SZERZŐI JOGOK

Azzal, hogy belép a www.menyegzolap.hu Portálára (a továbbiakban "Portál"), elfogadja az alábbi feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, vagy előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

  • A Portálon található tartalom a Portál kizárólagos szellemi tulajdona.
  • A Portál fenntart minden, a Portál bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával terjesztésével kapcsolatos jogot. A Portál tartalmát nemzetközi és magyar törvények védik.
  • A Portál előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Portál egészének vagy részének (szöveg, grafika, védjegy, fotó, audio- vagy videó hanganyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.
  • A Portál teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely rész kivágni, a megcsonkított részt a nyilvánosságra hozni - ideértve a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételt - tilos.
  • Tilos a Portál tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével újraközvetíteni, még változatlan formában is.
  • A Portál jogosulatlan felhasználása büntető -és polgár jogi következményeket von maga után.
  • A Portálon megjelenített bármely tartalom részletét idézni csak a Portálra való hivatkozással, az átvevő mű jellege és célja által indokolt terjedelemben lehet, úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a Portálra, mint forrásra - és amennyiben megjelölésre került, a szerzőre - utaló egyértelmű hivatkozást minden későbbi hivatkozásnál is feltüntetni.

A Portálon megjelenített, napi eseményekhez kapcsolódó, időszerű gazdasági cikkek vagy e témákról sugárzott művek többszörözése, nyilvánossághoz való közvetítése - ideértve a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételt - tilos.

Az menyegzolap.hu domainnév, valamint egyes magazinjainak neve szerzői jogi védelemben, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - hivatkozás kivételével - kizárólag a Portál előzetes, kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

A hírügynökségeknek a Portálon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A Portál pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

© Menyegzolap.hu