Jelentős vásárlóerővel
bíró célközönség
Költséghatékony
megjelenés
Ismertség
továbbajánlások

Minden együtt, amire szüksége van, hogy hatékonyan érje el
potenciális célközönségét!

Összekötjük a szolgáltatását, ajánlatát a szolgáltatót kereső párokkal!

Menyegzolap.hu
„Ahol az esküvői álmok valóra válnak...”

Az esküvő különleges ünnepi esemény, minden egybekelő párnak élete egyik legfontosabb napja, ezért külön kiemelt figyelmet fordít annak megtervezésére és megszervezésére. Az esküvőjükre készülők célcsoportja nagyon specifikus szegmens, egyedi igényekkel, elképzeléssel és jelentős vásárlói potenciállal, nagy volumenű költéssel, tömegesen viszont nagyon nehéz elérni őket. Ezt a tömeges elérést nyújta vállalkozása számára online piacterén a Menyegzolap.hu. A portál márkaismertséget épített ki az évről–évre egyre népesebb táború, esküvőjére készülő párok körében. Napjainkban vásárlóközönségének 95%-a először az interneten tájékozódik, informálódik.


Menyegzolap célcsoport - Kik olvassák ​​​​​​?

A Menyegzolap.hu esküvői portálon 2-3000 potenciális érdeklődő van napi szinten, akik aktívan informálódnak és már az esküvő tervezett időpontja előtt 1,5 - 2 évvel felkeresik az oldalt.  Az esküvő megtervezéséhez és a szervezéshez kapcsolódó és szükséges információkat, trendeket, újdonságokat, stb. ismerik meg és ötleteket meríthetnek a széleskörű "Ispirációs galériák"-ban azok a menyasszonyok, párok is, akiknek szükségük van arra, hogy képileg is lássák azt az adott formát, színt, designt, lehetőséget...

A pároknak szükségük van adott szolgáltatókra az esküvőjük kivitelézéséhez, ha jelen van, ha szem előtt van a kínálatata szolgáltatóként, amikor a párok az esküvőjük megtervezésének és szervezésének fázisában aktívan informálódnak az oldalon, könnyedén és folyamatosan vonzhatja be a potenciális és minőségi érdeklődőket, akik valóban vásárlási, megrendelési szándékkal érkeznek vállalkozásához. 

Éves szinten 800.000 látogatót szolgálunk ki tartalommal, esküvői témában fellelhető széleskörű tervezési és a párok számára az esküvő megszervezését egyszerűbbé, könnyebbé és buktatóktól menetessé tévő információkkal, inspirációkkal, aktuális trendekkel, újdonságokkal... Látogatóink 86,3%-a  organikusan, a kereső felől éri el oldalunkat, mely a széleskörű, speciális és folyamatosan bővülő, frissülő esküvői információs tartalomnak köszönhető.

A házasságkötések száma évről-évre emelkedik, egy folyamatosan növekvő piacról van szó, melyet évről-évre követünk látogatószámban. Évente hazánkban 50.000 házasság köttetik meg, a házasságkötésekre vonatkozó, országos és részletes megoszlást, a KSH statisztikai adatokat ITT a linkre kattintva tekintheti meg. 


Több érdeklődőt szeretne? Több megrendelőt szeretne? Több foglalást szeretne? Hatékonyabb megjelenéseket szeretne? 

Igényelje az ingyenes konzultációt és tudja meg, mindezt hogyan!

Ingyenes konzultáció igénylésHa speciális, egyedi igénye van, kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérés

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel

 

menyegzolap.hu