Érje el az Ön szolgáltatását a legtöbb potenciális vásárlója
Építse fel tudatosan piacra lépését, pozícióját az esküvői iparágban
Szerezze meg Ön a lehető legnagyobb ismertséget és a legtöbb megrendelést

Minden, amire szüksége van, hogy hatékonyan elérje leendő vásárlóit!

Összekötjük minden szolgáltató partnerünket a legtöbb hazai párral, akik éppen esküvőjükhöz keresik és választják ki a szolgáltatóikat, a leghatékonyabb promóciós eszközök segítségével!

Menyegzolap.hu Az esküvői vásárlások döntéshozóit megcélzó magazinos megjelenésű női, esküvői portál, amely olyan környezetet biztosít, ami lehetőséget kínál a főként 25-44 éves, AB státuszú, elsősorban városlakó, esküvőjét tervező és szervező, női korosztály hatékony megszólítására. Az újításoknak, a széleskörű és minőségi tartalomnak, a kiegészítő lehetőségeknek, inspirációknak köszönhetően a "minőségi" olvasók és a fizetőképes vásárlói kör elérését nyújtja.

Potenciális célközönségének teljes körű elérése hatalmas piaci lehetőséget jelent Önnek!


Kiemelkedő látogatottság

Portálunk minden hazai esküvőjét szervező és tervező nőt elér az internetezők körében. Jelen időszakban, évben az aktuálisan esküvőjükre készülőket, és a követő évi esküvői szezonban házasságot kötni készülő menyasszonyokat egy időben szolgáljuk ki tartalommal és tanácsadással, szolgáltatók ajánlásával, bemutatásával.

A Menyegzolap.hu lefedi a teljes hazai esküvői célpiacot, széleskörű, az esküvői trendet követő tartalma és struktúrája kiemelkedő látogatottságot produkál, nagyobb célirányos olvasóközönséget fed le az esküvőjükre készülők körében, mint bármelyik magyarországi, esküvői témájú online weboldal vagy nyomtatott esküvői magazin.

Statisztikáink és tapasztalatunk alapján az elmúlt években az online média kiemelkedő növekedést produkált az elérés szempontjából. A világ hatalmas digitális átalakuláson megy át, jelenleg a világot áthatják a digitális, online megoldások. Amíg 2000-ben nagyjából 361 millió ember volt jelen az online térben világszerte, addig 2014-ben ez a szám már több mint hárommilliárd. Ez 764%-os növekedést jelent. Az internetezők átlagosan 1900 percet töltenek el a hálózaton havonta, ez több mint 30 óra. A vásárlások, a vásárlói döntések meghozatala előtt információforrásként szinte kivétel nélkül először az internethez fordulnak az emberek. Amíg a nyomtatott termékek értékesített példányszáma és ezáltal a célcsoport elérése csökkent, addig anyaportálunk a Menyegzolap.hu látogatószáma folyamatosan figyelemreméltóan növekedett. A teljes piaci elérés mellett a konkrét megcélozhatóság, a költséghatékonyság és a kampányok által hozott eredmények is alapvető érvek a portál mellett.

*forrás: Google Analytics


A KSH adatai alapján Magyarország területén folyamatosan évről - évre emelkedik a házasságkötések száma. Amíg 2015-ben 46.137 házasságkötés történt, ez a szám 2016 év végére jelentősen emelkedett, hiszen 52.805 házasságkötés történt és azt láthatjuk, hogy ez a nagy házasodási kedv 2017-ben is töretlenül tartja magát.

A magyarországi házasságkötésekre vonatkozó KSH adatok ITT vagy a képre kattintva tekinthető meg eredetiben.


Piacvezető olvasottság

Az esküvő témakörén belül széleskörű és egyedülálló tartalomnak, a folyamatos tartalomfejlesztésnek, a kiegészítő lehetőségeknek, látogatónk igényeire való maximális odafigyelésnek köszönhetően minőségi, AB státuszú olvasótábort építettünk ki, akik aktívak, felelős vásárlói döntéseket hoznak, előnyben részesítik a magas minőséget, fontos számukra az információk széleskörű, naprakész elérhetősége, az elegáns, harmonikus megjelenés és a kivitelezéshez ajánlott szolgáltatók megbízhatósága. Hazánkban a Menyegzolap.hu az egyetlen olyan esküvői témájú weboldal, amely nem csak kiragad egy-egy témát az esküvőhöz kapcsolódva mint pl.: esküvői ruha, helyszín, leánybúcsú... hanem azt teljes körűen, mindenre kiterjedően látogatónk és szolgáltató partnereink igényeire való maximális odafigyeléssel felöleli és naprakészen kezeli. Biztonságot és egyfajta garanciát jelent az esküvőjét szervező és tervező olvasóink számára az, hogy a portálon az esküvő kivitelezéséhez bemutatott és ajánlott szolgáltatói kör az országban egyedüliként, előzetes minőségi szűrésen megy keresztül. Ezáltal olvasóink a hazai legnívósabb szolgáltatókkal teremthetnek kapcsolatot, ismerhetik meg őket, rendelhetik meg szolgáltatásaikat.

A folyamatosan magas színvonalú, esküvő szempontjából teljes körű tartalomgenerálás eredményeképpen a hazai piacvezető esküvői site-ok körében a Menyegzolap.hu portálon a legmagasabb az 1 főre jutó oldalletöltés, előző évben (2016) ez 19.000.000 fölött volt. Ez a mutatószám a sikeres hirdetés szempontjából egy fontos tényező, hiszen a szolgáltató promóciós üzenetének hatékony célba juttatásához a célközönségének, fogyasztóinak minél többször kell találkoznia a kampánnyal ahhoz, hogy az rögzüljön, érzelmet és cselekvést váltson ki. Mindemellett olyan környezetet biztosítunk, ahol az olvasóinkat érő reklámzaj a nullához közelít, ezzel szolgáltatóink promócióinak a hatékonyságot növeljük.
Dinamikus fejlődés

A portál specializáltságából, az esküvőn belüli széleskörű tematikájából adódóan hatékonyan éri el azokat a nőket ebben a piaci szegmensben, akik jelentős vásárlói költéseket és az ehhez szükséges döntéseket meghozzák. A nem mindennapi újításoknak, a minőségi tartalomnak köszönhetően látogatóink száma megduplázódott az elmúlt évekhez képest.

Törekszünk az egyediségre és olyan kiegészítő lehetőségeket is biztosítunk, mint pl. az online letölthető tematikus elrendezésű digitális esküvői könyvek, Esküvői Biblia, Nagy menyasszonyi ruha kalauz, Esküvői Szépségápolási Biblia, mely a mai magyar esküvői témájú weboldalak között egyedülálló.

A Menyegzolap.hu portál az esküvő megtervezésében hű társa az esküvőjüket tervezőknek, segítségükre van ötletekkel, inspirációs képekkel, információkkal. Ezt követően végig kalauzolja a párokat az esküvő szervezési folyamatán, "fogja a kezüket", részletekre, lépésekre bontva minden egyes szervezési feladatot, megmutatva és ajánlva számukra az ideális esküvői szolgáltatásokat és a szükséges szolgáltatókat, hogy valóban minden tökéletes legyen a "Nagy napon"! Ha elakadnak bárhol a folyamatban, akkor felvehetik velünk a kapcsolatot, ahol személyes tanácsadással is segítjük őket.

A tervezéshez az információkat "Ötlettár az esküvő megszervezéséhez" menüpont alatt található rovatokban találják meg. Esküvőjük megtervezéséhez és a kivitelezéshez információt tudnak gyűjteni, kiválasztva az esküvő témaköréhez tartozó, éppen őket érdeklő témát / rovatot. Elmélyülhetnek az adott témával kapcsolatos fontos tudnivalókban, ötletekben, tippekben, javaslatokban, megismerhetik az új trendeket és ha van szervezési buktatója az adott területnek, akkor külön információs anyag hívja fel a figyelmüket erre is!

Az esküvő megtervezéséhez nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak számukra a rovatokban, adott témakörben az információs anyagokban illusztrációként bemutatott képek, galériák, videók, melyek külön kategóriákba szedve az "Inspirációs galériák" menüpontban még nagyobb kínálatban állnak rendelkezésükre, elősegítve a könnyebb tervezést. Inspirálódhatnak, kiválogathatják és összerakhatják a vágyod esküvőt képekben, miből milyet szeretnének a saját esküvőjükre...

Ha kész van a tervezés, jöhet a dolog oroszlánrésze, az esküvő megszervezése! A megtervezett esküvőhöz az ideális esküvői szolgáltatásokat és a szükséges szolgáltatókat az "Esküvői szolgáltatások" menüpont alatt tudják megismerni, kiválasztani, felvenni a kapcsolatot a kiválasztott szolgáltatóval és megrendelni tőle a szükséges szolgáltatást az esküvőjükhöz.


Tegye sikeresebbé cégét a Menyegzőlap portálon való szereplésével!

Hozza létre megjelenését/hirdetését, hogy könnyen megtalálják azok a házasulandó párok, akiknek éppen az Ön szolgáltatására van szükségük. A sikeres üzlet kialakításához és folyamatosan hatékony működtetéséhez a megfelelő helyen kell lenni a megfelelő időben.


A Menyegzőlapot a házasulandók/esküvőjükre készülő párok két fő okból keresik fel:

  • Esküvőjük megtervezéséhez az esküvő előtt 1-1,5 évvel az információkat, ötleteket, javaslatokat, tudnivalókat, inspirációkat nézik át és elkezdik a tényleges tervezést.
  • A tervezés után kiválasztják és lefoglalják, megrendelik azokat a szolgáltatásokat és szolgáltatókat, akikre szükségük van a megálmodott esküvőhöz.

 

menyegzolap.hu