásáról, termékéről szöveges információ, bemutató, igényfelkeltő anyag, melyet lehetősége van fotókkal és videóval illusztrálni is. Az anyag a kiválasztott rovatban jelenik meg, ahol az esküvőjükre készülő párok olvassák.

kérem az ajánlatot

Banner megoldások

A Portál jobb oldali hasábjában a kiválasztott rovatban fenntartott bannerhelyeken véletlenszerűen váltakozva jelenik meg. A banner a hirdető honlapjára mutat. Főoldali opció felár ellenében. 

kérem az ajánlatot

Cikkszponzoráció

Témához kapcsolódó tartalmú szerkesztőségi információs PR. cikkben szolgáltatása, terméke, tevékenysége kiajánlása. Showroom megjelenítése. PR. cikkszponzoráció megjelenítése az adott rovatban. 

kérem az ajánlatot

Nyereményjáték megjelenés

A nyereményjáték interaktív, rendkívül magas érdeklődést és nagy visszhangot generáló promóciós eszköz, mert játszani és nyerni mindenki szeret. 

kérem az ajánlatot

Showroom megjelenés

Saját Showroom a tevékenységnek megfelelő kategóriában a menyasszonyok által különösen kedvelt Inspirációs képgalériában, mely inspirációként is működik, ahol a mintaként szolgáló képekből a menyasszonyok összeválogatják megálmodott esküvőjüket, milyen színvilágot, milyen stílusú ruhát, milyen dekorációt, menyasszonyi csokrot, meghívót, tortát, stb… szeretnének látni a saját esküvőjükön.

kérem az ajánlatot

Social média poszt

Aktív szerep a közösségi médiában! Nem csak a Menyegzőlap.hu portálon követhetik figyelemmel a legújabb trendeket és a kiváló hazai szolgáltatókat leendő vásárlói, hanem Twitter, Google+ oldalainkon, illetve Facebook oldalainkon keresztül is! 

kérem az ajánlatot

Extra lehetőségek, opciók

Különdíj ellenében igénybe vehet egyéb különböző, olyan extra lehetőségeket, melyek megkönnyítik az Ön életét és még hatékonyabbá teszik megjelenését,  pl,  gördülékennyé teszik az alapanyagok összegyűjtését, leadását, a kreatívok (banner) elkészítését egy kézbe fogva időt, energiát megtakarítva ezzel Önnek.

kérem az ajánlatot

Az Ön vállalkozása lehet a következő sikertörténet

Mennyibe került Önnek az elmúlt 12 hónapban, hogy szolgáltatásunk nélkül volt jelen az esküvői piacon? Hány potenciális érdeklődőt és megrendelő jelölt nem jutott el vállalkozásához? Mennyi bevételtől esett el a cége? Mekkora stressztől kímélné meg magát, ha 100%-ban eljutnának Önhöz a potenciális érdeklődők, megrendelők? Mekkorát fejlődhetne a vállalkozása, ha megrendelőinek száma megnövekedne, árbevétele megtöbbszöröződne? A választ csak Ön tudja a kérdésekre.

Szakértőnk abban tudja segíteni vállalkozását, hogy a konzultáció során együtt megtalálják melyik szolgáltatás a legmegfelelőbb vállalkozása számára! Jelentkezzen be konzultációra!

Konzultáció és árajánlatkérés


Mit várhat a szolgáltatástól?

 • Potenciális érdeklődő szám drasztikus megnövekedése
 • Megrendelésszám megtöbbszöröződése
 • Árbevétel megnövekedése
 • Vállalkozása előtt fejlesztési lehetőségek nyílnak meg
 • Szakértői támogatottság
 • Marketing tanácsadás
 • Kampánytanácsadás
 • Kampányfigyelés
 • Egyedi modulok
 • Ügyfélszolgálat
 • A legkisebb vállalkozás is elindíthatja
 • Alacsony negyedéves díj 
 • Egyszeri nagy beruházási költségigény nélkül elindíthatja, rövid időn belül megtérülést eredményez
 • Szolgáltatásunkkal elérhetővé teszi céljai megvalósulását

 

menyegzolap.hu

A hely, ahol az idei év esküvői szerveződnek és következő év esküvői terveződnek...